TIMELINE

24 Mart 2021
Bugün kandil mi? Berat Kandili ne zaman? 2021 kandil günleri Diyanet takvimi!
Bugün kandil mi sorusuna vatandaşlar yanıt arıyor. Berat Kandili ne zaman sorusunun cevabını öğrenmek isteyenler Diyanet takvimi hakkında araştırma yapıyor. Peki Berat Kandili ne zaman? Şaban ayı içerisinde idrak edilecek Berat Kandili önemli günlerden birisidir. Vatandaşlar bu mübarek gecede ibadetlerini de yerine getirecek.
24 Mart 2021
İstanbul'da kar yağışı başladı!
Son dakika haberine göre, İstanbul'da Anadolu Yakası'nın bazı bölgelerinde kısa süreli kar yağışı ve dolu görüldü. Yağış nedeniyle bazı yerlerde yol kenarlarında beyaz örtü oluştu. Taksim'de sabah saatlerinde aniden bastıran dolu yağışı yerleri beyaza bürüdü. Kar yağışı nedeniyle trafik yoğunluğu yüzde 69’a çıktı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı Ege, Akdeniz kıyı kesimi, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı ve güneydoğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
24 Mart 2021
AK Parti kongresi saat kaçta başlayacak? AK Parti kongresi nerede, nasıl gidilir?
AK Parti'de 7. Olağan Büyük Kongre merakla bekleniyor. Türkiye'nin kilitlendiği kongrede Başkan Erdoğan'ın vereceği yeni mesajlar da gündemin ilk sırasında yer alıyor. Kongreyi binlerce kişinin takip etmesi bekleniyor. Peki, AK Parti kongresi saat kaçta başlayacak? AK Parti kongresi nerede? İşte yanıtı...
24 Mart 2021
Mesleği bıraktırır! Bütün dünyayı böyle kandırmış
Sihirbazlar hepimizin ilgi ve merakla izlediği insanlar, meziyetleriyle milyonları şaşkına çevirmeyi başarıyorlar. Çoğumuza göre yaptıkları müthiş gösterilerin içindeki numaralara akıl sır erdirilemiyor. Çok komplike bir gösteri gibi görünse de elbette onların da yakayı ele verdikleri durumlar oluyor. İşte ünlü sihirbazlar ve çevirdiği numaraların sırları...
24 Mart 2021
İsrail savaş uçaklarıyla Gazze'yi vurdu
Son dakika haberi! İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'ndeki bazı noktalara saldırı düzenledi. İsrail ordusu, dün akşam Gazze'den İsrail'de açık alana düşen bir roket fırlatıldığını açıklamıştı.
24 Mart 2021
İzmir'de acı son! Bir anda önüne atladı
Son dakika haberi! İzmir'in Buca ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen T.E. (20) metro raylarına atlayarak yaşamına son verdi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelmelerini tamamlamasının ardından T.E.'nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
24 Mart 2021
DEAŞ'a gece yarısı operasyonu
Gelen son dakika haberine göre İstanbul'da gece yarısı DEAŞ'a yönelik operasyon düzenlendi. Çok sayıda adrese eş zamanlı yapılan operasyonlarda toplam 17 kişi gözaltına alındı.
24 Mart 2021
Bursa'da yangın!
Bursa'da bir mobilya fabrikasında yangın çıktı. İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir mobilya fabrikasında çıkan yangın, başka bir mobilya fabrikasına daha sıçradı. Fabrikadaki işçiler tahliye edilirken, itfaiye ekiplerinin alevleri söndürmek için çalışma başlattı.
24 Mart 2021
Dijital para reformunda yeni gelişme!
Ekonomi Reformları Eylem Planı açıklandı. Takvime göre, Merkez Bankası dijital paranın ekonomik, teknolojik ve hukuki alt yapısını 31 Aralık 2021 tarihine kadar oluşturacak. Merkez Bankası'nın sorumlu olduğu bu eylem için yasa çıkarılacak. İşte merak edilen tüm detaylar...
24 Mart 2021
Rusya'dan Türkiye'ye çağrı
Rusya Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, Suriye’de İdlib ve Halep şehirlerinde bazı kontrol noktalarının insani durumun zorlaştığı gerekçesiyle yarından itibaren açılmasını teklif ettiğini öğrenildi.