TIMELINE

08 Mart 2021
8 Mart Kadınlar Günü mesajları ve sözleri!
8 Mart Kadınlar Günü, bugün dünyanın tüm ülkelerinde kutlanıyor. 8 Mart Kadınlar Günü mesajları ve sözleri günün en çok araştırılanları arasında yer alıyor. Sevgilisine, eşine ve ailesine bu özel günde mesaj göndermek isteyen konu hakkında araştırmalarını hızlandırırken 8 Mart Kadınlar Günü mesajları ve sözleri arama motorlarında en çok araştırılanlar arasındaki yerini aldı. İşte resimli, anlamlı ve en güzel Kadınlar Günü mesajları ve şiirleri
08 Mart 2021
O dizi ekranlara veda ediyor!
Son günlerde bazı dizilerin için alınan final kararları izleyicilerini isyan ettiriyor. Show TV'de pazartesi günleri izleyicisiyle buluşan Çukur dizisinin final yapacağı söylentileri izleyicilerin kafasını karıştırmış ve bu konuda yapılacak açıklamaya odaklanılmıştı. Özellikle kulislerde dizinin ekranlara veda edeceği iddiaları bomba etkisi yaratmıştı. Konu hakkında dizinin dikkat çeken isimlerinden birisi olan Aliço rolündeki Rıza Kocaoğlu açıklama yaptı. Rıza Kocaoğlu son 13 bölümü çektiklerini ifade ederek yeni bir diziymiş gibi senaryo değişimine başladıklarını söyledi. Şimdi izleyiciler kanaldan yapılacak açıklamayı bekliyor.
08 Mart 2021
Meteorolojiden 5 il için yoğun kar uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, 5 ile yoğun kar uyarısı yapılırken Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ oluşma tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi. Öte yandan Marmara ve Batı Karadeniz’de zirai faaliyetlerin devam ettiği yerlerde hafif zirai don riskine karşı üreticilere uyarı yapıldı. Peki, İstanbul'da hava nasıl olacak? İşte il il hava durumu raporu.
08 Mart 2021
ABD'de "taciz" skandalı! Partisi istifaya çağırdı
Son dakika haberine göre, New Yorklu Demokrat siyasetçiler, hakkında taciz suçlamaları bulunan New York Valisi Demokrat Andrew Cuomo'yu istifaya davet etti. Vali Cuomo'un eski danışmanı Lindsey Boylan, 24 Şubat 2021'de "Medium" adlı ınternet sitesinde yayımladığı makalede, Cuomo'nun 2018'de ofisinde kendisine uygunsuz davranışta bulunduğunu iddia etmişti.
08 Mart 2021
Kan donduran olay! Yol kenarında bulundu
Son dakika haberine göre, Adana'da yol kenarında bir erkek cesedi bulundu. Ekiplerin çalışmasının ardından ceset, kimliğinin tespit edilebilmesi ve yakınlarına ulaşılması için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
08 Mart 2021
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Sabahın ilk saatleriyle beraber altın fiyatlarındaki son gelişmeler ve alış satış fiyatları merak konusu oluyor. Geçen hafta kapanış gününde altın piyasasında, en düşük 409 bin lirayı, en yüksek ise 412 bin 500 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,8 azalışla 409 bin liradan tamamlamıştı. Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 0,49 artışla 411,20 lira olmuştu. Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 1,74 kayıpla 411,20 liraya, Cumhuriyet altınının satış fiyatı da yüzde 1,73 azalışla 2.729,00 liraya gerilmişti. İşte 22 ayar bilezik, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları
08 Mart 2021
Herkes bu testi konuşuyor! Mor ve sarı görüyorsanız...
Kimi fotoğraf bakan herkes tarafından farklı şekilde görülebiliyor. Aşağıda yer alan fotoğraflarda sizi yanıltabilir. Peki siz fotoğraftaki kalpleri ne renk görüyorsunuz? İşte sosyal medyada da çok konuşulan o illüzyonlar...
08 Mart 2021
Ankara'da pompalı dehşeti!
Son dakika haberine göre, Ankara'da A.Ç., çıkan tartışmanın ardından kardeşi A.Ç.'yi pompalı tüfekle bacağından vurdu. Şüpheli A.Ç., polis tarafından gözaltına alınırken, yaralanan kardeşi A.Ç.'nin hastaneki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
08 Mart 2021
"Pazar" kısıtlaması sona erdi!
Yeni tip koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında yüksek ve çok yüksek risk gurubunda yer alan illerde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması saat 05.00 itibariyle sona erdi.
08 Mart 2021
CHP'de ulusalcılardan Kılıçdaroğlu'na "PKK" tepkisi
"CHP işgal altında" diyen ulusalcılar Kemal Kılıçdaroğlu yönetimini topa tuttu. Yılmaz Ateş, Kemal Anadol, Onur Öymen ve Şahin Mengü gibi ağır isimler, PKK terör örgütünün Gara katliamını kınayamayan parti yönetimine sert sözlerle yüklendi.