TIMELINE

25 Şubat 2021
PKK’lı kadın teröristlerin kan donduran itirafları
Teslim olan PKK’lı kadın teröristlerin anlattıkları kan dondurdu. Dağa kaçırılan kızlar, terör kamplarında tecavüz ve işkenceye maruz kalıyor. Kaçmaya çalışanlar infaz ediliyor. G.A.: Garzan kampında Sidar ve Gundi kod adlı iki terörist bana tecavüz etmek istedi. Ben kurtuldum ama onlarca kadın teröriste tecavüz edildi. H.A.: Kaçarken yakalanan Sözdar (kod adı) ‘ibret olsun’ diye infaz edildi. H.İ.: Hamile kalanlar sürgün edildi. Birçok kadın terörist tecavüzler nedeniyle intihar etti. Kimsesizler mezarlıklarına gömüldüler.
25 Şubat 2021
Meteorolojiden İstanbul ve birçok il için yağış uyarısı!
Son dakika haberi! Meteorolojiden hava durumuyla ilgili uyarılar gelmeye devam ediyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Rize ve Artvin’in kıyı kesimlerinin sağanak yağmurlu, Trabzon, Rize ve Artvin’in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı,bu sabah ilk saatlerde İstanbul ve Kocaeli çevrelerinin hafif yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Öte yandan Avrupa'da hafta boyunca etkili olacak çöl tozlarının Türkiye'ye yoğunluğunu azaltarak gelmesinin beklendiğini bildirdi.
25 Şubat 2021
Meğer hepsi gerçekmiş! İnanılmaz görüntüler
Bilim kurgu filmleri burada çekiliyor! İnanılmaz görüntüler! Meğer hepsi gerçekmiş... Rum Vadisi, Ürdün'de bulunan ve dünyanın en ilginç yerlerinden biri olarak biliniyor. 'Kızıl gezegen' olarak anılan Mars'a benzerliğiyle bilinen bu çöl, görüntüsüyle görenleri hayretlere düşürüyor. İşte birçok bilim kurgu filmlerine de konu olan Rum Vadisi'nin hayranlık uyandıran yerleri...
25 Şubat 2021
Magandalar mahalle bekçilerine saldırdı
Son dakika haberine göre, Adana'da havaya tabanca ve pompalı tüfekle ateş açan magandalar, kendilerine müdahale etmek isteyen mahalle bekçelerine de saldırdı. Saldırganların açtığı ateşte bir mahalle bekçisi elinden yaralandı.
25 Şubat 2021
BM'den kritik Kıbrıs kararı
Gelen son dakika haberine göre, Birleşmiş Milletler (BM) Kıbrıslı tarafları ve garantör ülkeler Türkiye, Yunanistan ve İngiltere'yi 27-29 Nisan'da İsviçre'nin Cenevre kentinde bir araya getirecek. Yapılan açıklamada Kıbrıs sorununa yakın gelecekte kalıcı bir çözüm bulmak için tarafların ortak zeminde buluşup buluşamayacağını görmek olduğu kaydedildi.
25 Şubat 2021
"Durmayacağız terörü bitireceğiz"
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Irak'ın kuzeyinde Gara bölgesinde terör örgütü PKK'nın katlettiği 13 siville ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in skandal açıklamasını hatırlatan Altun, "Bütün dertleri PKK’ya propaganda desteği sağlamak. Beyhude uğraşıyorlar, durmayacağız, terörü bitireceğiz!" ifadelerini kullandı.
25 Şubat 2021
AK Parti'ye dikkat çeken 4 isim katıldı!
AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşti. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe oldu. AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu'nda; Saadet Partisi (SP) İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Şahin, SP Gençlik Kolları Eski Genel Merkez Genel İdare Kurulu Üyesi ve SP Eski İstanbul il Başkan Yardımcısı avukat Adem Yıldırım, SP İl Gençlik Kolları ana kademesinde ve il yönetiminde aktif olarak görev yapan Servet Yazıcı ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Eski İstanbul İl Şube Başkanı Ömer Faruk Günday da yer aldı.
25 Şubat 2021
Deniz Baykal'dan CHP'de dışlanan isimlere mesaj!
Eski CHP milletvekili Mehmet Sevigen, A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programına özel açıkmalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerçek CHP'lileri egale ettiğini söyleyen Sevigen, parti içindeki taciz olaylarına karşı olan sessizliğin kendilerini üzdüğünü bildirdi. "Hem HDP ile işbirliği yapıyorlar hem de yok sayıyorlar" diyerek CHP yönetimini eleştiren eski CHP'li vekil, partiden dışlanan isimler hakkında Deniz Baykal ile yaptığı görüşmeye dair de konuştu.
25 Şubat 2021
CHP'nin oyunu bozuldu!
CHP'nin Türkiye ekonomisine yönelik başlattığı algı operasyonu boşa çıktı. Merkez Bankası'nın rezervlerini asılsız iddialarla konu eden CHP, Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a çeşitli iftiralarla saldırdı. Albayrak, Merkez Bankası rezervlerinin buhar olduğuna yönelik iftiralara karşı harekete geçerek tazminat davası açtı ve "her kuruşun izi sürülebilir" açıklamasında bulundu. CHP’nin ortaya attığı iftiralar uzman ekonomistlerin açıklamalarıyla ifşa oldu.
24 Şubat 2021
Bir mutant virüs daha tespit edildi!
Dünyayı saran koronavirüsün İngiltere'de ortaya çıkan daha bulaşıcı varyantının ardından korkutan bir haber de ABD'den geldi. ABD’nin California eyaletinde yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) daha bulaşıcı ve tehlikeli bir türünün tespit edildiği öne sürüldü.