TIMELINE

26 Mart 2021
İstanbul'da kar yağışı sürecek mi?
İstanbul'da iki gün üst üste özellikle sabah saatlerinde etkisi gösteren kar yağışı ulaşımda aksamalara neden olmuştu. İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş 'İstanbul'da bugün kar yağışı olacak mı?' sorusunun cevabını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son dakika açıklamasına göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Eskişehir, Ankara, Çankırı, Kırıkkale ve Karaman çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Peki, bugün İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte 26 Mart il il hava durumu raporu.
26 Mart 2021
ABD'li senatörlerden Biden'a İran çağrısı
Son dakika haberi! ABD'li 43 senatör, Başkan Joe Biden'a gönderdikleri mektupta, yönetimin İran'ın nükleer silahlara sahip olmasını önleyecek bir anlaşmaya varılabilmesi için tüm diplomatik ve ekonomik araçları tam kapasite kullanması çağrısında bulundu.
26 Mart 2021
Biden AB liderleri ile görüştü
Son dakika haberi! ABD Başkanı Joe Biden, Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerin liderleri ile yaptığı görüşmede, ABD-AB ilişkilerinin yeniden canlandırılması mesajı verdi.
26 Mart 2021
En güzel anlamlı Cuma mesajları ve sözleri! 26 Mart hadisli dualı resimli Cuma mesajları...
Sosyal medya veya WhatsApp üzerinden gönderilen hadisli resimli Cuma mesajları ve kısa uzun Cuma sözleri arama motorlarında da sık sık sorgulanıyor. Vatandaşlar her hafta Cuma günü vatandaşlar sevdiklerine en güzel anlamlı dualı Cuma mesajları ve sözleri gönderiyor. Haberimizde bulabileceğiniz ve telefonunuza indirebileceğiniz Cuma mesajlarını kullanabilir, arkadaşlarınıza, dostlarınız veya sevdiklerinize gönderebilirsiniz. İşte 26 Mart en güzel Cuma mesajları!
26 Mart 2021
Kabusu yaşadı! Klozeti kaldırdı polis aradı
İşten eve gelen adam tuvalet ihtiyacını gidermek için klozetin kapağını kaldırınca hiç beklemediği bir olayla karşılaştı. Klozetindeki dev pitonu gören adam hemen ekiplerden yardım istedi.
26 Mart 2021
Gece yarısı feci kaza! Otomobilden fırladılar
Son dakika haberi! İstanbul Beylikdüzü D100 Karayolu'nda sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil Haramidere metrobüs durağındaki üst geçidin ayağına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil ana yoldan yan yola geçti. Kazada otomobilden fırlayan biri kadın 2 kişi yola düşerek yaralandı.
26 Mart 2021
Aliyev Beşiktaş’ta intihar etti
Beşiktaş’ta bulunan lüks bir otelde konaklayan Azerbaycanlı iş insanı Nihat Aliyev (40), 3 kadın arkadaşı ile eğlendikten sonra silahla kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan iş insanının tedavisi devam ediyor. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.
26 Mart 2021
Bakasetas attı, Yunan bir puanı kopardı
2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu ilk maçında İspanya sahasında Yunanistan’ı konuk etti. Trabzonsporlu Bakasetas’ın attığı golle Yunanistan, İspanya deplasmanından 1 puanla döndü.
26 Mart 2021
Dünyayı ürküten veriler! Brezilya'da 100 bin vaka
Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle zor günlerden geçen Güney Amerika ülkesi Brezilya'da ilk kez bir günde 100 binden fazla COVID-19 vakasına rastlandı.
26 Mart 2021
8 kişiye kısıtlamayı ihlalden para cezası
Adana’da kısıtlamanın olduğu saatlerde oyun oynatıldığı ihbarı yapılan kahvehaneye baskın düzenleyen polis içeri bulunan 8 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden para cezası kesti.