TIMELINE

10 Haziran 2020
Başkan Erdoğan'dan suç mağdurları için kararname
Suç mağdurları ile yakınlarına sağlanan hizmet ve yardımlara ilişkin esasları ve yardımlara yönelik görev, yetki ve sorumlulukları içeren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı. Cinayet, ağır yaralama, cinsel istismar, işkence, terör, aile içi şiddet ve insan ticareti suçlarının mağdurlarına; emniyet, eğitim, sağlık, sosyal ve psikolojik olarak pek çok alanda destek sağlanacak.
10 Haziran 2020
3 ilde FETÖ operasyonu! 63 gözaltı kararı
Son dakika haberine göre Adana merkezli olarak yürütülen FETÖ soruşturmasında 3 ile 63 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Zanlıların, FETÖ şüphelilerine para ve erzak yardımında bulunduğu, yeniden yapılanma içinde yer aldığı belirtildi.
10 Haziran 2020
Deccal'in alametleri bir bir ortaya çıkıyor!
Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (SAV), ahir zamanda ortaya çıkacak olan Deccal'ın alametlerini 1400 yıl önce müminlere bildirdi. Deccal, İlâhî dinlerde kıyamet alâmetlerinden sayılan ve insanları doğru yoldan saptırmaya çalışacağı kabul edilen olağan üstü güçlere sahip kişi. İşte herkesin merak ettiği o tüyler ürperten gerçekler...
10 Haziran 2020
Akdeniz'de 3,9 büyüklüğünde deprem
Son dakika deprem haberi... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.48'de Akdeniz'de 3,9 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
10 Haziran 2020
Süperstar Ajda Pekkan'dan muhteşem konser
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda bu akşam başlayan ve bir ay boyunca sürecek "İstanbul Yeditepe Konserleri"nin ilk gününde Ajda Pekkan sevenleriyle buluştu.
10 Haziran 2020
'Pes' dedirten görüntü!
Beyoğlu’nda asker uğurlaması yapan bir grup yolu trafiğe kapattı. Koronavirüs tedbileri kapsamında uyulması gereken sosyal mesafe kuralını da hiçe sayan kalabalık araçların camından dışarı sarktı. Maske takılmaması ve araçlarda küçük yaşta çocukların da bulunması dikkat çekti.
10 Haziran 2020
"Benim yavrum seve seve şehit oldu, vatan sağ olsun"
Şehit Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül, A Haber canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Ayşe Bülbül, ‘’Benim yavrum 13 kardeşin 11 numarasıydı. Köyümüzün okuluna yürüyerek giderdi, sonradan taşımalı olunca okula araçla gidip gelirdi. 14 yaşındayken babasını kaybetti. Okul zamanı okuluna gider, tatillerde çalışırdı. Maçka’da İmam hatip 1.sınıfı okudu benim yavrum. Yaptığı kahramanlığı hiç kimse yapmazdı; ağabeylerine ‘ben şehit olmak istiyorum, ben şehit olacağım’ derdi. Benim yavrum seve seve şehit oldu. Vatanımız sağ olsun, milletimiz sağ olsun. Cumhurbaşkanımızdan, askerlerimizden, komutanlarımızdan herkesten Allah razı olsun. Onların sayesinde ben bu yaşadığım yerde hiç korkmuyorum‘’dedi.
10 Haziran 2020
PKK ağzıyla konuşan HDP'liye kapak gibi cevap
PKK ağzıyla konuşan HDP Parti Meclisi üyesi Bereket Kar Birleşik Arap Emirlikleri destekli televizyon kanalının canlı yayınına çıktı terör propagandası yaptı. Kar'a yanıt ise Filistinli gazeteci Taha Ouda'dan geldi.
10 Haziran 2020
İdlib Türkiye için neden önemli?
İletişim Başkanlığınca, sivillerin korunması, mülteci akınının durdurulması ve terörle mücadele konusunda büyük kazanımlara imza atan Türkiye'nin, İdlib'in sürekli bir güvenli bölgeye dönüşmesi konusunda kilit ülke olarak girişimlerini sürdürdüğü bildirildi.
10 Haziran 2020
Birçok ilin valisi değişti!
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları ile 41 ilin valisi değişti. 18 ile yeni vali ataması yapılırken, 23 ilin valisi yer değiştirdi. 17 ilin valisi mülkiye başmüfettişi olarak merkeze alınırken, Muğla Valisi Esengül Civelek ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak atandı.