TIMELINE

04 Haziran 2020
Tadilat yaparken buldu! İçinden çıkanlar hayatını değiştirdi
Evinizde bir tadilat yaparken durduk yere bir yerlerden bir kutunun çıktığını düşünün. Sizce en fazla ne olabilir? Tadilat sırasında duvarların içine gizlenmiş tarihi iki metal kutu bulan adam hayatının en büyük sürprizini yaşadı...
04 Haziran 2020
Meteoroloji uyardı! Sağanak yağış geliyor
Son dakika haberi... Hava durumunu araştıran vatandaşlara Meteoroloji'den beklenen haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyı kesimi ile Afyonkarahisar, Adana, Osmaniye, Hatay ve Gümüşhane çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İşte 4 Haziran Perşembe yurt genelinde hava durumu tahmini.
04 Haziran 2020
Makas terörü kaza ile sonuçlandı
Son dakika haberi... E-5 Karayolu Yenibosna Mevkiinde otomobilleri ile makas atarak ilerleyen gençler başka bir otomobile çarparak kaza yaptı. Meydana gelen kazada ise diğer otomobilde bulunan sürücü yaralandı. Kaza yaptıktan sonra olay yerinden kaçan genç sürücü daha sonra yakalanarak olay yerine getirildi.
04 Haziran 2020
"Şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz"
Trabzonspor Kulübü Finanstan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Avrupa kupalarından bir yıl men edilmeleri kararına ilişkin olarak, "Biz şampiyon olacağız ve Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz." ifadesini kullandı.
04 Haziran 2020
Pentagon'dan geri adım! Washington...
ABD Savunma Bakanı Mark Esper'in gün içinde başkent Washington DC yakınlarındaki üslere tedbir amaçlı konuşlandırılmış askerlerin çekilmesi kararını geri aldığı belirtildi.
04 Haziran 2020
Muğla'da korkutan deprem!
Son dakika deprem haberi... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.51'de Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
04 Haziran 2020
Londra'da George Floyd gösterisi
İngiltere'nin başkenti Londra'da, ABD'de polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden siyahi George Floyd için düzenlenen gösteride polisler ile protestocular arasında defalarca arbede yaşandı.
04 Haziran 2020
Cüneyt Özdemir'den polis düşmanlarına sert tepki
Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalından yaptığı yayında ABD'deki George Floyd olaylarından bahsederken, Türkiye'de de benzer bir güruhun olduğundan söz etti. Özdemir, ''Bizde bazı gerzekler var. Hayatını polis karşıtlığına kurmuş, niye adam çünkü muhalifim, polisten nefret ediyorum diyor. Yarın bir gün hırsız evine gelince, başına bir iş gelince hemen polisi arıyorsun. Bizdeki bazı muhalifler muhalif filan değil gerzek. Devletten nefret ediyorum diyorlar. Nerede yaşayacaksın diyorsun "komünde" la git..." diyerek tepkisini dile getirdi.
04 Haziran 2020
Başkan Erdoğan'a övgü dolu sözler
ABD'de Floyd'un polis tarafından öldürülmesinin ardından başlayan gösteriler şiddetini her geçen gün artırmaya devam ediyor. ABD'deki gösteriler sırasında Anadolu Ajansı muhabirini gören Fas asıllı Amerikalı bir genç Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında söylediği sözler ile gündem oldu.
03 Haziran 2020
DSÖ geri adım attı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Türkiye sıtma ilacı kullanmaya devam edecek açıklamasından sonra DSÖ geri adım attı. Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalarının tedavilerinde kullanılan "Hidroksiklorokin" isimli ilacın denemelerinin yeniden başlatılacağını duyurdu.