TIMELINE

26 Aralık 2023
CHP’de şantaja çifte standart
Kaset kumpasıyla CHP’nin başına geçen Kemal Kılıçdaroğlu, kaset şantajı ile gündeme gelen 3 vekilden ikisine sahip çıktı, birini ise zorla istifa ettirdi. İstifaya zorlanan Teoman Sancar, “Bana yargısız infaz yaptılar” dedi.
10 Mart 2021
O dizi ekranlara veda mı ediyor?
Star TV ekranlarında pazartesi günleri sevilerek takip edilen Sefirin Kızı'nın final yapacağı iddiaları çok konuşuluyor. Özellikle son dönemlerde Sefirin Kızı'nda ayrılık çanları aralıksız çalıyor. Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu derken Sefirin Kızı'nda bir ayrılık daha yaşandı. Tuba Büyüküstün'ün gelişiyle yeni bir dönem başladı. Dizinin dikkat çeken isimleri arasında yer alan Bülent Şakrak, Gözde Çığacı ve Özlem Çakar Yalçınkaya'nın peş peşe ayrılması dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak ortaya daha bomba bir iddia atıldı. Kulislerde dizinin final yapacağı konuşuluyor.
10 Mart 2021
Çakır'ın yönettiği maçta saha bir anda karıştı!
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun son 16 turu rövanşı, iki karşılaşmayla başladı. Porto ile Borussia Dortmund, çeyrek finale adlarını yazdıran takımlar oldu. Çeyrek final vizesi alan Borussia Dortmund'un yıldızı Erling Haaland, turnuva tarihinde 20 gol barajına en az maçta ve en genç yaşta ulaşan oyuncu rekorlarını kırdı. Cüneyt Çakır'ın yönettiği Dortmund - Sevilla maçında yaşananlar ise geceye damga vurdu.
10 Mart 2021
Görenleri şaşırttı! Çürüyen iskeletlerin üzerinde...
1578 yılında ortaya çıkan Roma mezarları tarih meraklılarının büyük ilgisini çekiyor. Roma mezarları yeraltı labirentlerindeki çürüyen iskeletleri barındırıyor. Her iskelet giydirilmiş ve pahalı kıyafetler, taçlar, silahlar ve hatta peruk gibi çeşitli ve çok değerli objeler ve taşlarla süslenmiş durumda bulunuyor. İşte Roma mezarlarından yansıyan enteresan görüntüler...
10 Mart 2021
2021 kandil günleri ve dini günler takvimi!
Mübarek üçların geçtiğimiz ay başlamasıyla birlikte kandil günleri yoğun olarak araştırılıyor. İslam alemi kandiller için geri sayıma başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulan 2021 yılı dini günler takvimi bu nedenle merak konusu olmaya devam ediyor. Vatandaşlar bu nedenle kandil günlerini öğrenmek için araştırmalara koyuldu. Peki, bugün kandil mi? 10 Mart Çarşamba ne kandili? İşte 2021 kandil günleri ve dini günler takvimine dair detaylar...
10 Mart 2021
NATO'dan flaş Irak açıklaması
Son dakika haberi! NATO'nun Irak Temsilcisi Korgeneral Pierre Olsen, kendisine bağlı kuvvetlerin, ülkedeki orduya eğitim ve danışmanlık sunmayı sürdüreceğini, ancak ABD kuvvetlerinin rolünü kesinlikle almayacağını söyledi.
10 Mart 2021
Maraşlı 10.bölüm fragmanı yayınlandı: Onu yarı yolda bıraktığımı düşünüyor ama...
Atv ekranlarının merakla takip edilen dizisi Maraşlı her bölümüyle seyirciyi ekrana kilitliyor. Heyecanın doruğa çıktığı 9. bölümün ardından merakla beklenen 10. bölümün fragmanı yayınlandı. Yeni bölüme "Onu yarı yolda bıraktığımı düşünüyor ama bunu onun için yaptım." sözleri damga vurdu.
10 Mart 2021
Hadise'nin değişimi şaşkına çevirdi
Son döneme dansları ve cesur pozlarıyla damga vuran Hadise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da gündem olmayı başarıyor. Verdiği pozlar ve danslarıyla sosyal medyayı sallayan güzel şarkıcı Hadise'nin yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafı ise şaşkına çevirdi. Hadise'nin fotoğrafını gören hayranları bile ünlü ismi tanımakta zorlandı. İşte çok şaşıracağınız o fotoğraf ve ünlülerin yıllar içindeki değişimleri...
10 Mart 2021
NATO'dan Türkiye mesajı
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg dikkat çeken açıklamalara imza attı. S-400 meselesi ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Stoltenberg Türkiye'nin önemli bir müttefik olduğunu belirterek, "Sadece haritaya bakarsanız bunu görebilirsiniz." ifadelerini kullandı.
10 Mart 2021
Osmaniye'de zincirleme kaza
Son dakika haberleri... Osmaniye'de 5 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. 3 TIR, 1 kamyonet ve 1 hafif ticari aracın birbirine girdiği kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.