TIMELINE

15 Haziran 2020
Meteorolojiden kritik uyarı! Kuvvetli yağış geliyor
Son dakika hava durumu tahminlerine ilişkin bilgiler yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlerde Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara(Çanakkale dışında), Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl? İşte detaylar...
15 Haziran 2020
Bu kan grubundakiler hayata önde başlıyor!
Uzmanlar kan grupları ile kişinin yakalandığı hastalıklar arasında önemli bağlantılar olduğu konusunda hemfikir. Kan gruplarının insanın yaşamını şekillendiren önemli özelliklerden biri olduğunun altını çizen uzmanlar, kişilerin hastalıklara yakalanma riskinde bile bu faktörün önemli olduğunu belirtiyor. Peki hangi kan grubundakiler daha şanslı? İşte kan grubunuz hakkında bilmeniz gerekenler...
15 Haziran 2020
Pençe-Kartal Operasyonu açıklaması
İletişim Başkanı Altun, Pençe-Kartal Operasyonu ile ilgili Twitter hesabından açıklamada "Pençe-Kartal operasyonuyla Kuzey Irak'taki terör mevzilerini yerle bir ediyor, terörü kaynağında kurutma stratejimizi bir kere daha hayata geçiriyoruz. Varlığımıza kast edenler, kahraman ordumuzun pençeleri arasında yok olmaya mahkumdur. Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.
15 Haziran 2020
Fuat Oktay: En geç 3 güne kadar tamamlayacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, beraberindekilerle birlikte 5,7 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilenen Yedisu ilçesinin Elmalı köyünde incelemelerde bulundu. Buradaki incelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Oktay, "En geç 3 güne kadar hasar tespit çalışmalarını tamamlıyor olacağız." dedi.
15 Haziran 2020
Başkan Erdoğan depremzedelerle görüştü
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl'de meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremin ardından gece yarısına kadar mesaisini sürdürdü. Başkan Erdoğan, Bingöllü depremzedelerle telefon görüşmesi gerçekleştirerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
15 Haziran 2020
İsmail Küçükkaya'nın maskesi düştü!
Ekranlarda 'kadına' şiddet konusunda sürekli duyar kasan FOX TV'nin haber sunucusu İsmail Küçükkaya, eski eşi Eda Demirci'ye 3 yıl süren evliliği boyunca hem psikolojik hem de fiziksel şiddet uyguladı. Demirci'nin açıklamalarından sonra gerçek yüzü ortaya çıkan İsmail Küçükkaya adeta tutuştu ve şiddet uyguladığı eski eşine 3 ayrı tazminat davası açarak susturmaya çalıştı. Çaresiz kadın bakanlıklar ve Cumhurbaşkanlığından yardım istedi.
15 Haziran 2020
Akar ve Komutanlar Harekat Merkezi'nde
Son dakika haberine göre, Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK Komuta Kademesi, Pençe-Kartal Operasyonunu Hava Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Merkezi'nden sevk ve idare ediyor. İşte Türk jetlerinin havalanmasının ardından vurulan bölgeler...
15 Haziran 2020
"Çember daralıyor!"
Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, Milli Savunma Bakanlığı tarafından Irak'ın kuzeyine başlatılan Pençe-Kartal Operasyonu hakkında A Haber'e konuştu. Operasyonu değerlendiren Başbuğ, "Türkiye Irak'ın kuzeyi, Suriye ve Libya'da terörle mücadelesini tek başına sürdürüyor." şeklinde konuştu.
15 Haziran 2020
Maçka Parkı'nda horon teptiler nargile içtiler
Yeni tip koronavirüs salgınıyla ilgili alınan tedbirlerin kaldırılması sonrasında gençlerin akınına uğrayan Şişli'deki Maçka Demokrasi Parkı'nda gece saatlerinde yoğunluk yaşandı. Sosyal mesafe kuralına dikkat etmeyen ve maske takmayan gençler, müzik eşliğinde horon tepti.
14 Haziran 2020
Kuruluş Osman'ın 26. bölüm fragmanı yayınlandı
Atv ekranlarından yayınlanan Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 26. bölüm fragmanı "Kavgamız; şehitlerimiz, gaziyanlarımız, tüm mazlumlarımız için!" başlığıyla yayyınlandı. İşte Kuruluş Osman'ın merakla beklenen 26. bölüm fragmanı...