TIMELINE

22 Şubat 2021
Sesi duyunca camdan atladılar
Son dakika haberi! İstanbul Sancaktepe'de gürültü ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri üç katlı binanın birinci katında bulunan dairenin kapısını çaldı. Paniğe kapılarak camdan atlayan yabancı uyruklu 4 kişiden ikisi kaçmayı başarırken ikisinin bacakları kırıldı.
22 Şubat 2021
UAEA ve İran arasında geçici uzlaşı sağlandı
Son dakika haberi! Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Grossi, İranlı yetkililerle yaptığı görüşmede geçici uzlaşı sağlandığını, Ajansın bu ülkedeki temel doğrulama ve izleme faaliyetlerini 3 ay daha sınırsız sürdüreceğini söyledi. İran, daha önce de olduğu gibi UAEA ile yaptığı kapsamlı güvence denetimi anlaşmasının koşullarına eksiksiz şekilde uyacak.
22 Şubat 2021
Meteorolojiden zirai don ve çığ uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yoğun kar yağışının ardından hava durumuyla ilgili son dakika uyarılar gelmeye devam ediyor. Yapılan son değerlendirmeye göre, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ oluşma riski bulunurken, zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara'nın kuzeyi, Karadeniz kıyıları ve Doğu Akdeniz kıyı kesimlerinde hafif, iç kesimlerinde orta yer yer kuvvetli zirai don riskine karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği bildirildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava nasıl olacak? İşte il il 22 Şubat hava durumu tahminleri…
22 Şubat 2021
Hemen silmezseniz şifreniz tehlikede
Google, Facebook kullanıcılarının şifrelerini çalan 25 uygulamayı Google Play'den kaldırdı. Ünlü arama motoru Google kullanıcılarını uyararak, uygulamaları hemen telefonlarından kaldırmaları gerektiğini açıkladı. İşte Facebook şifrelerinizi çalan o 25 uygulama...
22 Şubat 2021
Manisa'da pompalı dehşeti!
Son dakika haberi! Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada iki kardeşten biri hayatını kaybederken, diğeri de yaralandı. Olayın ardından gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
22 Şubat 2021
Dünya Sağlık Örgütü tarih verdi! Koronavirüs...
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Dr. Hans Kluge, yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgınının 2022 yılının başlarında biteceğini söyledi. En kötü senaryonun geride kaldığını ifade eden Kluge,"Mutasyonlar normal, virüs uyum sağlamaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.
22 Şubat 2021
56 saatlik kısıtlama sona erdi
Son dakika haberi! Yeni tip koronavirüs salgını (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde 19 Şubat Cuma günü 21.00'de başlayan sokağa çıkma kısıtlaması saat 05.00 itibarıyla sona erdi. İçişleri Bakanlığı, "15-22 Şubat'taki sokağa çıkma kısıtlamalarına uymayan 31 bin 197 kişi hakkında adli ve idari işlem yapıldı." açıklamasında bulundu.
22 Şubat 2021
Mert Yaşar, AK Partili Özlem Zengin'e ahlaksız sözler
Avukat ve Hukukçu Mert Yaşar, sosyal medya üzerinden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e iğrenç bir hakaret savurdu. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Özlem Zengin hakkında yapılan paylaşıma sert çıkarak, "Bağımsız Türk yargısından bu Mert Yaşar denen mahlukun en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.
22 Şubat 2021
Malcolm X'in avukatlarından çarpıcı iddia!
Malcolm X'in avukatlarından 56 yıl önce gerçekleştirilen suikasta ilişkin çarpıcı bir açıklama geldi. ABD’de sivil haklar alanında ve ırkçılığa karşı verdiği mücadele ile hatırlanan siyahi Müslüman aktivist Malcolm X'in avukatları, suikastın azmettiricilerine yönelik yeni deliler olduğunu iddia etti.
22 Şubat 2021
PSG evinde yenildi
Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Paris Saint-Germain (PSG), sahasında Monaco'ya 2-0 yenildi. PSG hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı deplasmanda 4-1'lik skorla devirmişti. PSG bu skorla üçüncü sırada kendisine yer buldu.