TIMELINE

28 Mart 2021
Kartondan gemi yapıp denize açıldılar! Bakın sonra ne oldu...
Harry Dwyer ve Charlie Waller isimli çılgın gençler çocukluk hayallerini gerçekleştirme uğruna, kartondan küçük tekne yapıp denize açıldı. Bakın sonrasında ne oldu...
28 Mart 2021
Kar ve yağmur yağışı geri geliyor! Meteoroloji tarih vererek uyardı
Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğüne ait internet sitesi üzerinden yayınlandı. Yurt genelinde bugün itibarıyla sıcaklıkların 3-6 derece artması beklenirken, hafta ortasında yeniden kar ve yağmur yağışının etkisiyle sıcaklıkların düşeceği belirtildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte Türkiye geneli il il hava durumu tahminleri...
28 Mart 2021
Dünya ticaretinde en güvenli rota Türkiye
Süveyş'te karaya oturan gemi, dünya ticaretini adeta felç etti. Çin'i Londra'ya bağlayan en güvenli rotanın Türkiye'nin de içinde olduğu "Tarihi İpek Yolu" olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Bir konteyner Süveyş Kanalı üzerinden 20 bin kilometre yol giderek ortalama 45-60 günde, Rusya üzerinden 10 bin kilometre geçerek 15-20 günde, Türkiye üzerinden ise 7 bin kilometre yol alarak ortalama 10-15 günde Avrupa'ya taşınabiliyor.
28 Mart 2021
İki bina arasındaki istinat duvarı çöktü
İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde iki bina arasında bulunan istinat duvarı gece saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü. Mahalle sakinleri sokağa dökülürken, 3 katlı bir binada hasar meydana geldi.
28 Mart 2021
Facebook Maduro'yu kısıtladı!
Facebook, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun hesabını kısıtladı. Facebook kısıtlama sebebi olarak Maduro'nun yeni tip koronavirüs salgını hakkında yanlış bilgi yaydığını öne sürdü.
28 Mart 2021
Başından vurulan savcı hayatını kaybetti
Yozgat'ın Sorgun ilçesinde doğum günü kutlaması sırasında silahla başından vurularak ağır yaralanan Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım (28), tedavi gördüğü hastanede 3 gün süren yaşam savaşını kaybetti.
28 Mart 2021
PKK'lı teröristlerden camiye saldırı!
PKK'lı teröristler Almanya'da camiye saldırdı. Almanya'nın Kassel kentindeki Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi ile Yunus Emre Camisi'nin duvarına, YPG/PKK'lı teröristler tarafından tehdit mesajları yazıldı.
28 Mart 2021
FIFA'dan Türkiye'ye 2002 göndermeli tebrik
FIFA, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ikinci maçında Norveç'i deplasmanda 3-0 yenen Türkiye'yi tebrik etti. FIFA'dan yapılan açıklamada, "Türkiye, Norveç'i 3-0 yenerek 2002'de elde ettiği başarının ötesine bile çıkabilecek fevkalade bir seviyede olduğunu gösterdi" ifadelerine yer verildi.
28 Mart 2021
Maraşlı 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!
atv'nin merakla takip edilen dizii Maraşlı'nın 11. bölümü seyirciden tam not aldı. yeni bölüm merakla beklenirken dizisinin 12. bölüm 2. fragmanı geldi. Fragmana, "Zeliş'in sana ihtiyacı var, benim de sana ihtiyacım var" sözleri damga vurdu.
28 Mart 2021
Dünya konuşuyor! "Türkiye durdurulamıyor"
Gruptaki ikinci maçında Norveç'e konuk olan A Milli Takım, rakibini 3-0 ile geçerken, ikide iki yaparak puanını 6'ya yükseltti. Grupta lider durumda bulunan Türkiye'nin bu galibiyeti dünya basınında geniş yankı buldu. İtalyan kaynaklı basın organı La Gazzetta karşılaşma sonrası "Türkiye durdurulamıyor" başlığını atarken Norveç'in önde gelen gazetesi VG, "Bundan daha kara gece olamaz" ifadelerini kullandı. İşte Norveç - Türkiye maçının dünyada yankıları...