TIMELINE

01 Temmuz 2020
Meteoroloji'den Marmara Bölgesi'ne son dakika uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika hava tahminlerine göre, Marmara Bölgesi'nde sıcaklığın mevsim normallerinin üzerine çıkacağını duyurdu. Bazı bölgelerde ise çarşamba günü sağanak yağış etkili olacak. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte detaylar...
01 Temmuz 2020
İşte Kuran'da adı geçen şifalı yiyecekler ve faydaları
Müslümanlığın kutsal kitabı Kuran- Kerim'de de pek çok bitkinin ve besinin adı geçiyor. Kuran-ı Kerim'de adı geçen bu yiyeceklerin insan sağlığına faydası oldukça büyük. Kuran'da adı geçen gıdalar ve faydaları, bilim insanları tarafında da onaylandı. İşte Kuran'da adı geçen şifalı yiyecekler ve faydaları.
01 Temmuz 2020
Bariyerleri aşan TIR alt yola uçtu
İzmir’in Narlıdere ilçesinde, otoyolda seyir halinde olan TIR, henüz belirlenemeyen sebepten dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak alt yola uçtu. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.
01 Temmuz 2020
Atama kararları Resmi Gazete'de
Dışişleri, Kültür ve Turizm ile Tarım ve Orman Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı. Katar Büyükelçiliğine Mehmet Mustafa Göksu atandı.
01 Temmuz 2020
Pentagon açıkladı: F-35 için Türk şirketleri...
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Müşterek Taarruz Uçağı F-35'in bazı parçaları için 2022'ye kadar Türk şirketleri ile çalışmaya devam edeceğini açıkladı.
01 Temmuz 2020
Burdur Valiliğinden Kılıçdaroğlu'na yalanlama!
Burdur Valiliği, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Burdur'da LGS'ye giren öğrencilere belediye personelinin kalem, su ve maske dağıtmasının engellendiği iddialarını yalanladı. Valilikten yapılan açıklamada, "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddia ettiği gibi hiçbir belediye personeli karakola götürülmemiş ve herhangi bir engelleme söz konusu olmamıştır." ifadelerine yer verildi.
01 Temmuz 2020
Marmaray’dan 100’üncü yük treni Avrupa’ya geçiş yaptı
Sakarya’nın Arifiye ilçesinden çıkan ihracat malzemesi yüklü 100’üncü yük treni Marmaray’dan geçti. 887 tonluk beyaz eşya, alçıpen yüklü tren Marmaray’ı kullanarak, Asya kıtasından Avrupa kıtasına geçen 100. yük treni oldu.
01 Temmuz 2020
İkranur'un ön otopsi raporu açıklandı
Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde 4 gündür sürdürülen aramalar sonucu evinin 7 kilometre uzağında Salman mevkisi Adaköy deresinde ölü bulunan İkranur Tirsi'nin cansız bedeni olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Ön otopside İkranur'un ölümünde ilk tespitlere göre travmatik bir bulguya rastlanılmadı.
01 Temmuz 2020
Beyaz Saray açıkladı: Trump bilgilendirildi
Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, ABD Başkanı Donald Trump'ın Rusya'nın ABD askerlerinin öldürülmesi için Taliban'a para teklifi yaptığı iddialarına ilişkin bugün bilgilendirildiğini açıkladı.
01 Temmuz 2020
"Algı operasyonu yapanlar nerede?"
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt A Haber canlı yayınında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'a yönelik ahlaksız saldırılara sert tepki gösterdi. Muhalefetin iki yüzlü tavrını da eleştiren Enginyurt, "Bu olayı hakaret noktasına getirenler kimdir? Mersin'deki bu kişinin bu kadar namussuzça yazmasına sebep olanlar kimdir buna da bakmak lazım. Sayın Akşener, damat demeyeceğim de Mahmut mu diyeceğim, sosyete damat diyerek ve Meral Akşener gibi her gün her konuşmasında Berat Albayrak'ı sürekli damat ifadeleriyle saldıran suçludur esasında. Suçlu olan siyasetin dilini bozan, nefret ve kini ortaya koyanlardır. Başak Demirtaş'a yapılanlara tepki gösterenler, onlarca tweet atarak algı yönetimi yapanlar aynı ahlaksızlıklar Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'a yapılırken neredeler?" dedi.