TIMELINE

26 Haziran 2020
Ecrin bebek cinayetinde flaş gelişme!
Son dakika haberi... Müge Anlı'nın Türkiye'nin gündemine taşıdığı Ecrin bebek cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı. Ecrin bebek soruşturmasında üvey baba ve üvey babaanne ile 2 kişi tutuklandı. Üvey babaanne Hacer Kurnaz 'ihmali davranışla kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Üvey baba Deniz Kurnaz ise aynı suçtan serbest bırakılırken 'fuhşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek veya yer temin etmek' suçundan tutuklandı.
26 Haziran 2020
"Aptal, hasta ve zeki değil"
Son dakika haberi... ABD Başkanı Donald Trump, son günlerde, yayımlanan kitabıyla gündeme gelen eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton için "Ülkeyi yönetirken yanlış seçimler yapabiliyorsunuz, Bolton gibi bir aptala görev vermek gibi..." dedi. Bolton’ın yazdığı kitapta, kendisi hakkında çeşitli iddialarda bulunmasına ilişkin Trump, “Bolton iyi bir iş yapmadı. Zeki bir adam değildi. Sanırım Bolton, hayatım boyunca güldüğünü bir kez bile görmediğim tek insandı. Bir kez ona ‘John sen hiç gülmez misin?’ dedim. Sadece bu bile bir insanın kişiliği hakkında bilgi verir." diye konuştu.
26 Haziran 2020
Çamaşır makinesinin içine kahve atın! Bakın neler olacak
Bahsedeceğimiz basit pratik yöntemler sayesinde artık mutfağınızda ve banyonuzda hataya yer kalmayacak. İşte herkesin hayatını kurtaracak pratik bilgiler.
26 Haziran 2020
Ekonomiye ilişkin "torba kanun" Resmi Gazete'de
Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte merak edilen tüm detaylar...
26 Haziran 2020
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii AŞ Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustafa Metin Yazar, Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğine İrfan İpşir atandı. Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan vergi müfettişliklerine yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren 523 vergi müfettiş yardımcısının ataması gerçekleştirildi.
26 Haziran 2020
İran'ın başkenti Tahran'da patlama
İran'ın başkenti Tahran'da meydana gelen patlama dünya gündemine oturdu. Patlama İran Devrim Muhafızları Ordusu'na ait bir askeri üs yakınlarında gerçekleşti. İran tarafından patlamaya dair resmi bir açıklama yapılmadı.
25 Haziran 2020
Maçka Parkı yine aynı görüntüler!
Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul için alınan maske takma zorunluluğuna Maçka Parkı ve İstiklal Caddesi'nde vatandaşların çoğunlukla uymadıkları görüldü.
25 Haziran 2020
Merdan Yanardağ alçaklıkta sınır tanımadı!
CHP'li İBB tarafından fonlanan TELE 1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, canlı yayında haddini aştı ve Osmanlı Devleti Padişahı Sultan Abdülhamid Han'a hakaret etti. Skandal sözlerinin ardından vatandaşlar Merdan Yanardağ'a büyük tepki gösterdi ve RTÜK konuyla ilgili inceleme başlattı.
25 Haziran 2020
Liverpool şampiyon
İngiltere Premier Lig'de, lider Liverpool sezonun bitmesine 7 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. En son 1990'da Premier Ligi lider tamamlayan Liverpool, 30 yıllık hasretine son vererek şampiyonluk sayısını 19'a çıkardı.
25 Haziran 2020
26 Haziran benzin fiyatları ne kadar oldu?
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili bugün gün içerisinde önemli bir gelişme yaşandı. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) alınan bilgiye bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litre satış fiyatına 22 kuruş indirim yapıldı. Bu kapsamda milyonlarca araç sahibi "26 Haziran benzin fiyatları ne kadar oldu?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.