TIMELINE

22 Haziran 2020
Türk bilim insanından büyük başarı
Son dakika haberi... Harvard Üniversitesinde Kimyasal Biyoloji ve Moleküler Farmakoloji Bölümünde çalışmalarına devam eden Dr. Geylani Can, Amerikan Kanser Araştırma Kurumu ve İngiltere Kanser Araştırma Enstitüsü tarafından düzenlenen yarışmada, genç bilim insanlarına verilen 400 bin dolar değerindeki "Transatlantik Araştırma Ödülü"nün sahibi oldu. Dr. Geylani Can, "İstediğimiz sonuçlara ulaşırsak sadece kanser değil birçok hastalığın gelişimini engellemiş olacağız." dedi.
22 Haziran 2020
Buralardan geçmek yürek ister! İşte dünyanın en tehlikeli yolları
Bu yollardan geçmek büyük cesaret ister! Dünyanın pek çok yerinde birbirinden güzel ve bir o kadar da tehlikeli yollar bulunuyor. Bu yollar, tehlikeli olduğu kadar macera tutkunu insanların da ilgisini çekiyor. İşte tehlikeli olmalarına rağmen ısrarla turistlerin geçmeye çalıştığı o yollar...
22 Haziran 2020
Kabine üyelerinden başsağlığı mesajları
Son dakika haberi... Bursa'nın Kestel ilçesinde, 5 kişinin hayatını kaybettiği, kayıp 1 kişinin de arandığı sel felaketine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyelerinden başsağlığı mesajları paylaşıldı.
22 Haziran 2020
Soyer’den ‘eyalet’ skandalı!
Takvim.com.tr Türkiye'nin konuşacağı görüntüleri yayınlıyor… Geçtiğimiz aylarda CHP'ye yakın isimler ve "yandaşı" medya kuruluşları tarafından CHP'li belediyelerin 'yerel hükümet' olarak yansıtılmasının ardından bir skandal daha patlak verdi. CHP’li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir için ayrı bir ‘bayrak’ ve ‘para’ çalışması içinde olduğunu öğrenildi. TÜRSAB acenteleriyle yaptığı toplantıda bu çalışmalarını dile getiren Soyer yakın çevresi tarafından da “Senin bir eyalet kurma çaban olduğu anlaşılır, sonuçta İzmir’i memleketten kopartacak bir çalışma olarak algılanır” sözleriyle uyarıldığını ifade etti. takvim.com.tr / Özel Haber
22 Haziran 2020
Libya halkından darbeci Sisi'ye tepki
Libyalılar, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin, Libya'ya askeri müdahale tehdidinde bulunmasını Libya ve Türk bayrakları taşıyarak protesto etti. Trabluslular, "Ey Sisi, ey Sisi, sana savaş esiri (Hafter) kaldı", "Ey Allah'ım, Hafter ve beraberindekileri devir" şeklinde ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri darbeci Hafter ve Sisi aleyhinde sloganlar attı.
22 Haziran 2020
"Devletimiz vatandaşlarımızın yanındadır"
Son dakika haberine göre, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Bursa’da yaşanan sel felaketi sonrası açıklama yaptı. Altun, “Devletimiz bütün kurum ve imkanlarıyla selden etkilenen vatandaşlarımızın yanındadır” dedi.
21 Haziran 2020
EGM o anları sosyal medyadan paylaştı
Emniyet Genel Müdürlüğünün paylaştığı, Rize'de abdest alan bir yaşlının çoraplarının ve ayakkabılarının bir komiser yardımcısı tarafından giydirilmesinin yer aldığı video beğeni topladı.
21 Haziran 2020
Cumhuriyet yine manipülasyon yaptı!
Cumhuriyet Gazetesi, CHP’li Burdur Belediyesi’nin LGS sınavında öğrenci ve ailelere dezenfektan, kalem seti ve maske dağıtımı yapıldığı haberini manipülasyon yaparak sundu. Görevli polislerin rutin bir görevi yerine getirmesini engelleme olarak sunan Cumhuriyet Gazetesi manipülasyon yaparak kamuoyunu yanılttı. SABAH'tan Hayrettin Şaşmaz'ın haberi...
21 Haziran 2020
Konya'da puanlar bölüşüldü!
Süper Lig’in 28. hafta maçında, Konyaspor evinde Sivasspor'u ağırladı. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi takımın 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarının 89'uncu dakikasında Demir Grup Sivasspor'un köşe vuruşunda topa yükselen Petar Skuletic'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve karşılaşma 2-2 sona erdi.
21 Haziran 2020
Kars'ta peş peşe depremler!
Son dakika haberi... Kars'ta 3,3, 3,4 ve 3,2 büyüklüğünde ve en son 4,1 büyüklüğünde 4 deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bugün saat 18:11'de 3,3, 19:14'te 3,4, 21:55'te 3,2 ve 22:17'de 4,1 büyüklüğünde merkez üssü Kars olan 4 deprem meydana geldi.