TIMELINE

17 Mart 2021
17 Mart gram, cumhuriyet ve çeyrek altın fiyatları!
Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları hakkında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Sert düşüşle büyük ve küçük ölçekteki yatırımcıların dikkatini çeken altın fiyatları dalgalı bir seyir izlemeye devam ediyor. Bu kapsamda gün içerisinde canlı ve güncel rakamları takip etmek isteyen binlerce vatandaş 17 Mart Bugün tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? sorularına yanıt arıyor. İşte anlık 22 ayar bilezik, gram, cumhuriyet ve çeyrek altın fiyatları!
17 Mart 2021
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden hava durumuyla ilgili son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, yağışların Orta ve Doğu Akdeniz'de kuvvetli sağanak, Akdeniz'in yüksek rakımlı yerleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Öte yandan Marmara'nın güneydoğusu başta olmak üzere yurdun belli bölgelerinde rüzgarın fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden vatandaşların ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektiği bildirildi. İşte 17 Mart il il hava duumu raporu.
17 Mart 2021
AÖL 2. dönem sınavları ne zaman yapılacak?
Lise eğitimlerini açıktan devam ettiren binlerce öğrenci için AÖL 2. dönem sınavlarına kısa bir zaman kaldı. Bu noktada Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Açık Öğretim Lisesi'nin (AÖL) 2. dönem sınavlarının ne zaman yapılacağı da merak konusu oldu.1. dönem sınavlarını tamamlayan on binlerce AÖL öğrencisinin gözü, şimdi 2. dönem sınavların yapılacağı tarihlere çevrildi. Peki, AÖL 2. dönem sınavları ne zaman? MEB konuyla ilgili son dakika açıklama yaptı mı? İşte konu hakkında detaylı bilgiler!
17 Mart 2021
Gece yarısı korkutan patlama!
Son dakika haberi! İstanbul Bağcılar'da sabaha karşı balık satışı yapılan bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada yaralanma ve can kaybı yaşanmazken iş yerinde hasar meydana geldi.
17 Mart 2021
8 kişinin öldüğü katliamda flaş gelişme!
Son dakika haberine göre, ABD'nin Georgia eyaletindeki 3 masaj salonuna düzenlenen silahlı saldırılarda 8 kişinin hayatını kaybettiği ve zanlının yakalandığı bildirildi. Saldırıların faili olduğundan şüphe edilen zanlı tutuklandı.
17 Mart 2021
17 Mart 2021: Fındık fiyatları ne kadar oldu?
Türkiye'nin kuzeyinde binlerce kişinin gelir ve geçimini sağlayan fındık ile ilgili araştırmalar sürüyor. Haftanın üçüncü gününde güncel fındık fiyatları hakkında araştırmalara başlandı.17 Mart 2021 Çarşamba günü fındık fiyatları ne kadar? Fındık fiyatları yükseliyor mu düşüyor mu? Serbest piyasada fındık fiyatları ne kadar? İşte Ordu, Samsun, Çarşamba, Zonguldak, Kocaeli, Ünye, Giresun, Düzce, Sakarya, Fatsa, Akçakoca, Terme ve Trabzon güncel fındık fiyatları...
17 Mart 2021
Ormanda dehşet! Bir anda karşısına çıktı
ABD'de orman gezintisi yapan bir adam, karşısında bir karartı gördü. Karşısındaki karartının alelade bir şey olduğunu zanneden adam gerçeği öğrenince şaşkına döndü. ABD'nin Mississippi eyaletindeki Tunica kenti yakınlarında "yabani insan" anlamına gelen Sasquatch, görüntülendi. Ormandaki siyah yaratık görenleri korkuturken, görüntülerin bugüne kadar ki en iyi Sasquatch olduğu ifade edildi.
17 Mart 2021
Deniz ulaşımına fırtına engeli! İşte iptal edilen seferler
Son dakika haberine göre, Bursa'da deniz otobüslerinin 7 seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak. İşte Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı Bursa Deniz Otobüslerinin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, iptal edilen seferler.
17 Mart 2021
Dolar ve euro kaç TL? 17 Mart anlık döviz kurları...
Döviz kurlarında hareketli dakikalar yaşanırken açılış saatiyle birlikte gözler dolar, euro ve sterlin kurlarındaki son duruma çevrildi. Dün dolar/TL, günü bir önceki kapanışa göre yüzde 0,3 azalışla 7,5366'dan tamamladı.Yurt içi piyasalara yön verecek olan Merkez Bankası faiz kararı, yarın gerçekleşecek olan PPK toplantısı sonrası belli olacak. Piyasalar bu hafta Merkez Bankası'nın faiz kararına odaklanmış durumda. Dolar/TL , ABD Hazine tahvili faizlerindeki gerileme ile bu hafta düşüş eğilimi gösteriyor. Peki, Dolar kaç TL? 17 Mart Çarşamba dolar euro fiyatları kaç oldu? Anlık döviz kurları...
17 Mart 2021
Meğer herkesi böyle uyutmuş! Foyası ortaya çıktı
İnanılmaz Kurtuluş programı ile adından söz ettiren Büyük Britanyalı Bear Grylls isimli maceraperest, 7'den 70'e herkes tarafından ilgiyle takip ediliyor. İnanılmaz Kurtuluş'ta Bear Grylls, son derece zorlu doğa koşullarında bir insanın nasıl hayatta kalabileceğinin en çarpıcı örneklerini veriyor. Peki, Bear Grylls, İnanılmaz Kurtuluş programında herkesin ağzını açık bırakan bu şeyleri nasıl yapıyor? İşte "cesur çocuk" lakaplı Bear Grylls ile ekranlara gelen İnanılmaz Kurtuluş'un kamera arkası görüntüleri...