TIMELINE

01 Nisan 2021
Ünlü oyuncu o diziyle ekranlara geri dönecek mi?
Son olarak Çukur'da rol alan Barış Arduç'un yeni dizisine dair ortaya atılan iddialara heyecan yarattı. Ünlü oyuncu Uyanış Büyük Selçuklu'ya geliyor iddiaları son günlerde konuşuluyor. Bilindiği üzere Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Çukur dizisinde Arık Böke Erdenet karakteriyle izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Barış Arduç'un adı son dönemlerin popüler tarihi yapımı Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle anılmaya başlandı. Kulislerde özellikle son haftalarda ortaya atılan iddialara göre Barış Arduç'un Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yapımcı şirketiyle görüşmeye başladığı konuşuluyor. İzleyiciler şimdi ünlü oyuncunun dizinin kadrosuna katılıp katılmayacağı konusunda yapılacak açıklamaya odaklandı.
01 Nisan 2021
Sesi duyunca bavullarıyla dışarı çıktılar!
Son dakika haberine göre, İstanbul Küçükçekmece'de gece saatlerinde 3 katlı bir binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında can kaybı yaşanmazken, her iki binanın çatısında hasar meydana geldi.
01 Nisan 2021
Ülke yangın yeri! Ordu açıkladı: 1 ay sürecek
Son dakika haberine göre, Myanmar'da askeri darbeyle seçilmiş hükümeti deviren ordu, ülkede bir aylık ateşkes ilan ettiklerini duyurdu. Genelkurmay Başkanı Min Aung Hlaing, "Hükümetin işleyişini bozacak faaliyetlere karşı ordunun kamu düzenini sağlaması, ateşkesin dışındadır." dedi.
01 Nisan 2021
Sigaraya zam gelecek mi?
Yeni ayın ilk günlerinde sosyal medyada konuşulanların ardından "Sigaraya zam gelecek mi?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Tiryakiler içtikleri sigara markalarına zam yapılıp yapılmadığı konusundaki yapılan son açıklamaları yakından takip ediyor. Bu bağlamda da "Hangi marka sigaralara zam geldi?" sorusu yoğun olarak araştırılıyor. Peki, sigaraya zam gelecek mi? LM, Winston, Monte Carlo, Viceroy, Pall Mall ne kadar oldu? İşte sigara fiyatları güncel liste
01 Nisan 2021
Vahşi doğada şoke eden anlar! Herkesi şaşırttı
Timsahın kaplumbağa avı herkesi hayrete düşürdü. Görüntülerin nerede ve ne zaman çekildiği bilinmiyor. YouTube üzerinden yayılan görüntülerde timsah bir kaplumbağayı yakalıyor ve öğle yemeği olması için midesine indirmeye çalışıyor. Anbean kameralara kaydedilen görüntülerin sonunda bakın ne oluyor!
01 Nisan 2021
Konya’da kan donduran cinayet!
Son dakika haberine göre, Konya’da bir kişi iş yerinde başından silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Meram ilçesi Sahibata Mahallesi Furgan Dede Caddesi üzerinde bulunan bir iş hanında meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
01 Nisan 2021
Sigarayı bırakmak isteyenler dikkat! Ücretsiz...
Sigarayı bırakma tedavisi alan hastalar, herhangi bir sosyal güvencesi olup olmadığına bakılmaksızın Sağlık Bakanlığınca temin edilecek ilaçlardan ücretsiz yararlanacak. Konuya ilişkin karar Başkan Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.
01 Nisan 2021
Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı
ATV izleyicisini çarşamba akşamları ekranları başına kilitleyen Kuruluş Osman dizisinin 53. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Kuruluş Osman'ın yeni bölümünde ne olacak? İşte "Haine merhamet eden, mazluma ihanet eder!" başlığıyla yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm fragmanı...
01 Nisan 2021
Kovid-19 yine mutasyona uğradı!
Koronavirüs salgını, dünyayı esir aldı bırakmıyor! Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde biyolojik araştırmalar yapan Butantan Enstitüsü Başkanı Dimas Covas, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) yeni bir türüne rastladıklarını açıkladı. Öte yandan Brezilya'da koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 3 bin 869 kişi öldü.
01 Nisan 2021
Facebook'tan Trump'a bir engel daha!
ABD seçimlerinde Trump'a uygulanan sosyal medya sansürü yeni bir boyut kazandı. Donald Trump'ın, gelini Lara Trump tarafından yapılan röportajının videosu, Facebook tarafından engellendi ve "Donald Trump'ın sesinin yer aldığı herhangi bir içeriğin" şirket kararı gereği silineceği ifade edilldi.