TIMELINE

19 Temmuz 2020
Türkleşmemiz gerekiyor
Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Ali Koç,”Yanlış transferlerdend ers aldık. Yüksek transfer ücreti vermek istemiyoruz. Daha fazla Türkleşmem izgerekiyor” dedi
19 Temmuz 2020
Yunus Mallı sürprizi
Alman Bild gazetesi Fenerbahçeli kurmayların Yunus Mallı’nın menajeri ile bir araya geldiğini ve ciddi bir ilerleme kaydettiğini yazdı.
19 Temmuz 2020
Hoş geldin Erzurum
Ümraniyespor'u yenerek Süper Lig’e yükselen BB Erzurumspor’da futbolcular maç sonunda çok büyük bir sevinç yaşadı.
19 Temmuz 2020
Vay anasını!
Burdur'da G.B. dün iddiaya göre ağlayan çocuğunu susturamayınca cinnet getirdi. 1.5 yaşındaki kız çocuğunu apartmanın 4’üncü katındaki evin penceresinden sarkıtıp, aşağı atmakla tehdit etti. Kapıyı kırıp eve giren polis kadını etkisiz hale getirip, çocuğu korumaya aldı. Korku dolu anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.
19 Temmuz 2020
Kamyon tekeri!
Balıkesir'de dün meydana gelen akılalmaz kazada, kamyondan çıkan tekerlek karşı şeritteki otomobile çarptı. Araçta yolculuk eden Mevlüt Çobanoğlu kazada hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.
19 Temmuz 2020
Kurban eğitimi!
Kaçan kurbanlıkları yakalamak amacıyla atlı, ATV’li ve Drone’lu tim kuruldu.
19 Temmuz 2020
Acı manzara
Antalya'da 30 yıllık palmiye ağacı, manzarayı engellediği gerekçesiyle kesildi. Vatandaşlar büyük tepki gösterdi
19 Temmuz 2020
Vücudunu bağışlamış
Huysuz Virjin karakteriyle tanınan Seyfi Dursunoğlu, yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncunun acı haberini alan sanat dünyası yıkıldı. Dursunoğlu, mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD), bedenini de kadavra olarak bağışladığını açıklamıştı.
20 Haziran 2020
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Son dakika haberi... Hava durumunu araştıran vatandaşlara beklenen haber Meteoroloji'den geldi. Kuvvetli yağış uyarısı yapan Meteoroloji, vatandaşlara "Sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." uyarısında bulundu. Peki bugün hangi illerimizde yağış bekleniyor? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji'den gelen son dakika tahminlerine göre yurt genelinde hava durumu.
20 Haziran 2020
Çinlilerin zeka testi herkesi zorladı! Kimse bulamıyor
İnternette Çinlilerin I.Q. testi' olarak dolaşan bazı mantık sorularıyla ilk kez karşılaşanların çoğu sorulara yanlış cevap veriyor. Oldukça popüler olan zeka testleri sosyal medyayı kasıp kavuruyor. Bu zeka testlerini 100 kişiden biri çözebiliyor. Bu soruyu yanıtlayanlar diğerlerinden farklı düşünüyor. İşte cevapları galerinin sonunda sizi bekleyen o dikkat testleri.