TIMELINE

29 Haziran 2020
Meteoroloji'den 5 ile sağanak yağış uyarısı!
Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimleri ve Van ve Hakkari’nin doğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Peki İstanbul, İzmir ve Ankara'da hava nasıl olacak? İşte detaylar...
29 Haziran 2020
Modeminize patates taktığınızda bakın neler oluyor?
Pratik bilgiler hayat kurtarıyor... Kimisi günlük hayatımızdan olan pek çok ürün ile işleri kolaylaştırmak daha kolay. Onlardan en ilginci de modeme patates takma yöntemi. Peki modeminize patates taktığınızda neler olur? İşte çok şaşıracağınız pratik bilgiler.
29 Haziran 2020
İstanbul'da zehir tacirlerine dev operasyon!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde Ümraniye ve Üsküdar'daki birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Polis, operasyon düzenlediği evlerde arama yaptı. Operasyona polis helikopteri ve Özel Harekât polisleri de destek verdi.
29 Haziran 2020
Trump, tepkiler üzerine o paylaşımını sildi!
ABD Başkanı Donald Trump’a sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “ırkçı” söylemler olması nedeni ile sert tepki gösterildi. Trump, tepkilerin ardından paylaşımı sildi.
29 Haziran 2020
Bakanlık harekete geçti!
Son dakika haberine göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Küçükçekmece Gölü'ndeki balık ölümleri üzerine İl Müdürlüğü ekiplerinin gölün farklı noktalarından inceleme yapmak üzere numuneler aldığını bildirdi.
29 Haziran 2020
Adana'da nişasta fabrikasında yangın
ADANA'nın Sarıçam ilçesinde bulunan organize sanayi bölgesindeki (OSB) nişasta fabrikasında yangın çıktı. Adana Valisi Süleyman Elban, nişasta fabrikasında çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı.
28 Haziran 2020
Libya'da darbeci Hafter vahşeti: 9 ceset daha!
Son dakika haberine göre, Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milislerden kurtarılan Terhune vilayetinde toplu mezarlardaki kazı çalışmalarında bugün 9 cesede ulaşıldı.
28 Haziran 2020
"1 Temmuz itibarıyla hizmete alıyoruz"
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum Kalesi'ndeki projenin, şu ana kadarki kısımlarının yaklaşık 93 milyon liraya mal olduğunu belirtti. Bakan Ersoy, "Geçen sene hizmete aldığımız, Bodrumlular için bazen sık sık gündem oluyor burada fiyatlamalar, ücretsiz halk plajımız var. Onu da 1 Temmuz itibarıyla hizmete alıyoruz." dedi.
28 Haziran 2020
Muğla Valiliğinden deprem açıklaması
Son dakika haberine göre, Muğla Valiliği, Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5,2 büyüklüğünde depremle ilgili herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığını, AFAD koordinasyonundaki saha tarama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
28 Haziran 2020
Bakan yardımcısından CHP'li İBB'ye tepki
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Küçükçekmece Gölü'ndeki balık ölümleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Birpınar, Küçükçekmece Gölü’nde inanılmaz balık ve yengeç ölümleri yaşandığını belirterek, “Kirlilik sınır tanımaz. Bir yerde temizler, diğerini ihmal dahi etseniz, orası zamanla diğer bölümleri etkiler. Bugün Küçükçekmece’yi bu hale getiren kirlilik, yarın Marmara'ya akar. Haliç'e akar. Oraları da yok eder, yaşamdan mahrum bırakır” dedi. İşte Sabah'tan Kenan Kıran'ın özel haberinin detayları...