TIMELINE

08 Şubat 2021
MHP'li isme alçak saldırı!
Son dakika haberine göre, Kırıkkale Yahşihan İlçe Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, yürüyüş yaptığı sırada kimliği belirsiz kişi tarafından saldırıya uğradı. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
08 Şubat 2021
55'inci Super Bowl'u kazanan takım belli oldu!
Son dakika haberine göre, Amerikan Futbolu Ligi'nin 55'inci Super Bowl'unda, Tampa Bay Buccaneers ile geçen yılın şampiyonu Kansas City Chiefs karşı karşıya geldi. Tampa Bay Buccaneers, 18 yıl sonra Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'u kazandı.
08 Şubat 2021
Elleriyle kazdı milyonları hayrete düşürdü!
Son dönemlerde Youtube'da en çok izlenenlerden biri de bu genç adam... Kendi imkanlarıyla yaptıkları şeyler görenleri şaşkına çeviriyor. Ancak bu kez yaptığı şey ile çıtayı çok yukarılara taşıdı ve inanması güç bir işe imza attı. Genç adamın yaptıklarını görünce sizde hayrete düşeceksiniz. İşte Youtube'da milyonlarca kez izlenen o anlar...
08 Şubat 2021
Evine kaçtı polislere ayakkabı fırlattı!
Son dakika haberine göre, uyuşturucu maddeyi halıya sararak polislere fırlatan ve arka pencereden kaçan kişi başka bir adreste yakalandı. Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
08 Şubat 2021
56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi
Yeni tip koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında Türkiye genelinde uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması saat 05:00 itibariyle sona erdi. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "1-8 Şubat'taki sokağa çıkma kısıtlamalarına uymayan 32 bin 181 kişi hakkında adli/idari işlem yapıldı." ifadelerine yer verildi.
08 Şubat 2021
ABD'de Kovid-19'dan ölümler artıyor
Aralık 2019'da Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs salgını ABD'de etkisini sürdürmye devam ediyor... ABD'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 2 bin 780 artarak 473 bin 543'e yükseldi.
08 Şubat 2021
Kayseri ve Sivas'ta korkutan depremler!
Son dakika haberi! Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığında yer alan verilere göre Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde saat 03.03'te 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 13,79 kilometre derinliğinde kaydedildi.
08 Şubat 2021
Diyanet'e atama kararları Resmi Gazete'de
Diyanet İşleri Başkanlığına atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Başkan Erdoğan, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu üyeliklerine Hamza Gökçe, Salih Akyüz, Sedat Aydınlı ve Ferruh Şen'i atadı.
08 Şubat 2021
Ordu'da iki mahalle karantinaya alındı
Yeni tip koronavirüs salgınına (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler kapsaında Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Büyükkoç ve Küçükkoç mahalleleri karantinaya alındı.
08 Şubat 2021
Minibüsle otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Konya'nın Kulu ilçesinde minibüsle otomobilin çarpışması sonucu biri bebek 4 kişi yaralandı. İtfaiye ekiplerince minibüsten çıkarılan 4 yaralı, ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.