TIMELINE

15 Şubat 2021
Deniz ulaşımına kar engeli! İşte iptal edilen seferler
Son dakika haberine göre, Marmara Bölgesi'nde devam eden olumsuz hava şartları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) bazı seferleri iptal edildi.
15 Şubat 2021
Her yerde selfie çekilmez! Korkunç son
Gelişen teknoloji, cep telefonları derken sosyal medya hayatımıza bir girdi, pir girdi... Artık bir iş kolu haline de gelen sosyal medyada türlü türlü tanımı, alışkanlığı da hayatlarımıza soktu. İşte onlardan biri de selfie... Neredeyse her yaptığımızı, her anımızı sosyal medyada paylaşır hale geldik. Ancak daha fazla beğeni almak için girişilen fotoğraf denemelerinde bazı talihsizlikler de yaşanmıyor değil. İşte selfie çekeyim derken başına türlü türlü şeyler gelen o insanlar.
15 Şubat 2021
Manisa’da dehşet evi! Aile tartışması kanlı bitti
Son dakika haberine göre, Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, bir aile içerisinde çıkan tartışma kanlı bitti. Bir kişi, annesini av tüfeği ile vuran babasını ve aynı odada bulunan babaannesini öldürdü.
15 Şubat 2021
Meteorolojiden peş peşe uyarılar
Son dakika haberi! İstanbul'da önceki akşam başlayan kar yağışı etkisini sürdürürken, sokaklar beyaza büründü. Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde ağaçlar araçların üzerine devrildi. Kar sebebiyle yüz yüze eğitim de ertelenirken Meteorolojiden İstanbul için bir uyarı daha geldi. Uyarıda pazartesi ve salı günü de yağışın etkili olacağı bildirildi. Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) verilerine göre yoğun ve etkili kar yağışı sonucunda kentin yüksek ve kırsal bölgelerinde kar kalınlığı 30 santimetreye kadar ulaştı.
15 Şubat 2021
ABD'den Türkiye'ye başsağlığı mesajı
Son dakika haberine göre, ABD Dışişleri Bakanlığı, Irak'ın Gara bölgesinde terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 Türk vatandaşı için başsağlığı diledi.
15 Şubat 2021
Bakanlık duyurdu: 29 bin 48 kişiye işlem yapıldı
Son dakika haberi... 12 Şubat Cuma günü saat 21.00'de başlayan ve hafta sonu kesintisiz uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması, saat 05.00 itibarıyla sona erdi. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "8 Şubat Pazartesi gününden itibaren hafta içi 21.00 ila 05.00 saatleri arasında, hafta sonu 12 Şubat Cuma akşamı saat 21.00’de başlayıp 15 Şubat Pazartesi günü saat 05.00’e kadar süren sokağa çıkma kısıtlamalarına uymayan toplam 29.048 kişiye adli ya da idari işlem yapılmıştır." denildi.
15 Şubat 2021
Ağar’dan CHP tahlili: Ulusal güvenlik problemidir!
A Haber'e kanuk olan Terör ve Güvenlik Uzmanı ve BAÜ Öğretim Görevlisi Abdullah Ağar, CHP’nin terör örgütleriyle kurduğu yakın münasebete dikkat çekerek iktidara gelmek için izlediği yolun ulusal güvenlik problemi olduğunu belirtti.
15 Şubat 2021
Inter, Serie A'nın yeni lideri oldu
İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) 22. haftasında Inter, konuk ettiği Lazio'yu 3-1 yendi. Lukaku, 2 gol 1 asistlik performansıyla göz doldurdu. İşte maçın detayları...
15 Şubat 2021
Maraşlı'nın Cemal'i şaşırttı
Yayınlanan bölümleriyle seyirciyi ekrana kilitleyen Maraşlı'nın Cemal'i herkesi hayreten düşürdü. Adından söz ettiren gen oyuncu Burak Deniz sergilediği başarılı oyunculukla dikkatleri üzerine çekti. Karizmasıyla ekranlara damga vuran Maraşlı'nın Cemal'inin özel hayatı da hayranları tarafından tarafından merak edildi. Başarılı oyuncu hakkındaki bilgiler duyanları şaşkına çevirdi. İşte Burak Deniz hakkındaki o bilgiler...
15 Şubat 2021
Mısır'dan Libya adımı! Darbeci Sisi yola geldi
Libya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Muhammed el-Kablavi, başkent Trablus'ta büyükelçiliği yeniden açmak için Mısır'dan üst düzey bir diplomatik heyetin geleceğini açıkladı. 2014'ten beri bir ilk olan Mısır'ın bu adımının detayları...