TIMELINE

21 Haziran 2020
Meteorolojiden kritik uyarı! Sıcaklıklar düşüyor
Son dakika hava durumu tahminlerine ilişkin bilgiler yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlerde hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, doğu bölgelerde 2 ila 5 azalacak. Peki İstanbul, İzmir ve Ankara’da hava durumu nasıl olacak? İşte 21 Haziran il il hava durumu tahminleri...
21 Haziran 2020
İstanbul araç kundaklama!
İstanbul Sultanbeyli'de bir otomobilin yandığını gören vatandaşların durumu bildirmesi üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri şüpheli veya şüphelileri yakalamak üzere çalışma başlattı.
21 Haziran 2020
Başkan Erdoğan Mukadder Öksüz'e anlamlı hediye
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Dayanışma Kampanyası'na aile yadigarı yüzüğünü bağışlayan Kahramanmaraşlı Mukadder Öksüz'e, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal aracılığıyla aynı yüzüğü hediye etti.
21 Haziran 2020
Altın alacaklar dikkat! Altın fiyatları için oldukça kritik yeni açıklama yayımlandı
Hafta sonu 22 ayar bilezik, çeyrek ve gram altın fiyatları vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılmay başlandı. Özellikle düğün salonlarının açılmasına az bir zaman kala vatandaşlar güncel fiyatları sorguluyor. İstanbul Kapalıçarşı'da, dün kapanışta çeyrek altın 620,00 lira, Cumhuriyet altını 2.536,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise bir önceki kapanışa göre yüzde 0,66 yükselişle 381,90 liradan işlem gördü. İşte güncel altın fiyatları...
21 Haziran 2020
2020 PTT kredisi veren bankalar: PTT kredisi başvurusu, şartları, güncel faiz oranları nedir?
PTT, Burgan Bank aracılığıyla ihtiyaç kredisi sağlıyor. Kredi kullanım tutarına göre değişen faiz oranlarıyla sunulan PTT ihtiyaç kredisi detaylarını araştırdık. İşte PTT'den ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların yapacakları ödemeler, maliyet tablosu ve PTT kredi kullanım koşulları.Son zamanlarda herkesin merak ettiği konulardan birisi de PTT Kredisi olmuştur. PTT kredisi ile düşük kredi notu olan herkes krediler alabilir. Özellikle emekli olan kişiler maaşlarını PTT üzerinden alıyorlarsa kredi başvurusunu PTT'nin anlaştığı bankalardan yaparak kolay bir şekilde kredi alabiliyorlar. İşte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de
21 Haziran 2020
Borcu olanlara büyük müjde! Aylık 548 TL taksitle...
Farklı bankalardan kredi çekip kullanan kişiler, bu borçlarını tek bir çatı altına toplamak istemektedirler. Hal böyle olunca bankaların bu tip müşterilerine özel bazı avantajları bulunuyor. Bankalar borç kapatma kredisi adı altında bundan şikayet eden müşterilerine borcunu ödeme ve daha uygun şartlarda faiz oranı belirliyor. Bu şekilde bir yol izlerseniz borçlarınız hem tek çatı altına girmiş olur hem de düzene bilir. Öteki türlü farklı bankalara ayrı ayrı ödeme yapmak sizin için zor olabilir.
21 Haziran 2020
Önce bekçiyi ezdi, sonra polisin ayağını kırdı!
Aksaray’da polisin 'dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü bekçiye çarpıp yaraladıktan sonra, yakalandığı yerde gözaltına alınmamak için direnirken bir polis memurunun da ayağını kırdı.
21 Haziran 2020
Hiç kimsenin haberi yok ama bu 5 yöntem ile erken emeklilik yolu açılıyor!
Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde 4A (SSK), 4B (BAĞ-KUR) ve 4C (Emekli Sandığı) sigortalılık statüsüne bağlı olarak çalışanlara erken emeklilik hakları sunulmuştur. Peki, erken emeklilik formülleri nelerdir? Kimler erken emeklilik haklarından yaralanabilir? İşte vatandaşların hayalini süsleyen erken emeklilik yöntemleri...
20 Haziran 2020
Milyonlara büyük müjde! Belgeyi bulana erken emeklilik
Erken emeklilik milyonlarca kişinin hayalini süslüyor. Uzun yıllar çalışarak üretim ekonomisine hayat veren vatandaşlar prim ve yaş akdini doldurduktan sonra bağlı oldukları kurum üzerinden emekli oluyor. Türkiye'de SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı sistemleri üzerinden emekli olunabiliyor. Emekliliğini güvence altına almak isteyenler BES formülünü de devreye sokuyor.
20 Haziran 2020
MSB'den 'Babalar Günü' paylaşımı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 21 Haziran 'Babalar Günü' nedeniyle resmi sosyal medya hesabı üzerinden içerisinde Türk askerlerinin de bulunduğu bir klip paylaştı.