TIMELINE

29 Mart 2021
Kanlı darbede can kayıpları yükseliyor!
Son dakika haberi! Myanmar'da askeri darbe ve seçilmiş hükümet üyelerinin gözaltına alınmasına karşı düzenlenen protestolara güvenlik güçlerinin silahlı müdahalesi sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 459'a ulaştı.
29 Mart 2021
Saniyeler sonrası dehşet! Kanlar içinde kaldılar
Genç çiftin dehşet anları... Arabada duygu dolu anlarını ölümsüzleştirmek için el ele tutuşup fotoğraf çektiren genç çift dehşeti yaşadı. Araba kullanırken el ele tutuşan ve ardından arka koltukta oturan arkadaşına fotoğraf isteyen gençler saniyeler sonra kaza yapıp ağır yaralandı. İşte insanları şaşırtan ve aynı zamanda da korkutan o kareler.
29 Mart 2021
Ormandaki kulübede suçüstü yakalandılar
Son dakika haberi! Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, ormanlık alanda bulunan kulübenin içerisinde define bulmak amacıyla kuyu kazan 4 kişi, suçüstü yakalandı.
29 Mart 2021
İnşaatta çalışanlar arasında bıçaklı kavga!
Son dakika haberi! Muğla'nın Fethiye ilçesinde, inşaatta çalışan iki arkadaş arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, Azeri uyruklu bir kadın yaralandı.
29 Mart 2021
Ege Denizi'nde deprem
Gelen son dakika haberine göre, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 02.26'da Girit Adası'nın güney batısı açıklarında 4,1 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.
29 Mart 2021
Dede çıldırdı! Hepsini bıçakladı
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde tartıştığı oğlu ile gelini ve 2 torununu bıçakla yaralayan şüpheli gözaltına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.
29 Mart 2021
Petrol devlerinin geliri Kovid-19 çıkınca dibe vurdu
Dünyanın halka açık en büyük 14 petrol şirketinin toplam geliri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle geçen yıl bir önceki yıla göre 716,5 milyar dolar (yüzde 35) azalarak 1,3 trilyon dolara geriledi. Petrol devleri büyük zarara uğrarken pandemi sonrası yeni dünya şekillenmeye başladı...
29 Mart 2021
Atatürk büstüne saldırı
Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinin Yeniçiftlik Mahallesi'nde bulunan Nizamettin Demirdöven İlkokulu'nun bahçesinde bulunan Atatürk heykeline uygunsuz yazılar yazıldı. Olaya ilişkin açıklama yapan valilik jandarma tarafından olayın fail ya da faillerinin tespiti için araştırmaya başlanıldığı bildirdi.
29 Mart 2021
Kuruyemiş mağaza zinciri sahibinin bir garip tacizi
3. sayfa haberlerine böylesi görülmedi. Ankara'da, kuruyemiş mağaza zinciri bulunan iş insanı E.Ö.(32) hakkında, eski çalışanı D.K. adlı kadına sosyal medya hesabından cinsel içerikli fotoğrafını gönderdiği iddiasıyla 'cinsel taciz' suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Hakim karşısına çıkan E.Ö., fotoğrafın kendisine ait olmadığını ileri sürerken, tanık dolarak dinlenen boşanma aşamasındaki eşi ise fotoğrafın kocasına ait olduğunu açıkladı.
28 Mart 2021
Ambulans ile otomobil çarpıştı
Çorum'da hasta taşıyan ambulans kaza yaptı. Kaza sonucu 3’ü sağlık görevlisi  7 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalede bulunulan yaralılar hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.