TIMELINE

27 Mart 2021
Sosyal medyadan duyurdu! Görevde kalıyor
Son dakika haberi! Fenerbahçe'nin kaleci antrenörü Michael Kraft, Erol Bulut'un onayıyla görevine devam edeceğini duyurdu. Kraft sosyal medyadan paylaştığı mesajında, "Birkaç görüşme ve Erol Bulut'un da onayıyla görevimin devam ettiğini gururla duyuruyorum." ifadelerini kullandı.
27 Mart 2021
Atama kararları Resmi Gazete'de
Son dakika haberi! Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğüne ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.
27 Mart 2021
Tavşan deliği sandılar! Sırrı ortaya çıktı
Tavşan deliği sanılan yer öyle bir yer çıktı ki görenler gözlerine inanamadı. Dışarıdan bakıldığında tavşanların yuva için açtığı delik gibi görünüyor olsa da aslında içine girildiğinde dev bir mağara var. Tavşan deliği boyutundaki bu küçük delik 700 yıllık gizli yeraltı sığınağına ortaya çıkardı.
27 Mart 2021
Gece yarısı koronavirüs baskını
Son dakika haberi! İstanbul Şişli’de bulunan ünlü bir gece kulübüne Korona virüs kısıtlamaları kapsamında kapalı olması gerekirken açık olduğu ihbarını alan polis ekipleri tarafından baskın gerçekleştirdi. Gece kulübüne gerçekleştirilen baskında 70 kişinin eğlence amacıyla bir araya geldiği tespit edildi. 70 kişiye 222 bin 600 lira para cezası kesildi. Öte yandan içerideki parti cep telefonu kamerasına yansıdı.
27 Mart 2021
Türkiye'den Arakan'a yardım eli
Bangladeş'te Arakanlı mültecilerin yaşadığı kampta çıkan yangın sonrası zarar gören Türk Sahra Hastanesi'nin tekrar hizmete girmesi için hazırlanan yardım malzemelerini taşıyan askeri kargo uçağı Ankara'dan havalandı.
27 Mart 2021
Hangi adı taşıyan sadece bir padişah vardır?
Ekranların fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, 7'den 70'e herkes tarafından ilgiyle takip ediliyor. Kim Milyoner Olmak İster'de bir yarışmacıya sorulan "Hangi adı taşıyan sadece bir Osmanlı padişahı vardır?" sorusu birçok kişi tarafından araştırıldı. Peki, "Hangi adı taşıyan sadece bir Osmanlı padişahı vardır?" sorusunun cevabı nedir? İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan ve birçok kişi tarafından araştırılan Osmanlı Devleti sorusunun cevabı...
27 Mart 2021
İzmir merkezli FETÖ operasyonunda 41 tutuklama
İzmir merkezli 53 il ile KKTC'de, FETÖ/PDY'nin, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 172 şüpheliden 41'i tutuklandı.
27 Mart 2021
Fox News'e milyar dolarlık dava!
ABD'de Fox Nes'e milyar dolarlık hakaret davası açıldı. Amerikan medyasına seçim sonuçlarıyla ilgili veri hizmeti sağlayan Dominion Voting System şirketi, kendisi hakkında "seçim sonuçlarında hile yaptığı" iddiasında bulunan Fox News kanalına 1,6 milyar dolarlık hakaret davası açtı.
27 Mart 2021
Koronavirüsün kaynağını açıkladı!
Koronavirüs salgını hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezinin (CDC) eski Direktörü Robert Redfield, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) orijininin Çin'deki bir laboratuvar olduğunu savundu. Redfield, yarasadan insana bulaştığına inanmadığını, bunun biyolojik açıdan mümkün olmadığını söyledi.
27 Mart 2021
Atama kararları Resmi Gazete'de!
Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası bulunan Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre Gençlik ve Spor Bakanlığı Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim görevden alındı.