TIMELINE

14 Şubat 2021
İstanbul ve çevresi için son dakika uyarısı
Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesi üzerinden yayınlandı. Yayınlanan yeni tahminlerde özellikle İstanbul ve çevresi başta olmak üzere birçok il için kar fırtınası uyarısı yapıldı. Kar yağışının İstanbul'da gün boyu etkili olacağı belirtildi. Bazı bölgelerde kar kalınlığının 30 santimetreye kadar ulaşacağı açıklandı. Kar yağışının yarın da etkili olacağı bildirildi. Peki İstanbul'un yanı sıra Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte 14 Şubat 2021 Pazar Türkiye geneli hava durumu tahminleri...
14 Şubat 2021
Rehin tutulan 15 gemici Türkiye'ye getirildi
Son dakika haberine göre Nijerya açıklarında kaçırılan Mozart gemisinden kurtarılan 15 gemici, THY uçağı ile İstanbul'a getirildi. Gemicilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
14 Şubat 2021
Tek şart ile serbest kalma dönemi
Beş bakanlık tarafından hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planı ile ilgili düzenlemeler devam ediyor. Buna göre ifadesi alınarak serbest bırakılmak üzere mesai saatleri dışında gözaltına alınan kişiler, makul sürede adli makamlara başvurma taahhütü ile serbest bırakılabilecek.
14 Şubat 2021
Kastamonu'da yangın! Bir ev ve ahır küle döndü
Gece saatlerinde Kastamonu Daday'da henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın sonucu bir ev ve ahır yanarak küle döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, itfaiye ekipleri yangının diğer evlere sıçramaması için çalışma başlattı.
14 Şubat 2021
Ünlü dizinin oyuncusu Şener Şen'in kardeşi çıktı
ATV ekranlarından yayınlanan ve milyonların severek takip ettiği Hercai dizisi ile ilgili bu ayrıntıyı görenler şoke oldu. Hercai dizisinin oyuncusu, Eşkıya, Züğürt Ağa, Çiçek Abbas, Kibar Feyzo, Tosun Paşa, Davaro, Banker Bilo, Şabanoğlu Şaban gibi pek çok filmde rol almış Şener Şen'in kardeşi çıktı. Hercai dizisinde kardeşi oynayan Şener Şen, başta Kemal Sunal olmak üzere birçok yıldız isimle baş rolü paylaşmış ve imzası bulunan filmler günümüzde de hala popülerliliğini korumaktadır. Kendisi gibi ünlü bir aktör olan Ali Şen'in oğlu olan Şener Şen'in kardeşi ise Hercai'deki rolü ile hayatımıza girdi. Peki Hercai'de oynayan Şener Şen'in kardeşi kim, ismi ne?
14 Şubat 2021
Milyoner'deki o soru geceye damgasını vurdu!
Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında her Cumartesi günü yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında heyecan yine doruktaydı. Programa katılan bir yarışmacıya sorulan "Hangi futbol takımı diğer üçünden daha önce kurulmuştur ve TFF tarafından ilk resmi futbol takımı şeklinde tanımlanır?" sorusunun cevabı herkesi şoke etti. İşte o sorunun yanıtı ve Kim Milyoner Olmak İster'deki diğer sorular...
14 Şubat 2021
48 terörist ölü 2 terörist sağ ele geçirildi!
Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Pençe Kartal-2 Harekatı'nda 3'ü sözde üst düzey yönetici olmak üzere 48 terörist ölü, 2 terörist sağ ele geçirildi" açıklamasında bulundu. PKK'lı teröristler rehin aldığı 13 sivil vatandaşımızı şehit etti.
14 Şubat 2021
İmamoğlu'na hodri meydan
CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, 40 bin öğrenciye tablet dağıtılacağını büyük bir projeymiş gibi pazarlamasının ardından Gaziantep’in Şahinbey İlçe Belediyesi’nin öğrencilere 50 bin tablet ve 6 aylık internet hediye ettiği ortaya çıktı. Daha sonra bir açıklama yapan İmamoğlu Şahinbey Belediyesi’nin projesini itibarsızlaştırmak için onlar ‘MEB’in tabletini dağıttı’ iddiasında bulundu. İmamoğlu’na yanıt Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’ndan geldi.
14 Şubat 2021
Barcelona, Alaves'i 5-1 mağlup etti
İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 23. haftasında Barcelona, sahasında oynadığı maçta Alaves'i 5-1 mağlup etti. Katalan ekibi bu galibiyetle puanını 46'ya çıkararak 2. sıradaki yerini korudu.
14 Şubat 2021
4 ilin sit alanları 'koruma alanı' olarak tescillendi
Denizli, Isparta ve Konya'da bulunan bazı doğal sit alanları, doğal koruma, sürdürülebililir koruma, kontrollü kullanım ve nitelikli doğal koruma alanı olarak tescil edildi. Karar, Resmi Gazete'de yer aldı.