TIMELINE

23 Mart 2021
MSÜ sınav yerleri açıklandı mı? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav yerleri neden açıklanmadı?
2021 MSÜ sınav yerleri sınava girecek milyonlarca öğrenci tarafından merak ediliyor. MSÜ sınav yerleri açıklandı mı sorusuna yanıt aranıyor. Sınavın başlamasına sayılı günler kala adaylar da sınava nerede gireceğini merak ediyor. 4 Nisan tarihinde yapılacak MSÜ sınavı öncesi sınav giriş yerlerinin açıklanabileceği tahmin ediliyordu. Peki, 2021 MSÜ sınav yerleri neden açıklanmadı?
23 Mart 2021
İzmir merkezli 53 ilde dev FETÖ operasyonu
Son dakika haberi! İzmir merkezli 53 ilde düzenlenen eş zamanlı FETÖ operasyonunda 123’ü muvazzaf 146 asker ile 38’i askeri okul öğrencisi olmak üzere toplam 184 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın örgüt üyesi askerleri tespit edip suç duyurusunda bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada şüphelilerin ankesörlü veya büfe telefonlarından örgütün "mahrem imamları" ile görüştükleri belirlendi. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün Kara Kuvvetleri yapılanması ile Milli Eğitim Bakanlığındaki yapılanmasına yönelik soruşturmada çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı verildiği bildirildi.
23 Mart 2021
Hırsıza çareyi kendi buldu! Akılalmaz sistem
Almanya'da yaşayan 70 yaşındaki bir vatandaş kapıya kurduğu 'mandallı' sistemle görenleri hayretler içinde bıraktı. Bu mandala dikkatlice bakın, adım adım değişmeye başlayacak ve sonunda bakın neye dönüşecek?
23 Mart 2021
Evde bakım maaşı yatan iller 23 Mart! Evde bakım maaşı hangi illerde yattı?
23 Mart evde bakım maaşı yatan iller listesi arama motorlarında sorgulanıyor. Evde bakım maaşının hangi illerde yatırıldığı merak edilen konuların başında geliyor. Evlerinde bakım ihtiyaç duyan engelli veya yaşlı kişiler için ödenen evde bakım maaşlarından binlerce aile faydalanıyor. 23 Mart evde bakım maaşı yatan iller listesine haberimizden ulaşabilir ve ilinizde bu maaşın yatıp yatmadığını öğrenebilirsiniz.
23 Mart 2021
Gültekin'e saldırıda flaş gelişme
Son dakika haberine göre, gazeteci Levent Gültekin'e, televizyon programına katılmak için gittiği Bakırköy'de saldırdığı iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.
23 Mart 2021
Kan donduran olay! Çatıdan daireye girip...
Son dakika haberi! Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Erkan Sivrikaya (52), benzerine film senaryolarında rastlanabilecek korkunç bir plan yaparak, boşanma aşamasındaki eşi 2 çocuk annesi Meral Sivrikaya'yı (50) öldürdü. 6 katlı binanın çatısından sarkıttığı ip ile 5'inci katta oturan kızının yanında kalan eşini defalarca bıçaklayan cinayet şüphelisi Erkan Sivrikaya, kaçarken apartman sakinlerince yakalanıp, polise teslim edildi.
23 Mart 2021
Koca alarm veren 5 il için toplandı: Fırsat...
Gelen son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka artışının en çok yaşandığı şehirlerin il yöneticileri ile kritik bir toplantı gerçekleştirdi. İşte toplantı sonrası yapılan açıklama...
23 Mart 2021
Yazıcıoğlu suikasında ilk duruşma tamamlandı!
Büyük Birlik Partisi kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu suikastına ilişkin davanın ilk duruşması tamamlandı. Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) talimatıyla müdahale ettikleri iddiasıyla 19 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması, sanıkların savunmalarının ardından 28 Haziran'a ertelendi.
23 Mart 2021
İsrail'deki ilk Filistinli tutuklu hayatını kaybetti
İşgalci İsrail tarafından tutuklanarak cezaevine giren ilk Filistinli olan Mahmud Bekir Hicazi, serbest bırakıldıktan yarım asır sonra 85 yaşında vefat etti. Hicazi, yarın Mahmud Abbas'ın da katılacağı askeri cenaze töreniyle toprağa verileceği belirtildi.
23 Mart 2021
Deniz ulaşımına fırtına engeli!
Son dakika haberi... Olumsuz hava koşulları deniz ulaşımını da vurdu. Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı Bursa Deniz Otobüslerinin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Bursa - İstanbul deniz otobüsü seferlerinden bazıları iptal edildi. İşte o seferler...