TIMELINE

19 Mart 2021
İsmail Tunçbilek kimdir? Taksim Trio nedir, üyeleri...
Dün akşam Şarkılar Bizi Söyle programına konuk olan müzik grubu Tasim Trio ve İsmail Tunçbilek izleyenlerin gündemine geldi. Taksim Trio topluluğunda yer alan İsmail Tunçbilek, Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında yer alıyor. Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek'in üyeleri olduğu Taksim Trio müzik topluluğu şarkılarıyla dinleyenlerin gönlünü mest ediyor. Bu noktada Şarkılar Bizi Söyler programı izleyicileri Taksim Trio nedir, grup üyeleri kimler? İsmail Tunçbilek kimdir? Sorusuna ait yanıtı araştırıyor. İşte tüm merak edilenler...
19 Mart 2021
Meteorolojiden gökgürültülü sağanak uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden hava durumuyla ilgili son dakika uyarıları yapılmaya devam ediyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, yağışların sabah saatlerinden itibaren İzmir ve Aydın çevreleri ile Manisa'nın güneybatısında (il merkezi, Turgutlu, Ahmetli, Salihli ve Gölmarmara) yerel kuvvetli olması beklediğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kıyılarda hortum oluşma riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi. Öte yandan birçok bölge için de kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı. Peki, önümüzdeki 5 gün İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? İşte il il hava durumu raporu.
19 Mart 2021
19 Mart en güzel Cuma mesajları sözleri kısa uzun!
19 Mart en güzel Cuma mesajları sözleri vatandaşların merak konusu oldu. Anlamlı dualı Cuma mesajları resimli Cuma sözleri arama motorlarında sorgulanıyor. Cuma mesajları gönderme geleneği her Cuma günü sabah saatlerinde yoğunlukla yaşanıyor. Haberimizden sizler için derlediğimiz en güzel anlamlı dualı Cuma mesajlarına ulaşabilir ve bunları hem WhatsApp hem de sosyal medya aracılığıyla paylaşabilirsiniz.
19 Mart 2021
Sosyal medyayı salladı! Eliyle yakalayıp afiyetle yedi
Son zamanlarda ilkel malzemeler ile hayatlarını sürdürmek moda haline gelirken ortaya çıkan son görüntüler görenleri hayrete düşürüyor. Youtube'da yabancı bir kanalda iki arkadaş elleriyle yakaladığı timsahı pişirmek için kolları sıvarken, hayvanın içinden çıkanlar şaşırttı.
19 Mart 2021
Cuma namazı saat kaçta? Cuma namazı nasıl kılınır? Ankara, İzmir, Bursa, İstanbul ve il il 19 Mart namaz saatleri…
Cuma namazı saat kaçta? Sorusunun yanıtı sabah saatlerinden itibaren milyonlarca Müslüman vatandaş tarafından merakla araştırılır oldu. Bir Cuma gününe daha ulaşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşayan vatandaşlar bugün kendi seccadesini alarak camilere gidecek, ibadetlerini yerine getirecek. Cuma namazını uzun süredir kılmayan ya da ilk kez kılacak olanlar Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekattır, hangi dualar okunur? Sorgulamasını sıklıkla yapmaya başladı. 19 Mart namaz saatleri de haberimizde yer alıyor.
19 Mart 2021
FETÖ'nün avukatlık yapılanmasına operasyon
Son dakika haberi! İstanbul merkezli 6 ilde FETÖ'nün avukat yapılanması için operasyon başlatıldı. Başlatılan operasyonda 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
19 Mart 2021
Silahlı suç örgütüne şafak baskını
Son dakika haberi! İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ekipleri, Eyüpsultan, Güngören ve Zeytinburnu'nda 14 kişilik silahlı suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Söz konusu soruşturma kapsamında 3 ilçede eş zamanlı operasyon düzenleyen polis ekipleri, haklarında gözaltı kararı buluna 14 şüpheliden, "Fino Gürkan" lakaplı şebeke lideri Gürkan G'nin de aralarında bulunduğu 12'sini yakaladı.
19 Mart 2021
Dolar ve euro kuru ne kadar oldu?
Haftanın son işlem gününde döviz kuru hakkında son dakika gelişmeler yatırımcısı tarafından takip ediliyor. Dün, Türkiye Cumhuriyet Bankası (TCMB) politika faizini yüzde 17'den yüzde 19'a yükseltti. Bu gelişmeyle birlikte dolar, TL karşısında sert düşüş yaşadı. Kararın açıklanmasıyla dolar/TL yüzde 2'yi aşan gerilemeye girdi. Böylece 2 haftanın en düşük seviyesini gördü Peki, 19 Mart bugün dolar ve euro ne kadar oldu? İşte 19 Mart dolar alış satış fiyatları
19 Mart 2021
Mescid-i Nebevi'de 'ramazan' müjdesi
Suudi Arabistan yönetimi, ramazan ayında teravih namazlarının Medine'deki Mescid-i Nebevi'de kılınabileceğini bildirdi. Geçen yıl ramazan ayında Mekke'deki Haremi Şerif ve Medine'deki Mescid-i Nebevi'de teravih namazlarının cemaatsiz kılınacağı açıklanmıştı.
19 Mart 2021
Bebeği ezilmekten kurtaran mucize
İstanbul'un Bağcılar ilçesinde annesinin marketin önünde bıraktığı bebek, içinde bulunduğu arabasıyla birlikte yola düştü. Park için kaldırıma yanaşan sürücünün bebeği görüp son anda durduğu olay, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. İşte olayın detayları...