TIMELINE

14 Mart 2021
Meteoroloji tarih verdi! 81 ilde yağışlı hava geri geliyor...
Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden yayınlandı. Yayınlanan son tahminlerde bugün için bazı bölgelerde çığ ve zirai don uyarısı yapılırken, Ege kıyısındaki bazı iller için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Ayrıca 5 günlük hava durumu tahminine göre yurdun önümüzdeki günlerde yeniden yağışlı hava etkisi altına gireceği belirtildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte 14 Mart 2021 Pazar Türkiye geneli il il hava durumu tahminleri...
14 Mart 2021
Times Meydanı'nda "Stop Gülen" ilanı
ABD'nin en ünlü yerlerinden olan Times Meydanı'nda FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in karanlık yüzünü gösteren ilanlar yayınlandı. Dijital ekranlarda "Stop Gülen" sloganı yer alırken, "Pensilvania'da yaşıyor. 251 masum insanı katletti. Gülen'i durdurun" ifadesi de ilanda yer aldı.
14 Mart 2021
Ekonomide milyarlık fedakarlık! Esnafa reform dopingi
Başkan Erdoğan tarafından açıklanan "ekonomik reform paketi" ses getirdi. Paketin en dikkat çeken kısmı, 850 bin esnafa uygulanacak vergi muafiyeti oldu. 2020'de muafiyet getirilen esnaftan 750 milyon TL vergi alınmıştı. Bu rakamın 2021'se 1 milyar TL'ye yaklaşması bekleniyordu.
14 Mart 2021
İstanbul'da hareketli gece! Silah sesleri duyuldu
Son dakika haberine göre gece saatlerinde İstanbul Esenyurt'ta silah sesleri duyuldu. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle vurulan 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
14 Mart 2021
İzmir Bornova'da korkunç olay!
Gelen son dakika haberine göre, İzmir'in Bornova ilçesinde gece yarısı korkunç bir olay yaşandı. Volkan ve Sevim Atılgan çifti hasta olan anneleri Peruze Atılgan'a ziyarete geldi. Bir süre sonra genç çift birlikte banyoya gitti. Kendilerinden uzun süre haber alamayan annesi kontrol etmeye gidince Atılgan çiftini yerde hareketsiz buldu.
14 Mart 2021
Diyarbakır annelerinden Soylu'ya taziye telefonu
Diyarbakır anneleri, annesi Servet Soylu'yu kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu telefonla arayarak taziye dileklerini iletti.
14 Mart 2021
Hindu, tapınaktan su içen Müslüman çocuğu dövdü!
Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletine bağlı Ghaziabad şehrinde, bir tapınaktan su içen Müslüman çocuk, Hindu bir adamın saldırısına uğradı. Hindu saldırgan, Müslüman çocuğu önce tokatladı daha sonra yere yatırarak tekmeledi...
14 Mart 2021
Kardeşlerim 5. bölüm fragmanı!
atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi seyirciyi ekrana kilitliyor. 4. bölümüyle heyecanon doruğa çıktığı dizide merakla beklenen 5. bölüm fragmanı da yayınlandı.
14 Mart 2021
Kötü kokular acı gerçeği ortaya çıkardı
Son dakika haberi... Ümraniye'de bir evden gelen kötü kokular acı gerçeği ortaya çıkardı. Kötü kokuların yükseldiğini fark eden vatandaşlar polise haber verdi. İtfaiye merdiveni ile balkondan eve giren polis ekipleri evde yalnız yaşayan yaşlı adamın çürümeye başlamış cansız bedeni ile karşılaştı.
14 Mart 2021
Burak Yılmaz, 2 ay sonra maç kadrosunda
Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Lille'de sakatlığı geçen Burak Yılmaz, yarın oynanacak Monaco maçının kadrosuna alındı. 35 yaşındaki Yılmaz'ın 11 golü bulunuyor.