TIMELINE

23 Haziran 2020
Meteoroloji'den İstanbul için sağanak yağış uyarısı
Son dakika haberi... Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok il için sağanak yağış uyarısı geldi. Yapılan açıklamada, "Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, eğimin yüksek olduğu yerlerde heyelan, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi. Peki bugün hangi ilimizde hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da yağışlar ne kadar sürecek? İşte Meteoroloji'den gelen son dakika bilgilerine göre 23 Haziran hava durumu.
23 Haziran 2020
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktılar
Son dakika haberi... Samsun’da otomobil şarampole yuvarlanarak takla attı. Hurdaya dönen araçta bulunan kişiler kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.
23 Haziran 2020
81 ilin nüfusuna hiç böyle baktınız mı?
Türkiye'de en çok göç alan ilin İstanbul olduğu herkes tarafından biliniyor. Yapılan araştırmalara göre, Marmara Bölgesi göç alma konusunda zirvedeki yerini koruyor. Diğer bölgelerden gelen göçlerle son yıllarda Marmara ve Ege bölgelerinin nüfusunda ciddi bir artış yaşandı. Yakın zamanda yapılan bir araştırmayla, memleketlerin gerçek nüfusları ortaya çıktı.
23 Haziran 2020
İstanbul'da çatlak oluşan 3 bina boşaltıldı
İstanbul Sultangazi'de 4 katlı iki bina arasında oluşan çatlaklardan dolayı 3 bina tahliye edildi. Polis ve itfaiye ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı.
23 Haziran 2020
Ağaoğlu: Ölmüş anneme sövenler oldu
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Alanyasporlu idarecilerden ölmüş anneme sövenler oldu. Alkollü olduğumu söylemişler. Ben doğduğumdan beri ağzıma alkol koymadım. Şimdi alkol testi yaptıracağım" şeklinde konuştu.
23 Haziran 2020
Trump'tan vizelerle ilgili flaş karar!
ABD Başkanı Donald Trump, ülkeye göçmen girişi kısıtlamasını, bazı çalışma vizelerini de kapsayacak şekilde genişlettiği ve bu durumu yıl sonuna kadar uzattığı kararnameyi imzaladı.
23 Haziran 2020
Sözcü’nün iftiralarına tokat gibi cevap
Sözcü Gazetesi köşe yazarı Saygı Öztürk'ün “Trabzon böyle bir yükseliş görmedi” başlıklı yazısında Ankara Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevini yürüten Ali Ayvazoğlu ve AK Parti Milletvekili olan eşi Bahar Ayvazoğlu hedef alınmıştı. Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu uğradığı iftiraya karşı yasal yollara başvurdu. Ancak kamuoyunu da bu konu hakkında bilgilendirmek için sosyal medyadan konuyla alakalı açıklama yaptı. İşte Sabah'tan Damla Kaya'nın özel haberinin detayları...
22 Haziran 2020
'Süper hücre' yağış nedir?
Bursa'nın Kestel ilçesinde meydana gelen sel felaketi 'süper hücre' yağışını akıllara getirdi. Meteoroloji Mühendisi Dr. Deniz Demirhan, A Haber ekranlarında 'süper hücre' yağışıyla ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demirhan, iklim değişikliği  süper hücre yağışlarının oluşumunu artırabilir" dedi. Yağışların bir süre daha devam edeceğini belirten Dr. Deniz Demirhan, sel felaketi ve su baskınlarına karşı uyardı.
22 Haziran 2020
FETÖ'nün "Beyin Takımı" nasıl gizleniyor?
Sabah gazetesinden Abdurrahman Şimşek ve Nazif Karaman, FETÖ'nün kırmızı listesini A Haber canlı yayınında deşifre etti. 'FETÖ'nün 'Beyin Takımı' nasıl gizleniyor? ve Kırmızı listedeki teröristler kim?' soruları A Haber ekranlarında cevap buldu.
22 Haziran 2020
Batman Belediyesinden o iddialara yalanlama
Batman Belediyesi, kavşaklardaki Kürtçe uyarı ikonlarının kaldırıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Yapılan açıklamada, "Haber ve paylaşımlar tamamen algı oluşturmaya yönelik olup Belediye Başkanlığımızın bu konuda herhangi bir talimatı söz konusu değildir." ifadelerine yer verildi.