TIMELINE

25 Mart 2021
25 Mart A101 aktüel katalog indirimli ürünler listesi... A101 aktüel ürünler kataloğu bu hafta sürpriz ürünler!
A101 aktüel katalog ile her hafta satışa çıkan uygun fiyatlı ürünleri görüntüleyebiliyorsunuz. 25 Mart A101 aktüel ürünler kataloğu yine dopdolu! Her hafta birbirinden hesaplı ürünler satın almak isteyenler A101 aktüel ürünler kataloğu listesinden uygun fiyatlı ürünler bulabiliyor. Haberimizden bu hafta satışa çıkacak 25 Mart A101 aktüel ürünler kataloğu listesine ulaşabilirsiniz. İşte ürünlerin fiyat bilgisi...
25 Mart 2021
İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi?
Son dakika haberi! Meteorolojinin İstanbul için yaptığı kar uyarısının ardından dün sabah saatlerinde başlayan ve aralıklı olarak devam eden kar yağışı İstanbul'da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeniden etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, Karadeniz, İç, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Akdeniz ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı beklenmektedir. Peki, İstanbul ve Ankara'da kar yağışı bugün de devam edecek mi? İşte il il 25 Mart hava durumu raporu.
25 Mart 2021
Beyin yakan test! Hareket ediyorlarsa...
Sosyal medyada paylaşılan bazı fotoğraflar herkes tarafından farklı şekilde görülebiliyor. Aşağıda yer alan fotoğraflar da sizi yanıltabilir. Peki siz fotoğraftaki çubuklara baktığınız zaman ne görüyorsunuz? İşte sosyal medyada da çok konuşulan o illüzyonlar...
25 Mart 2021
25 Mart evde bakım maaşı yatan iller! Evde bakım maaşı (parası) sorgulama nasıl yapılır?
25 Mart evde bakım maaşı yatan iller arama motorlarında sorgulanıyor. Banka hesaplarından maaşlarını alan vatandaşlar para yatıp yatmadığını merak ediyor. Evde bakım maaşı yatan iller her ay düzenli olarak sorgulanıyor. Her ay farklı illerde farklı tarihlerde yatırılan bu maaşı almak için başvuru şartlarını taşımanız ve gerekli heyet raporunu sunmanız gerekiyor. Peki, 25 Mart evde bakım maaşı yatan iller hangileri? İşte detaylar...
25 Mart 2021
Japonya açıkladı! İki füze fırlattılar
Son dakika haberi! Japonya Başbakanı Suga Yoşihide, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne iki balistik füze fırlattığını, söz konusu füzelerin Japonya kara suları ve münhasır ekonomik bölge dışına düştüğünü söyledi. Suga, yaptığı açıklamada, "Bu hareket Japonya'nın barış ve güvenliğini tehdit ediyor. Şiddetle kınıyor ve protesto ediyoruz." dedi.
25 Mart 2021
Çekmeköy’de korkutan yangın!
Son dakika haberine göre, İstanbul Çekmeköy’de bulunan bir fabrikada çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. İki katlı fabrikada bilinmeyen bir sebepten çıkan yangın çok sayıda itfaiye ekibinin çalışması ile müdahaleler devam ediyor. Yangının verdiği zarar ise drone ile havadan görüntülendi.
25 Mart 2021
Dimitris Pelkas sakatlandı
2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde İspanya ile karşılaşacak Yunanistan'da üzücü olay. Fenerbahçeli Dimitris Pelkas, antrenmanda sakatlık geçirdi. Pelkas'ın İspanya maçında oynamasının şüpheli olduğu açıklandı.
25 Mart 2021
Bir kadın ile bir erkek otel odasında ölü bulundu
Şişli'nin Harbiye semtindeki bir otelde aynı odada kalan biri kadın iki kişi ölü bulundu. Polis olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatırken, ikilinin kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu'nun incelemesinin ardından belli olacak. İşte feci olayın ayrıntıları...
25 Mart 2021
Özil'den zafer paylaşımı!
A Milli Takımımız konuk ettiği Hollanda'yı 4-2 mağlup etti. Karşılaşmaya hat-trick yapan Burak Yılmaz damga vurdu. Karşılaşmayı millilerin 4-2 kazanmasının ardından Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil'in yaptığı paylaşım gündem oldu.
25 Mart 2021
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dolandırıcı çıktı
CHP'nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu temel atmayıp, AK Parti döneminde bitme aşamasına gelen projeleri kendisi başlatmış gibi sunması dikkat çekti. Güngören Belediye Başkanı Bünyamir Demir İmamoğlu’nu, "Göreve gelişinizden önce yüzde 60'ı bitmiş olan bu harika projemizi geç de olsa bitirme aşamasına getirdiğiniz için teşekkür ederiz” sözleriyle eleştirdi.