TIMELINE

07 Mart 2021
İstanbul'da hareketli gece! Uzun namlulu silahlarla taradılar
İstanbul'da gece saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Kağıthane'de bulunan bir iş yerine uzun namlulu silahlarla ateş açan saldırganlar, polis tarafından kovalandı. Yaşanan kovalamaca sırasında kaza yapan araçtan inen çelik yelekli ve uzun namlulu silahlı saldırganlar yaya olarak kaçmaya çalıştıkları sırada yakalandı.
07 Mart 2021
Kişiliğiniz avuç içinizde gizli! Bakın o çizgiler ne anlama geliyor?
Avuç içimizde yer alan çizgiler kişiliğimize dair ipuçları veriyor. Peki avuç içindeki hangi çizgi ne anlama geliyor? İşte okurken çok şaşıracağınız o bilgiler...
07 Mart 2021
Dönüşüme devlet garantisi! Hiçbiri yarım kalmayacak
Vatandaş ile müteahhit arasında imzalanacak olan kentsel dönüşüm sözleşmelerine Emlak Katılım Bankası garantör olacak. Banka, krediyi "iş bitirme garantisi" kapsamında inşaatın seviyesine göre firmaya aktaracak. Bu şekilde kentsel dönüşümün mağduriyet yaşanmadan tamamlanması sağlanacak.
07 Mart 2021
Bursa'da kayıp alarmı! Arama-kurtarma çalışması başlatıldı
Bursa'da kendisinden yaklaşık 35 saattir haber alınamayan Caner Kurt isimli vatandaş için arama kurtarma çalışması başlatıldı. Otomobilinin bir başka araç tarafından takip edildiği iddia edilen Kurt'u arama çalışmasını yaklaşık 50 kişilik bir ekip yürütüyor.
07 Mart 2021
Halk TV sunucusu Özlem Gürses itiraf etti
Halk TV, "Kanser hastası kadına Eyüp Belediyesi'den cevap: Önce AKP üyesi ol!" başlıklı haberin tamamen yalan olduğunun ardından yeniden yeni haber yayınladı. Halk TV sunucusu Özlem Gürses, ana haber bülteninde yalan haber yaptığını açıkladı. Eyüp Belediyesi Basın Danışmanı Burak Öztürk, kanser hastası Güliz Meyveci'nin yardımlarından dolayı Eyüp Belediye Başkanı Deniz Köken’e teşekkür ettiğine ilişkin yazışmaları yayınladı. Deniz Köken’in, Güliz Meyveci’nin, “Ocak, yatak, baza ve gardırop geldi. Allah sizlerden razı olsun. İnşaallah yolunuz ve bahtınız açık olsun” şeklindeki sözlere, “Güle güle kullanın” dediği yer alıyor.
07 Mart 2021
Sokak ortasında kadına öldüresiye dayak!
Samsun'da bir kadının, eşi tarafından sokak ortasında hunharca dövülmesi sosyal medyada infial oluşturdu. Şiddete maruz kalan kadın hareketsiz kalmasına rağmen kafasına ve yüzüne defalarca tekme atan cani kocaya kimsenin müdahale etmemesiyse tepki topladı. Korkunç görüntülerin ardından İ.Z. isimli zanlı başsavcılık talimatıyla gözaltına alındı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de, "Hukuk gereğini yapacak, failin yaptığı yanına kâr kalmayacak." ifadelerini kullandı.
07 Mart 2021
Ahmet Davutoğlu: HDP kapatılmamalı
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Halk TV canlı yayınında skandal açıklamalarda bulundu. HDP'nin kapatılmaması gerektiğini söyleyen Davutoğlu, "Sayın" ifadesini kullanıp, 6-7 Ekim olaylarının eli kanlı faili, HDPKK'lı Selahattin Demirtaş için de özgürlük çağrısı yaptı. Davutoğlu'nun bu şuursuz açıklamaları birçok kişi tarafından tepkiyle karşılandı.
07 Mart 2021
Altın alacaklar dikkat
Altın fiyatı düştü, yatırımcı ne yapacağını şaşırdı. Peki, altın alınmalı mı, satılmalı mı? Altın düşer mi çıkar mı? Altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı öngörü! A Haber’e özel açıklamalarda bulunan Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş altın yatırımcılarına dikkat çeken bilgiler verdi. Altın alacaklar bu habere dikkat...
07 Mart 2021
Fransa'da koronavirüs ateşi düşmüyor
Fransa’da yeni tip koronavirüs salgınında son 24 saatte 23 bin 306 yeni vaka tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 3 milyon 882 bin 408’e çıktı.
07 Mart 2021
EDHO'nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, yayınlanan 184. bölümüyle izleycisinden tam not aldı. EDHO'nun büyük bir merakla beklenen 185. bölüm fragmanı "Emrin geldiği en büyük yerden başla anlatmaya..." başlığıyla yayınlandı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde neler olacak? İşte merak edilen tüm detaylar...