TIMELINE

28 Şubat 2021
Bu pozdan saniyeler sonra dehşeti yaşadılar
Arabada el ele tutuştukları anı kareleyen çift saniyeler sonra dehşeti yaşadı. Araba kullanırken el ele tutuşan ve ardından arka koltukta oturan arkadaşına fotoğraf isteyen gençler saniyeler sonra kaza yapıp ağır yaralandı. İşte insanları şaşırtan ve aynı zamanda da korkutan o kareler.
28 Şubat 2021
Altında sahte vurgun! Kuyumcu bile ayırt edemiyor
Altın fiyatının son bir yılda yüzde 50'nin üzerinde artması dolandırıcıların da iştahını kabarttı. Altının fiyatının yükselmesini fırsat bile kalpazanlar, sahte altın üretip çeşitli yollarla doğrudan vatandaşa satmaya çalışıyor. Son dönemde bu yöntemle yapılan dolandırıcılığın arttığına dikkat çeken uzmanlar uyarılarda bulunurken, "Özel cihazlarla gerçeği gibi çeyrek altın yapıyorlar. Çıplak gözle anlamak mümkün değil" ifadelerini kullandı.
28 Şubat 2021
İstanbul'da yangın paniği! Komşular son anda kurtardı
İstanbul Beyoğlu'nda gece saatlerinde bir binanın 4. katında yangın çıktı. Alevleri gören komşular, binaya girerek içerideki kişiyi son anda kurtardı.
28 Şubat 2021
Sır olay! Sokak arasında terk edilmiş halde bulundu
Denizli'de gece saatlerinde esrarengiz bir olay yaşandı. Üçgen kavşağında yol ortasında pizza şirketine ait bir motosiklet hasarlı şekilde bulundu. Motosikleti kullanan kurye ise olaydan yaklaşık 1 saat sonra 800 metre uzaklıktaki bir sokak arasında cansız şekilde bulunurken, kuryeye çarpan kişinin kendisini sokak arasına taşıyarak terk ettiği üzerinde duruluyor. Polis olayla ilgili araştırma başlattı.
28 Şubat 2021
Kardeşlerim 3. yeni bölüm fragmanı izle
ATV ekranlarının yeni dizisi Kardeşlerim'in 3. bölüm fragmanı nefes kesti. Kardeşlerim dizisinin 3. bölüm fragmanında "Ben annemle babamla konuştum; mezarlıkta değiller onlar, geri dönecekler..." sözleri izleyiciyi duygulandırdı. İşte ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin 3. bölüm fragmanı...
28 Şubat 2021
Körfez'de gerilim had safhada! İsrail'den İran iddiası
İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, Umman Körfezi'nde ülkesine ait bir geminin geçişi sırasında meydana gelen patlamanın arkasında İran'ın olabileceğini iddia etti.
28 Şubat 2021
Biden'a çok sert sözler: ABD için felaket olacaktır
Eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Joe Biden yönetiminin İran'la nükleer anlaşmaya dönme çabasına, "Biden yönetimi yeniden İran'ı memnun etme yoluna girmiş gözüküyor. Bu, ABD için de bölge için de bir felaket olacaktır." ifadeleriyle yüklendi.
28 Şubat 2021
Suudi Arabistan ve Selman'ın akıbetini açıklayacak
ABD Başkanı Joe Biden, Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin istihbarat raporunun ardından pazartesi günü Suudi Arabistan'la ilgili bir açıklama yapacaklarını açıkladı. Kaşıkçı, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın emriyle Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğunda vahşice öldürülüp parçalanmıştı.
28 Şubat 2021
Türkiye'de gök taşı! Meteor ortalığı bir anda aydınlattı...
Son dakika haberi... Türkiye'de gök taşı ortalığı bir anda aydınlattı. Gök yüzünde ışık ve parlama gören vatandaşlar o anları sosyal medya hesaplarında paylaştı. Doğu Karadeniz Bölgesi’nde Trabzon ve Giresun başta olmak üzere kameralara yansıyan meteor düşmesi birçok ilde de görüldü.
28 Şubat 2021
"Büyük bir insanlık dramının önüne geçildi"
Milli Savunma Bakanlığı 27 Şubat - 5 Mart 2020 tarihlerinde Suriye'nin kuzeyindeki İdlib'de düzenlenen Bahar Kalkanı Harekatı'nın yıl dönümüne ilişkin paylaşımda bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, İdlib'de büyük bir insanlık dramının önüne geçildiği belirtilerek, "Harekatın yıl dönümünde, kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyoruz." ifadesi kullanıldı.