TIMELINE

21 Şubat 2021
Sadece fotoğraf çektirmek istemişti! Dehşeti yaşadı
Sadece köpek ile fotoğraf çektirmek istemişti! +18 Dehşeti böyle yaşadı! Arjantin'de yaşayan bir kız çocuğu, köpeği ile fotoğraf çektirmek isterken başına öyle bir şey geldi ki hayatının şokunu yaşadı.
21 Şubat 2021
Meteoroloji açıkladı! Bahar erken geliyor...
Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne ait internet sitesi üzerinden yayınlandı. Yapılan tahminlerde bugün yurt genelinde güneşli havanın hakim olacağı belirtilirken, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun bazı bölgeleri için "çığ uyarısı" yapıldı. Hava sıcaklığının bölge bölge 2-4 derece arası artacağı tahmin edildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte 21 Şubat 2021 Pazar hava durumu tahminleri...
21 Şubat 2021
Asya'da gerilim! Çin gemileri Japonya karasularında
Çin'e ait iki sahil güvenlik gemisi, Doğu Çin Denizi'nde bulunan tartışmalı Senkaku Adaları etrafında Japonya karasularını ihlal etti. İhlal sonrası Çin'e ait gemilere bölgeyi terk etmeleri uyarısı yapıldı.
21 Şubat 2021
Mobil oyun pazarı rekor kırdı
Koronavirüs salgını sürecinde birçok sektör büyük kayıplar verirken, mobil oyun sektörü ise büyümeyi sürdürdü. Küresel oyun pazarı 2020'de bir önceki yıla göre 4 kat büyüdü. Yıl sonuna kadar sektörün 365 milyar dolara kadar yükselmesi bekleniyor.
21 Şubat 2021
Sahte içki operasyonu! Hepsi ele geçirildi
Son dakika haberine göre Manisa'da emniyet güçleri tarafından düzenlenen operasyonda 3 bin 615 litre sahte içki ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli de yakalandı.
21 Şubat 2021
Erman Toroğlu: Marcao inanılmaz oynadı
Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, zorlu deplasmanda Alanyaspor'u tek golle yendi. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Marcao'nun oyununa övgüler yağdırdı.
21 Şubat 2021
Biden Teksas'ta "büyük felaket" ilan etti
ABD Başkanı Joe Biden, yaklaşık bir haftadır ülkenin iç, orta ve güney kısımlarını etkisi altına alan şiddetli kutup soğukları nedeniyle Teksas eyaletinde "büyük felaket" ilan etti. Çok sert geçen kış, Teksas'ta 45 ila 50 milyar dolar hasara yol açtı.
21 Şubat 2021
Dünya Müslüman Alimler Birliği'nden Saraç mesajı
Dünya Müslüman Alimler Birliği, önceki gün vefat eden Türkiye'nin önde gelen hadis, tefsir ve fıkıh alimlerinden Muhammed Emin Saraç için taziye mesajı yayımladı.
21 Şubat 2021
Dirayet Dilan Taşdemir'in ihanetleri ortaya çıktı
İçişleri Bakan Soylu Gara'ya gittiğini açıkladığı HDP'li milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir, 2016 yılında PKK'lı teröristin cenazesine katıldığı ortaya çıktı. 5 yıl hapis de yatan Taşdemir'in PKK'lı teröristleri koruyup aklamak için canhıraş çalıştığı belirlendi. İşte Taşdemir'in terör özgeçmişi...
20 Şubat 2021
"HDP terör örgütü PKK'nın partisidir"
A Haber özel yayınında kritik mesajlar veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “HDP, terör örgütünün partisidir. Esas esir olan onlardır. Hepsi PKK'nın rehinesidir. Kişilikleri, kimlikleri esirdir. Ve zihnen kirletilmişlerdir. Şunu ifade edeyim. Burada bu evlatlarımızın şehadeti sonrası birçok yalan, dezenformasyon ve herkesi tahrik devreye girdi. Aynı istismarı evlatlarımızın ölümü üzerinden devam ettirmeye çalışıyorlar. Yaptığı yetmemiş, acıyı daha fazla arttırmaya çalışıyorlar” dedi.