TIMELINE

18 Mart 2021
ABD'deki katliamla ilgili flaş gelişme
Son dakika haberine göre, ABD'nin Atlanta kentinde 3 masaj salonunda 8 kişiyi vurarak öldüren zanlıya savcılık tarafından 8 kez cinayet suçlaması yöneltildi.
18 Mart 2021
İstanbul ve birçok il için sağanak uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son tahminlere göre, Marmara, Ege, Doğu Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Isparta, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Niğde, Nevşehir ve Kayseri çevreleri ile Antalya’nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olması beklenirken bazı bölgeler için de karla karışık yağmur ve kar uyarısı geldi. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı beklenirken Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda çığ oluşma tehlikesine karşı vatandaşlar uyarıldı. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte il il 18 Mart hava durumu raporu.
18 Mart 2021
Korku dolu anlar! Birden karşısına çıktı
Bu fotoğraflar görenleri şaşırttı. Fotoğrafların çekildiği andan sonrası neler olup bittiğini merak etmemek elde değil. Hepsi birer zamanlama örneği olan bu fotoğraflar hem güldürüyor hem de merak ettiriyor. İşte saniyeler sonrasını merak edeceğiniz, birbirinden ilginç o fotoğraflar...
18 Mart 2021
'Dur' ihtarına uymadı polis aracına çarptı
İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobil, kovalamaca sırasında durdurmak amacıyla önünde set oluşturan polis aracına çarptı. 1 polis memurunun yaralandığı kazanın ardından bir süre daha kaçtıktan sonra durdurulan otomobilin sürücü ile yanındaki kişinin alkollü olduğu belirlendi. sürücüye 6 ayrı ihlalden para cezası uygulanıp ehliyetine el konulurken, yanındaki kişiye ise sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etme suçundan ceza uygulandı.
18 Mart 2021
Hakim ve savcı atamaları belli oldu
Son dakika haberi... Hakimler ve Savcılar Kurulunca (HSK) 261 adli yargı hakim ve cumhuriyet savcısı adayı ile 96 idari yargı hakim adayının atama kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
18 Mart 2021
ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan skandal açıklama!
Son dakika haberi... HDP’li Ömer Gergerlioğlu’nun vekilliği “terör örgütü propagandası yapmak” suçundan ceza alması nedeniyle düşürüldü. Gergerlioğlunun vekilliğinin düşürülmesinin ardından ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, "17 Mart'ta milletvekili Ömer Gergerlioğlu'nun vekilliğinin düşürülmesi gibi kaygı verici adımlar dahil Türkiye'deki olayları yakından takip ediyoruz." ifadesini kullandı. Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor ve TBMM-AP Karma Parlamento Komisyonu (KPK) Eş Başkanı Sergey Lagodinsky, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun milletvekilliğinin düşürülmesini ortak bir bildiriyle kınadı.
18 Mart 2021
Putin'in hamlesi sonrası Beyaz Saray'dan açıklama geldi
Rusya'nın Washington Büyükelçisi'ni Moskova'ya geri çekmesi ile ilgili konuşan Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Rusya ile ilişkilerinin Donald Trump döneminden farklı olacağına işaret ederek, "Rusya'dan kesinlikle yaptıklarının hesabı sorulacaktır." diye konuştu.
18 Mart 2021
Kuruluş Osman'da 50. yeni bölüm yine nefes kesti
Milyonların hayranı olduğu Kuruluş Osman dizisi, 50. yeni bölümünde yine herkesi ekran başına kilitledi. Yeni bölümde imparatorla görüşmek üzere Konstantiniyye’ye giden Nikola, uç bölgesine çok farklı döndü ve Söğüt'ü hedef belirledi. Kuruluş Osman 50. yeni bölüm özel sahneleri haberimizde...
18 Mart 2021
Ersun Yanal: Güzel bir hikaye yazıyoruz
Ziraat Türkiye Kupası'nda Alanyaspor'u Podolski ve Hakan Özmert'in golleriyle 2-0 mağlup eden Antalyaspor, finalde Beşiktaş'ın rakibi olmayı başardı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyuncularını tebrik etti ve güzel bir hikaye yazdıklarını söyledi.
18 Mart 2021
Bilim Kurulu sonrası kritik açıklama!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplatısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Son 15 günde çoğu ilimizde vaka artışı olduğunu ifade eden Bakan Koca, 60-65 yaş grubundaki vatandaşların aşılanmaya başlayacağını bildirdi. Biontech koronavirüs aşısının ilk 5800 dozunun Türkiye'ye geldiğini belirten Koca, "4.5 milyon doz aşı daha yolda" dedi. Sağlık Bakanı, "2021 yılı umut ve zafer yılıdır" ifadelerini kullandı.