TIMELINE

12 Mart 2021
Abuzer ve Erdal Kömürcü'nün yıllar sonra yolları kesişti!
2003-2005 yılları arasında yayınlanan Kurtlar Vadisi'ndeki Abuzer ile Erdal Kömürcü karakterlerine hayat veren Muhammed Cangören ve Sefa Zengin dizinin efsane isimleri arasındaki yerini koruyor. Abuzer Kömürcü karakteriyle nam salan Muhammed Cangören yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna katıldı. Son olarak Çukur dizisinde Reşit Feyzullah karakterine hayat veren usta oyuncu EDHO'da Hırsız Hamdi tiplemesiyle milyonları güldürmeye devam ediyor. Ayrıca Muhammed Cangören'in yıllar önce Kurtlar Vadisi'nde oğlu Erdal'a hayat veren Sefa Zengin ile çektirdiği fotoğraf ise yüzlerde tebessüm yarattı. İşte o fotoğraf...
12 Mart 2021
Meteorolojiden yoğun kar uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden hava durumuyla ilgili son dakika uyarıları geldi. Yapılan son değerlendirmelere göre, Van, Hakkari, Muş ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Yola çıkacakların buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarılar yapıldı. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte il il 12 Mart hava durumu raporu.
12 Mart 2021
Kan donduran olay! Çekyatın içinde bulundu
Son dakika haberi! İzmir'in Bornova ilçesinde, cesedi dairesindeki çekyat içinde battaniyeye sarılı halde bulunan trans bireyin ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.
12 Mart 2021
İnanılmaz sonuç! Çöpe atmak yerine kesti ve...
Hayata dair aslında her gün karşılaştığımız ama üzerine hiç düşünmediğimiz bir sürü şey var. Kimi şeyleri amacından farklı bir şekilde kullanan kişiler görenleri hayran bırakıyor. Damacana deyip geçmeyin! Yaratıcı vatandaşın neredeyse her evde bulunan damacanadan yaptığı herkesi şaşırttı. İşte sosyal medyayı kasıp kavuran yaratıcılık örnekleri...
12 Mart 2021
1.431-2.862 TL yanında bir maaş daha verilecek! Çifte ödeme fırsatı...
Bilindiği üzere işsizlik maaşı ödemeleri 10 ay kadar sürüyor. Ayrıca ödemenin yanında bir maaş daha alma imkanı doğuyor. Devlet tarafından işinden kendi rızası dışında ayrılan vatandaşlara işsizlik maaşı ödeniyor. Koronavirüs salgını sürecinde vatandaşların ekonomik anlamda etkilenmemesi için pek çok ödenek verilmeye başlandı. İş akdi sona eren vatandaşlar prim şartlarını tamamlamasıyla birlikte aldıkları maaşa göre 10 aya kadar işsizlik maaşı ödemesinden faydalanabiliyor. Ayrıca İŞKUR tarafından meslek kurslarına katılan kişilere de ödeme yapılıyor. Bu sayede meslek kursuna katılanlar günlük ödemelerle birlikte çift maaş alma hakkına sahip olabiliyor.
12 Mart 2021
Bu tuzağa düşmeyin! 4500 dolarını çaldılar
Son dakika haberine göre, İstanbul Bayrampaşa'da polis olduğunu söyleyen kimliği belirsiz kişiler, Bulgaristan plakalı hafif ticari aracın önünü keserek, sürücü ve beraberindeki kadının 4500 doları ile bir miktar Türk lirasını çaldı. Bulgaristan uyruklu sürücü ve beraberindeki kadın yolcu, polis merkezine götürülerek şüphelilerden şikâyetçi oldu. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
12 Mart 2021
ABD Dışişleri'nden Kemal Arıkan açıklaması
Gelen son dakika haberine göre, ABD Dışişleri Bakanı Blinken, şehit Başkonsolos Kemal Arıkan'ın katili Sasunyan'ın tahliye kararından derin hayal kırıklığı duyduklarını bildirdi.
12 Mart 2021
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni palavra
Türkiye’nin Doğu Akdeniz'deki hak ve menfaatlerini korumak için Meclis'e gelen Libya tezkeresine hayır oyu kullanıp, "Ne işimiz var Akdeniz'de?" diyen, tepkiler üzerine ise 'Türkiye neden yok?' çıkışında bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün, "Doğu Akdeniz'de çıkan doğal gazı göreceksiniz Türkiye'ye getireceğim" dedi.
12 Mart 2021
Husumetlileri başlarına ödül koydu
Şanlıurfa’da husumetlileri tarafından defalarca saldırıya uğrayan ve başlarına ödül konulduğunu iddia eden aile yardım bekliyor. Polisin sokakta nöbet tuttuğu sırada ailenin saldırıya uğradığı ve araçlarının kundaklandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Aile üyelerinden Gökhan Açıkgöz, "Uyuşturucu bağımlılarına para veriyorlar, gidip bunları darp edin, bıçaklayın diyorlar. Bizden bir kişiyi öldürene ödül vereceklerini söylemişler." dedi.
12 Mart 2021
Arsenal deplasmanda avantajı kaptı
UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16 turu ilk maçında İngiliz devi Arsenal, Yunanistan deplasmanında Olympiakos'u 3-1 mağlup ederek önemli bir avantaj elde etti.