TIMELINE

09 Haziran 2020
George Floyd protestoları sonrası Trump rest çekti
Son dakika haberi... ABD Başkanı Donald Trump, ülkedeki polis şiddetine yönelik çıkan tartışmalar sonrası "Polis teşkilatımızı dağıtmıyoruz, mali kaynaklarını da kesmiyoruz. Polislerimizi terhis etmiyoruz." diyerek rest çekti.
09 Haziran 2020
Alacak verecek meselesi kanlı bitti
Son dakika haberine göre İstanbul Tuzla'da bir şirketten alacağı bulunan M.Y. isimli kişi ile işyerinde bulunanlar arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyürken, M.Y. silahla vurularak öldürüldü.
09 Haziran 2020
O dünyanın en uzun yaşayan insanı! Tam 256 yaşında...
Bir insan düşünün, tam 256 yaşına kadar yaşasın. Bir efsane ya da hayali bir masal değil! Çinli Li Ching Yuen isimli adam 256 yaşında bir efsane olarak hayatını kaybetti. Ölümünün üzerinden yüzlerce yıl geçmesine rağmen nasıl bu kadar çok yaşadığı hala merak ediliyor. O ise sırrının 'köpek, güvercin, kaplumbağa' üçlüsü olduğunu söylüyor. 1930 tarihli New York Times makalesinde, Chengdu Üniversitesi profesörü 'Wu Chung-chieh', Li Ching-Yuen'i 1827 yılında 150'nci doğum gününde tebrik eden Çin İmparatorluğu hükümeti kayıtlarında keşfetti.
09 Haziran 2020
'Bala Hatun'un kız kardeşi görenleri hayrete düşürdü
Atv ekranlarında izleyicisi ile buluşan Kuruluş Osman dizisi yeni bölümüyle yine nefesleri kesecek. Baş rolünde yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in oynadığı dizide Bala Hatun karakterini canlandıran Özge Törer de oyunculuğu ile övgü alıyor. İlk kez bu denli büyük bir oyunculuk tecrübesi yaşayan Özge Törer performansıyla takdir topluyor. Tarihte Şeyh Edebalı'nın kızı ve Osman Bey'in eşi olan Bala Hatun karakteri büyük bir yer tutuyor. Dizi izleyicileri Bala Hatun'u canlandıran Özge Törer ile ilgili her detayı mercek altına aldı. Törer'in kız kardeşini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi...
09 Haziran 2020
Beşiktaş Ortaköy’de şoke eden görüntü
Son dakika haberine göre, Beşiktaş Ortaköy'de araç trafiğine kapalı olan kumpircilerin olduğu sokakta henüz bilinmeyen bir nedenle çökme meydana geldi. Olayda hafif yaralan kadın hastaneye kaldırılırken, dükkanlar boşaltıldı.
09 Haziran 2020
Milyoner'de dikkat çeken soru! 1968'den 2016'ya...
Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümüyle yine izleyicisini ekranları başına kilitledi. Milyoner'in yayınlanan son bölümünde geceye bir yarışmacıya sorulan "Türkiye'de 1968'den 2016'ya kadar kadar geçerli bir yasaya göre kamuya açık alanda hangisi yasaktı?" sorusu damga vurdu. Dikkat çeken soru, izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran o soru ve yeni bölümden kareler...
09 Haziran 2020
Bakan Koca'dan "maske ve sosyal mesafe" uyarısı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin, "Salgını, maske ve sosyal mesafe kuralına uyarak yenebiliriz. Uymayanları, nazikçe uyaranlara da teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.
08 Haziran 2020
Floyd'u öldüren polis hakim karşısına çıktı
ABD’de George Floyd'un boğazına dizini koyarak ölümüne neden olan polis memuru Derek Chauvin'in yargılanmasına başlandı. Video konferans yöntemi ile hakim karşısına çıkan eski polis için mahkeme, şartlı salıverilmesi durumunda bir milyon, şartsız salıverilmesi durumunda ise bir milyon 250 bin dolar kefalet ücreti belirledi.
08 Haziran 2020
Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu?
Benzin ve motorin fiyatlarında özellikle iki-üç aylık sürece bakıldığında çeşitli değişimler yaşanıyor. Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 37, motorinin litre fiyatına 32 kuruş zam yapıldığı duyuruldu. Bu kapsamda güncel akaryakıt fiyatlarını öğrenmek isteyen araç sahipleri "Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu?" sorusuna yanıt arıyor. İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları
08 Haziran 2020
EDHO'nun Alparslan'ı hakkındaki gerçek şaşırttı
Eşiyle olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Alparslan'ı Yunus Emre Yıldırımer'in eşinin güzelliği herkesi büyülüyor. Yunus Emre Yıldırımer'in eşi kendisi gibi başarılı bir oyuncu. 5 Şubat 1982 tarihinde Siirt'te dünyaya gözlerini açan Yunus Emre Yıldırımer gençliğini Diyarbakır'da geçirdi. Ardından Haliç Üniversitesi Konservatuvar bölümünü tamamladı. İlk rol aldığı diziler Mavi kelebekler ve İnsan Aldandı oldu. İşte başta Yunus Emre Yıldırımer'in Melissa Yıldırımer olmak üzere ünlülerin eşleri ve sevgilileri.