TIMELINE

06 Mart 2021
Bilim insanları şaşkın! Yıllardır sönmüyor
Bilim insanları bu sırrı çözemedi. Dünya üzerinde varlığından haberdar olmadığımız birçok yer bulunuyor. Keşfedilmesine rağmen bilimin bile cevaplayamayacağı gizemli yerlerden biri de: Şelalede sönmeyen ateş.
06 Mart 2021
Bu nasıl akraba! Gece yarısı kurşun yağdırdı
Son dakika haberine göre, İstanbul Kadıköy’de bir sitede yaşayan psikolog Orhan Taruk, akrabası olan ve evinin önünde bir süre konuşup lüks otomobillerine bindiği iki şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bacağından yaralanan Taruk site güvenliğinden polisi aramasını isteyip evine kaçarken saldırgan şahıslar da Taruk’u bir süre takip ederek tehditler savurdu. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken saldırgan şahıslar kısa sürede yakalandı.
06 Mart 2021
Çöpü atmadı 11 yerinden bıçaklandı!
Son dakika haberi! Ankara'nın Çankaya ilçesinde, üniversite öğrencisi M.K. (20), anne ve babasının evde olmadığı sırada çöpü atmadığı gerekçesiyle tartıştığı kardeşi K.K.'yı (16) 11 yerinden bıçaklayarak öldürdü. M.K. olay sonrası polisi arayarak teslim oldu.
06 Mart 2021
Ünlü tasarımcı evinde ölü bulundu
Gelen son dakika haberine göre, Moda dünyasının yakından takip ettiği ve çalışmaları ile takdir edilen tasarımcı Aslı Yılmaztürk'ten herkesi şoke eden bir haber geldi. Ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk, tatil amacıyla geldiği Muğla'nın Ula ilçesindeki tek katlı evinde ölü bulundu. Aslı Yılmaztürk'ün ölüm nedeni olarak mutfak kısmındaki ocaktan sızan gazdan zehirlendiği ifade edildi. Peki Aslı Yılmaztürk kimdir?
06 Mart 2021
Fenerbahçe'de Gustavo sevinci
Fenerbahçe, Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertlilerde Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo takımla çalışmalara başladı.
06 Mart 2021
Yardımı yapanı Eyüp Belediyesi, yardımı kesen İBB!
CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ise Güliz Meyveci'nin geçen yıl Ağustos ayında İBB alışveriş kartını kapattığı öğrenildi. Güliz Meyveci, İBB'ye tepki göstererek, "İBB alışveriş kartım geçen Ağustos ayında kapatıldı çok sağolun" ifadelerini kullandı. AK Partili Eyüp Belediyesi kanser hastası Güliz Meyveci'ye yardım ediyor, günde üç öğün sıcak yemek veriyor, erzak ve eşya yardımında bulunuyor.
06 Mart 2021
Yağışlı havalar geri dönüyor!
Son günlerde yüzünü gösteren güneş yerini yine yağışlı havalara bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıya göre Marmara ve Ege Bölgesi'nde yağışlı havalar geri dönüyor. Cumartesi günü etkisini göstermesi beklenen yağış sonrası pazar günü yeni bir soğuk hava dalgasıyla bölge, 2 ile 8 derece arasında soğuyacak. İşte 5 günlük hava durumu...
06 Mart 2021
Türkiye, 36 sığınmacıyı botları batmak üzereyken kurtardı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışan 36 sığınmacı, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Sığınmacılara giyecek, yiyecek ve tıbbi malzeme desteği verildi.
06 Mart 2021
O karar yayımlandı!
Son dakika haberi... 2021 yılı Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "Mehmet Akif ve İstiklal Marşı yılı" olarak kabul edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
06 Mart 2021
Akıncı yeni bölüm fragmanı!
ATV'nin cuma akşamları ilgiyle takip edilen dizisi AKINCI, yine milyonları ekranlara kilitledi. AKINCI'nın 10. bölümü nefesleri keserken 11. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanı "Sana geliyorum Lukas!" başlığıyla yayınlandı. AKINCI yeni bölüm fragmanı izle...