TIMELINE

03 Haziran 2020
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı
Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (50-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. İşte 3 Haziran Çarşamba yurt genelinde hava durumu.
03 Haziran 2020
İstanbul'da hareketli dakikalar!
Son dakika haberi... İstanbul'da bekçilerin "dur" ihtarına uymayarak kaçan ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda ters yönde ilerleyen panelvandaki 6 şüpheliden 4'ü polis ekiplerince yakalandı.
03 Haziran 2020
Yüzüklerin Efendisi'nden esinlendi! Öyle bir şey yaptı ki...
Yüzüklerin Efendisi dünyaca ünlü Youtuber'a ilham kaynağı oldu. Peter Jackson'ın yönetmenliğinde sinemaya uyarlanan John Ronald Reuel Tolkien'in ölümsüz eseri Yüzüklerin Efendisi'nde küçük insanlar olarak geçen 'Hobbit'lerin evlerinden etkilenen ünlü genç Youtuber, doğadaki malzemeleri kullanarak kendisine Hobbit evi yaptı. O anları takipçileri ile anbean paylaşan Youtuber'ı milyonlarca kişi izledi. Bakın bunu tek başına nasıl başardı. İşte sosyal medyayı sallayan anlardan kareler...
03 Haziran 2020
Washington üzerinde alçak uçuşa soruşturma
ABD'nin başkenti Washington'da önceki gece askeri helikopterlerin protestocuların üzerinden alçak uçuş yapmasına ilişkin soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın nedenine ilişkin ayrıntılı bilgi verilmedi.
03 Haziran 2020
Duyanlar şaşkına döndü! Meğer Taner Ölmez'in abisi de...
Medcezir dizisinde Mine Tugay'ın hayat verdiği 'Ender Serezli' karakterinin oğlu 'Mert Asım'dı Taner Ölmez... Son dönemin başarılı oyuncularından olan 33 yaşındaki Taner Ölmez, oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de herkesi kendisine hayran bırakıyor. Meğer Ölmez'in yeteneği genetikmiş... Taner Ölmez'in abisi ünlü bir müzisyen... İşte magazin gündeminden düşmeyen Taner Ölmez'in kendisinden 7 yaş büyük müzisyen abisi...
03 Haziran 2020
Adana'da Bölge İdare Mahkemesi kuruldu
Adalet Bakanlığınca Adana'da Bölge İdare Mahkemesi kurulması kararlaştırıldı. Kurulan Bölge İdare Mahkemesinin yargı çevresi Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye olarak belirlendi.
03 Haziran 2020
Mercedes koltuğunu kesip biçtiler, içini dışına çıkardılar!
Buldukları her şeyi kesip içinden çıkanları göstererek YouTube'ta fenomen olan baba oğul bu kez son model Mercedes-Benz S-Class serisi bir otomobilin koltuğunu gözüne kestirdi. Mercedes'in koltuğunun adeta içini dışına çıkaran fenomen YouTuber'ların bu videosu çok konuşuldu. Peki otomobil koltuklarının içinde gerçekte ne var? İşte fenomen baba-oğul YouTuber'ların YouTube'ta milyonlarca izlenen o görüntüleri...
03 Haziran 2020
Osmaniye'de korkutan deprem
Son dakika deprem haberi... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde saat 02.22'de 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
03 Haziran 2020
Atama kararları Resmi Gazete'de
Tarım ve Orman Bakanlığı, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne ilişkin atama kararları Başkan Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yer aldı.
03 Haziran 2020
Musevilerden fırça yedi jet hızıyla özür diledi!
Nevşin Mengü, ABD’de alevlenen protestolar sonrası elinde İncil ile açıklama yapan ABD Başkanı Trump’ın fotoğrafı ile birlikte Matta İncili'ndeki Yahudileri hedef alan ifadeleri paylaştı. Attığı tweet ile Musevileri kızdıran Mengü, Karel Valansi isimli Musevi bir bayandan fırça yiyince jet hızıyla özür diledi. Mengü’nün Türkiye’de İslami değerleri her fırsatta aşağılamasına rağmen umursamaz tavrı ise tepki çekti.