TIMELINE

31 Ağustos 2023
İki firari hücre evinde yakalandı
Son dakika haberine göre Ankara'da FETÖ/PDY firarisi eski emniyet müdürü Abdullah E. ile firari akademisyen Gözde Ö, örgüte ait hücre evinde yakalandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen 7 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Öte yandan İstanbul'da, FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen 23 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi
18 Şubat 2021
Önce kimse anlamadı! Suya yumurta kırdı ve...
Balık tutmak kimileri için vazgeçilmez bir hobi. Bazen sadece birkaç balık tutmak için bile saatler harcanabiliyor. Ancak YouTube fenomeni bir kişinin balık avlamada kullandığı yöntem görenleri adeta şaşkına çevirdi. İşte yumurta ile balık avlama...
18 Şubat 2021
Ekinözü ilçesinde yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi
Son dakika haberine göre, Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Yapılan açıklamada, tatil kararının aşırı buzlanma ve kapalı olan yollar nedeniyle alındığı bildirildi.
18 Şubat 2021
ABD ordusunda aşı paniği!
ABD Genelkurmay Başkanlığı Harekat Dairesi Direktör Yardımcısı Tümgeneral Jeff Taliaferro, ABD ordusunda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısına gönüllü olanların oranının üçte iki civarında olduğunu açıkladı.
18 Şubat 2021
Çorlu-Edirne Karayolu ulaşıma kapandı
Son dakika haberi... Tekirdağ'da seyir halindeki bir tırın lastiği patladı ortalık birbirine girdi. Bosna Hersek uyruklu tırın şarampole savrulmasının ardından Çorlu'dan Edirne istikametine yaklaşık 1 saat trafik durdu.
18 Şubat 2021
Devleti hedef göstermenin bir maliyeti var
Hava Kuvvetleri Eski Daire Başkanı Gürsel Tokmakoğlu, A Haber canlı yayınında Gara’da düzenlenen harekat ve rehine kurtarma operasyonu ile ilgili önemli mesajlar verdi. Harekat üzerinden devleti hedef gösteren terör destekçilerine yüklenen Tokmakoğlu, "Türkiye ile terör örgütünü aynı kefeye koyamazsınız. Devleti hedef göstermenin bir maliyeti var, böyle siyaset olmaz." tepkisini gösterdi.
18 Şubat 2021
İtalya'dan Facebook'a para cezası!
İtalyan Rekabet Kurumu, kullanıcı verilerinin uygunsuz kullanımını sonlandırma talimatlarına uymadığı gerekçesiyle sosyal medya platformu Facebook'a 7 milyon euro ceza verdi.
18 Şubat 2021
Türkiye Gara’da mücadeleyi Batılı istihbarat...
Stratejist Yusuf Alabarda, HDP ve destekçilerini uyardı. Alabarda, Irak'ın Kuzeyi'nde rehinelerimiz kurtarmak için düzenlenen Gara operasyonunda Batılı istihbarat örgütlerine karşı mücadele edildiğini açıkladı.
18 Şubat 2021
Dortmund, Sevilla'yı 3 golle geçti
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Sevilla, Ramon Sanchez Pizjuan'da Borussia Dortmund'u konuk etti. Alman temsilcisi, mücadeleden 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve 2. maç öncesi avantajı kaptı. Sevilla'nın golleri 7' Suso, 84' Luuk de Jong'dan geldi. Borussia Dortmund'un golleri 19' Dahoud, 27' 43' Haaland'dan geldi.
18 Şubat 2021
Altun'dan "Merasim Sokak" paylaşımı
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İletişim Başkanlığı tarafından Ankara Merasim Sokaktaki saldırıyla ilgili hazırlanan videoyu Twitter hesabından paylaştı. Altun paylaşımında "Kadın, genç, yaşlı, çocuk ayırt etmeyen bu eli kanlı örgütün kökünü kazıyacağız" ifadelerine yer verdi.