TIMELINE

20 Mart 2021
Gece yarısı feci kaza! İkiye bölündü
Son dakika haberi! Manisa'nın Kula ilçesinde yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan TIR, şarampole devrildi. Refüjdeki bariyerleri yerinden söken TIR'ın kupasının ikiye bölündüğü kazada, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
20 Mart 2021
Facianın eşiğinden dönüldü! 7 yaralı
Son dakika haberine göre, Kastamonu’nun Tosya ilçesinde kaza yapan otomobile çarpmamak için duran yolcu otobüsüne, arkadan gelen başka bir otobüs çarptı. Kazada 7 kişi yaralandı.
20 Mart 2021
Ege Denizi'nde korkutan deprem
Son dakika haberine göre Ege Denizi'nde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin saati 06.09 olarak belirtilirken derinliği 112.40 km olarak kaydedildi. İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi.
20 Mart 2021
Kaputu açtı hayatının şokunu yaşadı!
İnternet aleminde dolaşan birbirinden ilginç fotoğraflar görenleri hayrete düşürüyor. Bazı hayvanların merakı bazılarının da yuva yapma yapmaları insanlara zor anlar yaşatıyor. Arabasından gelen sesler üzerine kaputu açan bir kişi gördüğü karşısında şoke oldu.
20 Mart 2021
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de
Son dakika haberine göre, bazı büyükelçilerin görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Öte yandan kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayan 99 kaymakam adayının ataması yapıldı, bazı mülki idare amirlerinin de görev yerleri değiştirildi.
20 Mart 2021
Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete'de
Son dakika haberi... Adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcılarının 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu gereğince atanmalarına ilişkin, Hakimler ve Savcılar Birinci Dairesinin 28.01.2021 tarihli ve 92 sayılı kararı ile 12.03.2021 tarihli 223 sayılı atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
20 Mart 2021
Merkez Bankası Başkanı görevden alındı
Gelen son dakika haberine göre, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Merkez Bankası Başkanı görevden alındı. Böylece Naci Ağbal'ın yerine Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu atandı.
20 Mart 2021
İstanbul Sözleşmesi iptal edildi
Son dakika haberi... Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden ayrıldı. İstanbul Sözleşmesi 11 Mayıs 2011'de İstanbul'da imzaya açılmıştı. Kadın milletvekilleri İstanbul Sözleşmesi kararının ardından, sosyal medyadan destek mesajları verdi.
20 Mart 2021
İzmir'de dehşet!
Son dakika haberleri...  İzmir'in Bayındır ilçesinde bir kişi, boşanma aşamasında olduğu karısını, kayınvalidesini ve kayınvalidesinin kuzenini katletti. Olaydan sonra kaçan şahıs silahıyla birlikte gözaltına alındı.
20 Mart 2021
'Güçlü kadın ve güçlü aile' mesajı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altunda, "Güçlü kadın ve güçlü aile, Büyük Türkiye için vazgeçilmezdir” ifadelerini kullandı. Altun “Kadınların sorunlarını çözecek çalışmalar hükümetimizin ana gündemi olmaya devam ediyor" şeklinde konuştu.