TIMELINE

30 Mart 2021
Abuzer ve Erdal Kömürcü yıllar sonra yan yana!
Pek çok efsane karakter yaratan Kurtlar Vadisi dizisinde Erdal (Sefa Zengin) ve Abuzer (Muhammed Cangören'in) replikleri hala gülerek izleniyor. Kurtlar Vadisi dizisinde Abuzer Kömürcü karakterine hayat veren Muhammet Cangören ve Erdal Kömürcü karakterine hayat veren Sefa Zengin'in replikleri halen akıllarda yer ediniyor. Abuzer Kömürcü karakteriyle nam salan Muhammed Cangören'in yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hamdi Korkmaz karakterine hayat veriyor. Yıllar sonra Muhammed Cangören ve Sefa Zengin'in yan yana gelmesi ise tebessüm yarattı.
30 Mart 2021
Meteorolojiden kuvvetli rüzgar ve çığ uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden hava durumuyla ilgili son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Giresun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yüksek kar örtüsü olan dik yamaçlarda çığ oluşma riskine karşı vatandaşlar uyarıldı. Öte yandan rüzgarın, Marmara ile Kıyı Ege’de kuzey yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi. İşte il il 30 Mart hava durumu raporu.
30 Mart 2021
'Dur' ihtarına uymadı bekçiye çarpıp kaçtı
Son dakika haberi! Bursa'da 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücü, aracıyla bekçi Yusuf K.'ya (26) çarpıp kaçtı. Yaralanan Yusuf K. hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
30 Mart 2021
Beyin yakan test! Maskesiz adam nerede?
Sosyal medyada dolaşan beyin yakan test paylaşım rekorları kırdı. Belirli bir tempoda çalışan kişiler, bazı konuları sürekli aynı şekilde düşündükleri için zihinlerinde tembellik başlar. Detayları fark etmekte ne kadar dikkatlisiniz? Resimdeki maskesiz adamı bulabilecek misiniz?
30 Mart 2021
22 ayar bilezik, gram, çeyrek altın fiyatları ne kadar? Adeta rotası ters köşeye döndü! Dün neredeyse...
Hareketli seyrin bir süredir devam ettiği altın fiyatları büyük ve küçük ölçekteki yatırımcının aklında yer edinmeye devam ediyor. Küresel piyasalarda altın fiyatları da, aşılamanın ABD'de daha hızlı ilerlemesi ve ABD'nin ekonomisine ilişkin verilerin daha hızlı bir toparlanmaya işaret etmesinin desteğindeki doların yükselmesiyle, dün haftaya düşüşle başlamıştı. Dün kapanışta Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 0,67 artışla 448,70 liradan tamamlamıştı. Peki, 22 ayar bilezik, gram, çeyrek altın fiyatları ne kadar? İşte fiyatlardaki son durum
30 Mart 2021
Kanlı darbede can kayıpları yükseliyor!
Son dakika haberi! Myanmar'da askeri darbe ve seçilmiş hükümet üyelerinin gözaltına alınmasına karşı düzenlenen protestolara güvenlik güçlerinin silahlı müdahalesi sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 510'a yükseldi.
30 Mart 2021
Benzinle soba yakmak isterken evini yaktı
Son dakika haberi! Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Yüksel Malçok(30), benzinle sobayı tutuşturmak isterken evini yaktı. İtfaiyenin 2 saat süren çalışması ile söndürülen yangında Malkoç yara almadan kurturulurken, ev kullanılamaz hale geldi.
30 Mart 2021
Öztürk Yılmaz, CHP'li vatandaşa Kılıçdaroğlu'nu anlattı
CHP yönetimini hedef alan sözleri sebebiyle partiden ihraç edilen ve Yenilik Partisi'ni kuran Öztürk Yılmaz'ın sokakta bir vatandaşla CHP'yi tartışması dikkat çeken anlara sahne oldu. Yılmaz, kendisini eleştiren CHP'li vatandaşa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili, "Bu adam kukla getirdiler bunu FETÖ'cüler oraya oturttu, oradan gitmiyor, çünkü FETÖ'cüler ne dese onu yapıyor." ifadelerini kullandı.
30 Mart 2021
E-5'te şüpheli ölüm
İstanbul'da şüpheli bir ölüm olayı yaşandı. E5 Karayolu üzeri Edirnekapı Metrobüs durağı yakınında vatandaşlar, yerde yatan ve kafasından yara almış birisini gördü. Sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelerine rağmen şahıs hayatını kaybederken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
30 Mart 2021
Salah'ın devleştiği maçta Mısır rahat geçti
Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Mısır, yıldız oyuncusu Muhammed Salah'ın iki gol attığı maçta konuk ettiği Komorlar'ı 4-0 mağlup etti. Bu sonuçla grubu 12 puanla tamamlayan Mısır lider, 9 puanlı Komorlar ise ikinci olarak finallere kaldı.