TIMELINE

06 Şubat 2021
Tuzla'da fabrika yangını!
Son dakika haberine göre, İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 1 saat içerisinde kontrol altına alınarak söndürüldü.
06 Şubat 2021
Meteorolojiden o illere çığ uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden hava durumuyla ilgili son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin kuzey ve batı kesimleri parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte, 6 Şubat il il hava durumu tahminleri...
06 Şubat 2021
Karantinada sıkıldı evini kazdı!
Koronavirüs karantinası insanlara neler yaptırmıyor ki... Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs nedeniyle milyonlarca insan evlerine kapandı. Kimileri yetenek geliştiriyor, kimileri Instagram'da canlı yayın açıyor ve nicesi... Ancak bazıları can sıkıntısı için bambaşka yollar tercih etti. Mesela İngiltere'deki bu genç gibi. İngiltere'de yeni aldığı evinde çalışma yapan Jake Brown, duvarlardan birinin dokusunun farklı olduğunu fark etmesinin ardından duvarı kırdı. Bakın işin altından ne çıktı.
06 Şubat 2021
Eşini vurup kaçtı hurdalıkta yakalandı!
Son dakika haberi! Uşak’ta alkol yüzünden çıkan tartışmada bir şahıs karısını çenesinden silahla vurdu. Edinilen bilgilere göre kan kaybı yaşayan kadının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
06 Şubat 2021
Talimatı verdi! Suriye'nin kuzeyinde kurulacak
Son dakika haberine göre, Başkan Erdoğan'ın kararıyla Suriye'nin kuzeyindeki Çobanbey beldesinde tıp fakültesi ve sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu kurulacak.
06 Şubat 2021
“Beni de fişle” kampanyası başlatıldı!
Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrenci kılığındaki provokatörlerin Kabe-i Muazzama fotoğrafına LGBT paçavrası ve şahmeran figürü yerleştirilmesinin ardından bu skandala sosyal medya üzerinden tepki gösterildi. Tepkinin ardından Kabe'yi savunan Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin ise fişlendiği ortaya çıktı.Kabe’yi savunduğu için fişlenen öğrenciler için benidefisle.com adında bir internet sitesi kuruldu. Sosyal medyadan da #benidefisle etiketi ile destek mesajları atıldı.
06 Şubat 2021
EDHO'nun Hızır Ali'si hakkındaki şaşırtan gerçek
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızı Hızır Ali Çakırbeyli hakkındaki gerçek duyanları şaşkına çevirdi. Yakışıklılığıyla adından söz ettiren Yalçın Hafızoğlu dizide Hızır Çakırbeyli'nin oğlunu canlandırıyor. Yakışıklı oyuncu hakkındaki bilgiler hayranları tarafından merak edilirken ortaya çıkan gerçekler de duyanları şaşırttı. İşte EDHO'nun Hızır Ali Çakırbeyli'si hakkındaki şaşırtan bilgiler...
06 Şubat 2021
AKINCI yakalandı!
Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin olduğu AKINCI dizisinin 7. bölüm fragmanı "Akıncı yakalandı" başlığıyla yayınlandı. Peki, AKINCI'nın yeni bölümünde neler olacak? İşte atv'nin sevilen dizisi AKINCI'nın yeni bölüm fragmanı...
06 Şubat 2021
Boğaziçi'ne iki yeni fakülte
Son dakika haberi... Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı yeni fakülteler kuruldu, kapatıldı veya ismi değiştirildi. Karar ile Boğaziçi Üniversitesi'nde Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi kuruldu. Başkan Erdoğan ayrıca 11 üniversiteye de rektör ataması yaptı.
06 Şubat 2021
Fenerbahçe Beko'dan üst üste 9. galibiyet
Son dakika haberi... THY Euroleague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, 24. hafta maçında ağırladığı Rus ekibi Zenit'i 92-84 mağlup etti. Fenerbaçe bu sonuçla üst üste 9'uncu, toplamda 14. galibiyetini aldı.