TIMELINE

26 Aralık 2023
Karabat’ın ofisinden gizli kamera çıktı
CHP Milletvekili Özgür Karabat’a yönelik videolu şantaja ilişkin iddianamede çarpıcı detaylar yer aldı. Gizli kameralar, hem ilişki kurduğu Aynur Doğan’ın yatak odasında hem de kendi ofisinde bulundu.
10 Şubat 2021
Meteorolojiden İstanbul için sağanak uyarısı
Son dakika haberi! Meteorolojiden gelen hava durumu raporuna göre İstanbul'a kar yağışı geri dönüyor. Hava sıcaklıklarının cuma gününden itibaren 10 derece düşmesi bekleniyor. Orta ve uzun vadeli hava durumu raporunda 14 Şubat pazar günü İstanbul ve Marmara Bölgesi'nin tamamı kar yağışlı görünüyor. Yapılan son değerlendirmelere göre ise bugün yurt genelinde yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Muş'un yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İşte 10 Şubat il il hava durumu raporu.
10 Şubat 2021
Bomba İran iddiası! Gizli kayıtlar ortaya çıktı
Son dakika haberi! Kanada resmi yayın kuruluşu CBC, Ukrayna Havayollarına ait 752 sefer sayılı yolcu uçağının İran Devrim Muhafızlarınca 8 Ocak 2020'de düşürülmesine ilişkin gizli bir ses kaydına ulaştıklarını açıkladı.
10 Şubat 2021
Türkiye Uzay Ajansının logosu görücüye çıktı
Son dakika haberi! Türkiye Uzay Ajansının (TUA) logosunun tanıtımı gerçekleştirildi. Başkan Erdoğan'ın katıldığı programda, Türkiye Uzay Ajansının (TUA) logosunun tanıtımı gerçekleştirildi. TUA'nın logosunun hikayesine ilişkin önemli detaylar paylaşıldı.
10 Şubat 2021
İlk bakışta kimse fark edemedi ama...
Bazen anlık olarak yakalanan kareler, aslında göründüğünden çok daha fazla şey anlatır. Bazen de öyle bir anda öyle bir fotoğraf çekilir ki, aslında göründüğünden çok daha farklı görünürler. Siz siz olun her zaman gözünüzün gördüğüne de hemen inanmayın. İşte herkesi şaşırtan o karelerden bazıları...
10 Şubat 2021
Türkiye ile Fas arasında kritik anlaşma!
Son dakika haberine göre, Fas Parlamentosu, Türkiye ile yapılan serbest ticaret anlaşmasında yapılan değişikliği onayladı. Fas'ın Türkiye'den ithalatı 2019 yılında bir önceki yıla göre yüzde 18 artışla 2.3 milyar dolara ulaşmıştı. Buna karşılık aynı dönemde Fas'tan Türkiye'ye yapılan ihracat 700 bin dolara çıkmıştı.
10 Şubat 2021
AB üyesi 5 ülkeden Suriye itirafı: Başarısız olduk
Son dakika haberi! Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyindeki (BMGK) Avrupa Birliği (AB) üyesi 3 ülke Fransa, Estonya ve İrlanda ile eski üyelerden Almanya ve Belçika, Suriye anayasa komitesinin 5 tur görüşmenin ardından anayasal reform taslağı hazırlamakta başarısız olduğunu ve komitenin bu şekilde devam edemeyeceğini açıkladı.
10 Şubat 2021
Uzay hamlesi ses getirdi
Son dakika haberi... Başkan Erdoğan Türkiye'nin Milli Uzay Programı'nın tanıtımında 10 yıllık hedefleri açıkladı. Başkan Erdoğan'ın açıkladığı hedefler heyecanla karşılandı. Türkiye'nin hamlesi ABD ve Rus basınında da geniş yankı buldu.
10 Şubat 2021
"Çare Arsene Wenger defol Erol"
Sahasında önce Galatasaray'a sonra da Medipol Başakşehir'e mağlup olan Fenerbahçe'de sular durulmuyor... Teknik direktör Erol Bulut'un verdiği kararları hatalı bulan ve takımın gidişatını buna bağlayan taraftar #DefolErol etiketi altında tepkilerini dile getirdi. Bir Fenerbahçe taraftarı "Çare Arsene Wenger defol Erol" ifadelerini kullandı. Detaylar takvim.com.tr'nin özel haberinde...
10 Şubat 2021
Bulut maç sonu konuştu
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Medipol Başakşehir'e 2-1 yenilerek elendi. Maçın ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, “Maça başladığımızda maç kontrolü 120 dakika boyunca bizde olmasına rağmen istediğimiz sonucu alamadık” diye konuştu. 2.golü de yorumlayan Bulut, "Rakip şanslıydı" ifadelerini kullandı.