TIMELINE

25 Haziran 2020
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı
Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada birçok ilimiz için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı verildi. Peki bugün hangi ilimizde yağış var? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl? İşte Meteoroloji'den gelen son dakika bilgilerine göre yurt genelinde hava durumu.
25 Haziran 2020
Yeni Zelanda’da korkutan deprem
Son dakika haberine göre Yeni Zelanda’nın Güney Adası’ndaki Milford Sound bölgesinde, 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde can ya da mal kaybı olup olmadığına ilişkin açıklama yapılmadı.
25 Haziran 2020
Sosyal medyayı sallayan kare! Bu resimde kaç renk var?
Sosyal medyada hızla yayılan optik illüzyonlara bir yenisi eklendi. Peki siz bu resme baktığınızda kaç renk görüyorsunuz? İşte sosyal medyayı sallayan o sorunun yanıtı...
25 Haziran 2020
A Haber'den Eren Bülbül için özel klip!
A Haber, henüz 15 yaşında PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Trabzon Maçkalı Eren Bülbül için özel bir portre hazırladı. "Karadeniz'in yiğit çocuğu" ifadeleriyle sunulan şehit Eren Bülbül için hazırlanan duygu yüklü klip, izleyenleri duygulandırdı.
25 Haziran 2020
Altun'dan Bolton'ın ifadeleri ile ilgili açıklama
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Eski üst düzey yetkililerin, ciddi diplomatik görüşmeleri ve müttefikler arasında süregelen meseleleri çözüme kavuşturma çabalarını iç siyasi gündemleri için kullanmalarını kabul edilemez buluyoruz." ifadesini kullandı.
25 Haziran 2020
AB’den Sudan’a 11,5 milyon avro destek
Sudan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele için Avrupa Birliği (AB) tarafından finanse edilen proje kapsamında Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ile 11,5 milyon avro değerinde bir anlaşma imzaladı.
25 Haziran 2020
Koronavirüse karşı yeni aşı denemesi başladı
Dünya genelinde devam eden koronavirüs salgınına karşı aşı çalışmaları hakkında flaş bir açıklama geldi. İngiltere'de koronavirüs için yeni aşı adayının 1. aşama çalışmalarına başlandığı belirtildi.
24 Haziran 2020
Trump'tan flaş NATO tepkisi
ABD Başkanı Donald Trump, Almanya'yı NATO'ya gereken mali katkıyı yapmadığı nedeniyle eleştirerek "Gaz için Rusya'ya milyar dolarlar ödeyen Almanya'yı NATO olarak Ruslardan biz mi koruyacağız" dedi.
24 Haziran 2020
K.Maraş'ta dehşet anları!
Son dakika haberine göre, Kahramanmaraş'ta, eşi İ.K.'nin (28) kendisine boşanma davası açtığını öğrenen H.K. (33) inşaat halindeki binanın 10'uncu katına çıkarak intihara kalkıştı. Kadın, ekiplerin 1.5 saatlik ikna çalışmasının ardından vazgeçirildi.
24 Haziran 2020
Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?
Birkaç ay içinde zirveleri gören ve inişli-çıkışlı bir seyir gösteren altın fiyatları düğün sezonunun yaklaşmasıyla birlikte merak konusu oldu. İstanbul Kapalıçarşı'da, bugün kapanışta çeyrek altın 633,00 lira, Cumhuriyet altını 2.591,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise dünkü kapanışa göre yüzde 0,26 yükselişle 390,20 liradan işlem gördü. Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem altın fiyatları hakkında önemli açıklamalar yaptı. Peki, altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? İşte detaylar...