TIMELINE

13 Haziran 2020
Verdiği bu pozla sosyal medyayı salladı!
Son zamanlarda gelişen teknolojiyle birlikte her an her yerde ve her durumda poz verip fotoğraf çektirebiliyoruz. Çekilen bazı fotoğraflar görenleri gülme krizine sokabiliyor. İşte sosyal medyayı sallayan bazı kareler.
13 Haziran 2020
Malatya'da iki yük treni çarpıştı
Son dakika haberine göre  Malatya'da iki yük treni çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Trenlerin altında kalan kişi olup olmadığının belirlenmesine çalışılıyor.
13 Haziran 2020
Brezilya kabusu yaşıyor!
Brezilya koronavirüsten ölenlerin sayısının 41 bin 828'e yükselmesiyle İngiltere'yi geride bırakarak yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ABD'den sonra dünyada en çok kişinin öldüğü ülke konumuna geldi.
13 Haziran 2020
Altun'dan anlamlı paylaşım
Daha önce İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un ikametgahının görüntülerini çekerek saldıran CHP bir skandala daha imza attı. CHPnet adı verilen ve resmi olarak parti içi iletişim ve duyuruların paylaşıldığı sistemde İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve ailesine yönelik skandal talimatlar verildiği ortaya çıktı. Altun CHP'nin 'itibar suikasti'ne Başkan Erdoğan'ın konuşmasının yer aldığı video ile yanıt verdi.
12 Haziran 2020
Guilherme'ye çıkan kırmızı kart doğru mu?
Trabzonspor, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Göztepe'yi 3-1 mağlup etti. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Takım Oyunu programında değerlendirmelerde bulundu. Maçtakı kırmızı kart pozisyonun yorumlayan Toroğlu, "Guilherme'ye çıkan kırmızı kart doğru." ifadelerini kullandı.
12 Haziran 2020
Lübnan makamları harekete geçti!
Lübnan makamları, Ermeni asıllı sunucu Neshan Der Haroutian'ın Türkiye'ye hakaret etmensinin ardından harekete geçti. Lübnan Dışişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Hani Şumaytili de Enformasyon Bakanlığına hitaben yayımladığı açıklamada, "Profesyonel mesleki kuralların dışına çıkıldığında Lübnan'ın diğer ülkelerle ortak çıkarlara dayalı ilişkileri olumsuz etkileniyor." ifadeleri kullanılarak, konuyla ilgilenilmesi ve ilgili yasalar çerçevesinde uygun adımların atılması istendi.
12 Haziran 2020
Galatasaray'dan 'Mustafa Cengiz' açıklaması
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı iddia edilirken, sarı-kırmızılı kulüpten konuyla ilgili açıklama geldi. İddiaları yalanlayan Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, "Başkanımızın sağlık durumu iyi olup, evinde dinlenmektedir" dedi.
12 Haziran 2020
Survivor Nisa ve Elif'e ne oldu, sakatlandı mı? Survivor 106. bölüm fragmanında gözyaşları sel oldu!
Survivor'da bu akşam iki takım ödül oyununda karşı karşıya geldi ve kazanan takım 10'a 4'lük skorla mavi takım oldu. Bil bakalımda keyifli dakikalar yaşanırken bölümün ardından yayınlanan fragmanda şoklar peş peşe yaşandı. Fragmanın ilk kısmında Elif'in sudan çıkarılıp hastaneye kaldırıldığı görülürken, Nisa'nın da oyun alanında yarışırken kötü bir şekilde düştüğü görülüyor. Yarışmacıların hemen alana koşuyor ve Cemal Can gözyaşlarını tutamıyor. Peki, Survivor Nisa ve Elif'e ne oldu, sakatlandı mı? İşte detaylar...
12 Haziran 2020
Bu bilgiler hayatınızı kolaylaştıracak
Gündelik hayatta hiç aklımıza gelmeyen sorunların çözümü hiç aklımıza gelmeyen yerlerde ve düşündüğümüzden daha kolay. Uygulayacağınız bu basit yöntemler hayatınızı çok kolaylaştıracak. İşte karşımıza çıkan küçük problemleri çözmenin daha önce aklınıza gelmemiş yolları...
12 Haziran 2020
Ahmet Ağaoğlu A Spor'a konuştu: Hedefimiz 2+1 kupa
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Göztepe'yi 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, "Bizim hedefimiz 2 kupa, hatta 2+1 kupa, Süper Kupa ile. Bunu yapacak güce sahibiz, inşallah sezon sonu geldiğinde de bu hayalimizi gerçekleştirmiş oluruz" ifadelerini kullandı.