TIMELINE

22 Mart 2021
450 TL'yi gördü! 22 Mart altın ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, 22 ayar bilezik fiyatı ne kadar, kaç TL?
22 Mart altın ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, 22 ayar bilezik fiyatı gündeme oturdu. Dolarda yaşanan artıştan altın piyasası da etkilendi. 22 Mart gününün ilk saatlerinde döviz kurlarında yüzde 15'e varan artış yaşanmıştı. Altın da buna benzer bir tepki verirken, altın fiyatlarındaki artış yüzde 12 seviyelerine yükseldi. Gram altın 450 TL seviyesini gördü. Peki, altın ne kadar oldu? İşte 22 Mart canlı altın fiyatları...
22 Mart 2021
Şüpheli son: Yakınları sinir krizi geçirdi!
Son dakika haberine göre, İstanbul Esenyurt'ta gece saatlerinde birkaç gün önce askerden izne geldiği öğrenilen 26 İdris Ö. 14 katlı binanın 9. katındaki dairede ölü bulundu. Gencin şüpheli ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.
22 Mart 2021
Meteoroloji tarih vererek uyardı!
"İstanbul'a kar yağacak mı?" sorusunun yanıtı aranırken Meteorolojiden ve AKOM'dan peş peşe açıklamalar geldi. Meteoroloji son günlerde soğuk hava dalgasının içerisine giren İstanbul'a kar yağışının başlayacağı tarihi verdi. Öte yandan Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) yapılan açıklamada, hava sıcaklıklarının Çarşamba akşam saatlerine kadar azalarak kış değerlerine gerileyeceği, beraberinde kent genelinde karla karışık yağmur yağışlarının yaşanacağı belirtildi.
22 Mart 2021
Dolar ne kadar oldu? 22 Mart canlı dolar kuru! Dolar/TL kaç lira?
22 Mart dolar ne kadar oldu? Canlı dolar kuru takibi yapmak isteyen vatandaşlar dolar son dakika gelişmelerini merak ediyor. Dolar/TL yaşanan artışla günün ilk saatlerine damgasını vuruyor. Asya borsalarından gelen tepkiler doları 8 TL barajının üzerine çıkarttı. Peki, dolar/TL kaç lira? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda başkan değişikliği sonrasında Dolar/TL 'de yükseliş kaydedildi.
22 Mart 2021
Kimse bilmiyor! Muhabbet kuşları aslında...
Günümüzde pek çok kişinin evinde severek beslediği ve insanların en yakın dostlarından birisi olan muhabbet kuşları ülkemizde ve dünyada en çok yetiştirmek üzere alınan kuş türlerinden birisi. Özellikle konuşkan, sosyal yönlerinin kuvvetli olması ve insanlara olan yakınlığı nedeniyle muhabbet kuşları insanların en sevilen dostları arasında yer alıyor. Peki, papağan türleri içerisinde yer alan, evcil bir kuş türü olan muhabbet kuşlarının ana vatanlarının neresi olduğunu hiç duydunuz mu? İşte muhabbet kuşlarının asıl yaşadığı yer...
22 Mart 2021
Endonezya'da turuncu alarm!
Son dakika haberine göre, Endonezya'nın Cava Adası'nda bulunan Merapi Yanardağı'nda patlama meydana geldi. Endonezya'da yanardağ alarm sistemi, "yeşil", "sarı", "turuncu" ve en üst seviyede "kırmızı" olmak üzere 4 aşamadan oluşuyor.
22 Mart 2021
Japonya'da flaş Kovid-19 kararı!
Son dakika haberine göre, Japonya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında başkent Tokyo ve çevresinde uygulanan olağanüstü hal (OHAL) kaldırıldı.
22 Mart 2021
Trump sosyal medyasını kuruyor
Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın birkaç ay içinde kendisine ait bir platformla sosyal medyaya döneceği belirtildi. Trump'ın 2020 başkanlık kampanyası sözcüsü ve danışmanı olan Jason Miller, "Trump, yaklaşık iki veya üç ay içinde sosyal medyaya geri dönüyor." diye konuştu.
22 Mart 2021
Motosikletine çarptıkları çöp toplayıcısını hastanelik ettiler
Antalya’da motosikletine bağlı arabasıyla çöp toplarken üç kişinin saldırısına uğrayan adam ağır yaralandı. Suriye uyruklu çöp toplayıcının motosikletine çarpan üç şüpheli iddiaya göre Suriye uyruklu adamı dövüp kafasına taş ve sopayla vurdular. 3 şüpheliden ikisi polis tarafından kısa süre içinde yakalanırken ağır yaralanan çöp toplayıcı ambulansla hastaneye kaldırıldı.
22 Mart 2021
Barcelona, Real Sociedad'ı gole boğdu
İspanya 1. Futbol Ligi'nin 28. haftasında Barcelona, deplasmanda Real Sociedad'ı 6-1 mağlup etti. Lionel Messi, 768 kez ile Barcelona'da en fazla maç oynayan futbolcu oldu.