TIMELINE

11 Mart 2021
Salih Memişoğlu cinayetinde flaş gelişme
Son dakika haberi! İstanbul Çekmeköy'de, hayvanat bahçesinde, kamuoyunda bioenerji ve metafizik uzmanı olarak bilinen Salih Memişoğlu'nun da aralarında bulunduğu 2 kişiyi öldürdüğü ve 1 kişiyi yaraladığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.
11 Mart 2021
Messi kaçırdı Barça yıkıldı!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ile Paris Saint-Germain (PSG), çeyrek finale adlarını yazdıran takımlar oldu. Çeyrek final vizesi alan PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe, turnuva tarihinde 25 gol barajına en genç yaşta ulaşan oyuncu unvanını Lionel Messi'nin elinden alırken mücadeleye Messi'nin kaçırdığı penaltı damga vurdu.
11 Mart 2021
Ankara'da vahşet! Çöplükte yanmış olarak bulundu
Son dakika haberi! Ankara'da çöp yığınlarının arasında yanmış halde ölü köpek bulundu. Hayvanı bulan kişi, alanda uzun süredir ateş yakıldığını ve pek çok köpek ölüsünün yok edildiğini iddia etti.
11 Mart 2021
Şoke eden değişim! 4 günde mucize
En çok tüketilen meyveler arasında yer alan muzun faydası oldukça fazladır. Önceden kilo yaptırdığı için uzak durulan muzun faydaları saymakla bitmiyor. Vatandaşlar hem sağlıklı hem kilo verdiren muzun faydalarını öğrenmek istiyor. Muz sindirime yararlıdır. Sindirim bozukluklarını düzeltir. Lif açısından oldukça zengindir ve kabızlığa iyi gelir. Muz içeriğinin %74'ü sudur. İçeriğinde ayrıca bol miktarda karbonhidrat bulunduran muz tüm gün enerjik kalmanızı sağlıyor. Potasyum açısından zengin olan muz, böbrekler için de faydalıdır. Muz, kalp sağlığı için oldukça önemlidir. Kan basıncını dengeler ve kalp kaslarını güçlendirir.
11 Mart 2021
ABD için tarih verdi! Mayıs sonuna kadar ulaşacak
Son dakika haberine göre, ABD Başkanı Joe Biden, Mayıs sonuna kadar tüm Amerikalılara korona virüs aşısının ulaşacağını duyurdu. Biden, çalışmaları savaş zamanı çalışmalara benzeterek “Savaş zamanı en esnek olmanız gereken zamandır” dedi. Başkan Biden, ABD’nin elinde aşı fazlalığı olması durumunda bunu tüm dünya ile paylaşacaklarını da söyledi.
11 Mart 2021
Kuruluş Osman 50. bölüm fragmanı
ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osman'ın 50. yeni bölüm fragmanında "Boyların birliği, dirliği çakalların hükmüne bırakılmayacak!" sözleri dikkat çekti. Kuruluş Osman 50. yeni bölüm fragmanı izle...
11 Mart 2021
Kadına yönelik şiddete karşı Meclis harekete geçti
Gelen son dakika haberine göre, Kadına yönelik şiddetli ilgili Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
11 Mart 2021
BM günah çıkarttı: Suriye'de...
Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, dünyanın 10 yıldır Suriye'deki yıkımı ve dökülen kanı izlediğini belirterek, Suriye halkının yüzyılın en büyük suçlarından birine maruz kaldığını ifade etti.
11 Mart 2021
Eylem talimatları dergide!
Son dakika haberleri... İstanbul Sultangazi'de terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyon gerçekleştirildi. Örgütün yayın organı olarak bilinen Sultangazi'deki "Halk Okulu" isimli dergi merkezine yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Zanlıların, örgütün eylem talimatlarını, dergilere şifreli mesajlar yerleştirerek metropollerde bulunan örgüt mensuplarına gönderdikleri belirlendi.
11 Mart 2021
ABD Dışişleri Bakanı'ndan Kıbrıs açıklaması
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kıbrıs müzakerelerine ilişkin süreci yakından takip ettiklerini belirterek, "Kıbrıs'ı iki toplumlu ve iki bölgeli federasyon olarak birleştirecek kapsamlı bir anlaşmayı güçlü şekilde destekliyoruz." diye konuştu. Öte yandan Blinken, Kıbrıs müzakerelerine doğrudan angaje olacaklarını belirtti.