TIMELINE

16 Mart 2021
Nakdi ücret desteği ne zaman yatacak? Süresi uzatıldı mı?
Nakdi ücret desteği ne zaman yatacak? Sorusuna yüzbinlerce kişi yanıt arıyor. Kabine toplantısı sonrası ücretsiz izin desteği maaşının uzatılıp uzatılmadığı konusu gündeme geldi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koronavirüs salgınından dolayı vatandaşların ekonomik zorluk çekmemesi adına her ay yardım ödemesi yapıyor. Bu imkandan yararlanmak isteyenlerin bazı şartları taşıyor olması gerekiyor. Peki Şubat ayı ödemeleri hesaplara yattı mı? İŞKUR nakdi ücret desteği ne kadar, süresi uzatıldı mı? İşte detaylar...
16 Mart 2021
PUBG yeni sezon ne zaman? 18. sezon ne zaman gelecek?
PUBG yeni sezon ne zaman? PUBG Mobile 18. sezon ne zaman gelecek? sorularına yanıt aranıyor. Sevilen mobil oyun PUBG Mobile yeni sezon şimdiden merakla beklenmeye başlandı. Birbirinden heyecanlı ve muhteşem 17 sezon yaşayan PUBG Mobile, 18. Sezonla birlikte aynı zamanda 3. yıl kutlamalarına da başlayacak. Oyunun yeni sezonunda önemli değişiklik yaşanması bekleniyor. İşte PUBG 18. sezon hakkında merak edilenler!
16 Mart 2021
İstanbullular dikkat! Kuvvetli geliyor
Son günlerde güneşli havanın keyfini çıkaran İstanbullulara Meteoroloji’den flaş bir uyarı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son dakika değerlendirmelerine göre, Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Şanlıurfa ve Mardin hariç yurt genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl olacak? İşte il il hava durumu…
16 Mart 2021
Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Başkan Erdoğan açıkladı!
2021 yılında da ödenmeye devam eden kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? Kısa çalışma ödeneği Mart'ta bitecek mi? Pandemi nedeniyle birçok çalışan kısa çalışma kapsamına alınmıştı. Kısa çalışma ödeneklerinden faydalanan çalışanlar bu sürecin ne zaman biteceğini merak ediyor. 15 Mart Kabine toplantısının ardından Başkan Erdoğan'dan konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kısa çalışma ödeneğinin sona ereceği tarih açıklandı. Peki kısa çalışma ödeneği ne zaman bitecek? İşte detaylar...
16 Mart 2021
Yeni bir istifa mı geliyor? İnce temas!
Son dakika haberleri... Koronavirüs tedavisini tamamladıktan sonra CHP yönetimine zehir zemberek sözlerle seslenen CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, yalnız bırakılması nedeniyle bağlarını koparmaya hazırlanıyor. CHP’ye sitem eden ve partisiyle gönül bağı kopan Böcek’in uzun süredir Muharrem İnce’yle görüştüğü ve Memleket Hareketi’ne geçeceği kulislerin en çok konuştuğu konular arasında.
16 Mart 2021
Çamaşır makinesinin içine kahve atın! Sonuca şok olacaksınız
Bahsedeceğimiz basit pratik yöntemler sayesinde artık mutfağınızda ve banyonuzda hataya yer kalmayacak. İşte herkesin hayatını kurtaracak pratik bilgiler.
16 Mart 2021
Bunu kimse bilmiyor! TC kimlik numarasındaki büyük sır ne?
Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün uzun yıllar sürdürdüğü çalışmaları sonucu hayata geçirdiği Mernis uygulaması ile her vatandaşa bir vatandaşlık numarası verilmiştir... TC Kimlik Numarası diye adlandırdığımız bu numaralar aslında altın büyük bir gizem barındırıyor.
16 Mart 2021
Dolar ve euro kuru ne kadar oldu?
Haftanın ikinci işlem gününde döviz kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Küresel piyasalar ve ABD tahlil faizlerinde yaşanan değişimin etkisiyle beraber dolar/TL kurundaki oynak seyir sürüyor. Yurt içi piyasalara yön verecek olan Merkez Bankası faiz kararı, 18 Mart'ta gerçekleşecek olan PPK toplantısı sonrası belli olacak. Piyasalar bu hafta Merkez Bankası'nın faiz kararına odaklanmış durumda. Peki, Dolar ve euro kuru ne kadar oldu? Bugün dolar kaç lira? 16 Mart 2021 CANLI döviz kurları!
16 Mart 2021
Otomobil motosiklete çarpıp kaçtı: 2 yaralı
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ile arkasında yolcu olarak bulunan iki kişi yaralandı. Kazada motosiklete çarpan otomobilin kazadan sonra olay yerinden kaçtığı belirtildi.
16 Mart 2021
Çaycı Hüseyin hakkındaki şaşırtan gerçek
Bir dönemin efsanesiydi. Yayınlandığı dönem 'Çaylar' repliğiyle dillerden düşmeyen Çocuklar Duymasın'ın 'Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol hakkındaki gerçek duyanları hayrete düşürdü. Çocuklar Duymasın'ın ardından projelerde yer almayan Özmol'un özel hayatı da merak ediliyor. Her sene birkaç kez 'Çaycı Hüseyin öldü' iddiaları ile gündeme gelen Özmol hakkındaki o gerçek ise hayrete düşürdü. İşte Özmol hakkındaki o gerçek...