TIMELINE

02 Şubat 2021
Akılalmaz olay! Telefonla arayıp izlettiler
Son dakika haberine göre, Ankara'da husumetlisinin dükkanın ateşe veren kişiler, dükkanı yakarken iş yeri sahibini görüntülü arayarak yangını izletti. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
02 Şubat 2021
Bir döneme damga vurdular! Onları hatırladınız mı?
Hayat akıp gidiyor. Geçen zamanla birlikte eskiden kullandığımız birçok araç yavaşça unutuluyor. Kimileri tamamen ortadan kaybolurken kimileri şekil değiştirip hayatımızda hala yer alabiliyor. Peki bu listedekilerin hangilerini hala hatırlıyorsunuz? İşte sizi geçmişe götürecek kareler...
02 Şubat 2021
Teknoloji devi hedefini yükseltti!
Son dakika haberi! Japon oyun konsolu üreticisi Nintendo, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında artan talep sonrası mevcut mali yıl için açıkladığı 300 milyar yen (2,8 milyar dolar) net kazanç görünümünü 400 milyar yene (3,8 milyar dolar) çıkardı.
02 Şubat 2021
İstanbul'da FETÖ/PDY'ye operasyon
Son dakika haberi... İstanbul'da Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, il genelinde Fetullahçı Terör örgütüne yönelik eş zamanlı 'Ankesör' operasyonu düzenledi. Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
02 Şubat 2021
Bir deprem de Kayseri'de!
Gelen son dakika deprem haberine göre, Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada depremin yerin 16.70 km derinlikte olduğu duyuruldu.
02 Şubat 2021
Sözcü Kalın: Türkiye büyüdüğü zaman...
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye büyüdükçe bundan herkesin istifade ettiğini, hayata geçirilen yatırımların bir kesim için değil, bütün toplum için yapıldığını belirtti. Kalın'ın "Bir kesim için yapılmıyor ki bunlar, yol, köprü, hastane yaptığınız zaman, okul açtığınız, bilim teknolojiye yatırım yaptığınız Ar-Ge'ye bütçe ayırdığınız zaman bunu bütün toplum için yapıyorsunuz" sözleri dikkat çekti.
02 Şubat 2021
Cumhur İttifakı "hodri meydan" diyecek
Başkan Erdoğan Kabine toplantısının ardından, "Cumhur İttifakı'ndaki ortağımızla bu konuda bir anlayış birliğine varmamız halinde önümüzdeki dönemde yeni anayasa için harekete geçebiliriz." ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan'ın sözlerinin ardından TürkMedya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programında "yeni anayasa" hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Yiğitel "Hükümetin sivil, demokratik ve çağdaş bir anayasa özlemi var" ifadelerini kullanırken AK Parti ve MHP'nin yeni anayasa konusunda muhalefete "hodri meydan" ifadelerini kullandı.
02 Şubat 2021
"Milletimiz müsterih olsun ne yapsalar beyhude!"
Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne Melih Bulu'nun atanmasının ardından CHP ve HDP'li isimler üniversitede provokasyonun fitilini ateşledi. Sosyal medyada yayımlanan görüntülerde, açılan sergideki görsellerin yerleştirilmesi sırasında yerde duran ve üzerinde Kabe figürü görülen bir resim yer aldığı görülüyor. Resmin tam ortasında şahmeran figürü, dört köşesinde de LGBTİ+, lezbiyen, trans ve aseksüel paçavrası yer alıyor. Son olarak rektörlük binasını işgal etmeye kalkışan provokatörlere İletişim Başkanı Altun'dan yanıt geldi.
02 Şubat 2021
Kabak Liverpool'da
Son dakika haberi... İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Liverpool, Almanya'nın Schalke 04 takımından milli futbolcu Ozan Kabak'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.
02 Şubat 2021
Kısıtlamayı ihlal eden sarhoştan polise tehdit
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden sürücü ve yanındaki arkadaşına polis ceza kesti. Araçta bulunan yolcu, aldığı alkolün etkisiyle zor anlar yaşattığı polislere tehditler savurdu.