TIMELINE

19 Şubat 2021
Taksiciyi koku ele verdi!
Son dakika haberine göre, İstanbul Ümraniye'de taksiye binen 2 kadın müşteri, taksideki kokudan şüphelenerek polisi aradı. Takside yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde için kullanılan aparat ele geçirildi. Olayla ilgili 2 taksici gözaltına alındı.
19 Şubat 2021
Kobra zehrini insan kanına döktüler! Şoke eden sonuç
Avustralya kadar olmasa da Türkiye'de de azımsanmayacak kadar çok zehirli yılan bulunmakta. Yılan zehrinin zararlarının ne boyutta olduğunu bilmeyen birçok kişi, bu durumu umursamıyor. Kobra yılanı zehriyle ilgili yapılan testin sonuçları tüm dünyayı şaşkına çevirdi. İnsan kanı üzerine dökülen yılan zehrinin yaptığı etki adeta kan dondurdu.
19 Şubat 2021
Gece yarısı kan donduran cinayet! Her yerde aranıyor
Son dakika haberi! İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir kadın, sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. Olayı gerçekleştiren şüpheli ise, olay yerinden kaçtığı otomobilini başka bir noktada bırakarak yaya olarak kaçtı.
19 Şubat 2021
Kısa çalışma ödeneği uzatıldı!
Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan o kararı imzaladı Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı kararıyla, koronavirüs ile mücadele kapsamında iş yerlerinde uygulanan kısa çalışma ödeneğinin süresi, 31 Mart 2021 tarihine kadar uzatıldı. Peki kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) nedir? Peki, kısa çalışma ödeneğinin şartları neler? Takvim Gazetesi yazarı Faruk Erdem A Haber canlı yayınında detayları anlattı.
19 Şubat 2021
Cezaevlerinde hükümlülere Kovid-19 aşısı başladı
Ceza infaz kurumlarındaki tutuklu ve hükümlülere yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yapılmaya başlandı. Dün itibariyle cezaevlerinde bulunan tutuklu ve hükümlülerin toplam Kovid-19 vaka sayısı 240 olduğu bildirildi.
19 Şubat 2021
Kaza yapan sürücü aracı bırakıp kaçtı
Yatağan istikametinden Menteşe istikametine seyir halinde olan ve kimliği tespit edilemeyen sürücü kaza yaptıktan sonra kayıplara karıştı. İşte kazanın ayrıntıları...
19 Şubat 2021
Botoks sonrası hayatını kaybeden 'Kübra Boyraz' davasında sanıkların ifadeleri şoke etti!
Son dakika yaşam haberleri... Beylikdüzü’nde bir güzellik merkezinde yaptırdığı botoks işleminin ardından fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Kübra Boyraz’ın ölümüne ilişkin dava başladı. Tutuklu sanıklar Öner Özsoyeri ve Erdal Doğruya botoks işlemini yapanın kendileri olmadığını söyleyerek tahliyelerini talep etti, sanıkların ifadeler ise şoke etti. Mahkeme heyeti tutukluluk hallerinin ayrı ayrı devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
19 Şubat 2021
BAE'li bakandan Türkçe paylaşım
Son dakika haberi... Birleşik Arap Emirlikleri İleri Teknolojiden Sorumlu Devlet Bakanı Sarah el Amiri, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a hitaben Türkçe paylaştığı mesajında, Türkiye'ye uzay çalışmalarında başarı temennisinde bulundu. Amiri'nin Türkiye'ye uzay çalışmalarında başarı dilemesi BAE medyasında yankı uyandırdı.
19 Şubat 2021
Fransa, İngiltere, Almanya ve ABD, İran'dan istedi
Nükleer güç savaşı diplomasi içerisinde çözülmeye çalışılıyor. Fransa, İngiltere, Almanya ve ABD dışişleri bakanları, İran'ın nükleer anlaşma olarak bilinen Ortak Kapsamlı Eylem Planı (JCPOA) çerçevesindeki taahhütlerini tam olarak yerine getirmesini istedi.
19 Şubat 2021
40 kişi birbirine girdi
Son dakika haberi...  Esenyurt’ta yabancı uyruklu kağıt toplayıcılarının arasında kavga çıktı. 40 kişinin karıştığı bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.