TIMELINE

05 Şubat 2021
Meteorolojiden 15 il için turuncu alarm!
Son dakika haberi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde 15 ilimiz için 'turuncu kod' ile uyarı yayımlandı. Yapılan son tahminlere göre, yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Hakkâri çevreleri ile Şırnak’ın doğu ilçelerinde yoğun kar yağışı şeklinde görülmesi bekleniyor. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte, 5 Şubat il il hava durumu tahminleri...
05 Şubat 2021
Kaçış yok ama yine de yaptı!
Kıyamet korkusunu takıntı haline getiren bir kişi yaptıkları ile görenleri şoka uğrattı. Kıyametten korunacağına inanarak kendisi ve ailesi için sığınak yapan adamın o anları görenler gözlerine inanamadı. İşte izlenme rekorları kıran o anlar...
05 Şubat 2021
Zehir tacirlerinden akılalmaz yöntem!
Son dakika haberi! Bursa'da kısıtlamanın son dakikalarında sokakta ceviz satan bir kamyoneti durduran polis ekipleri, cevizlerin arasında gizlenmiş 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi.
05 Şubat 2021
Boğaziçi protestolarında 2 tutuklama
Gelen son dakika haberine göre, Boğaziçi Üniversitesine Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör atanmasını protesto edenlere destek vermek amacıyla 2 Şubat'ta Kadıköy'de toplanan ve çıkan olaylarda gözaltına alınan 23 zanlının Anadolu Adalet Sarayı'ndaki işlemleri tamamlandı. 23 zanlıdan Anıl A. ve Şilan D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
05 Şubat 2021
Esenler'de korkunç yangın!
Gelen son dakika haberine göre, İstanbul Esenler'de gece yarısı korkunç bir yangın meydana geldi. 7 katlı binada bulunan 30 kişi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Dumandan etkilenen 6 kişi kontrol amaçlı hastaneye kaldırdı. Yangın sonucu bina içerisinde ve girişinde hasar meydana geldi.
05 Şubat 2021
Twitter'ın vatansever siyasetçilere sansürü...
A Haber’de ‘Memleket Meselesi’ programının sunucusu Haktan Uysal’ın bu haftaki konuğu Prof. Dr. Levent Eraslan oldu. Eraslan, programda Twitter’ın uyguladığı sansürleri değerlendirdi. Eraslan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sansür uygulamasının arka planını açıkladı. Türkiye'de 13 milyon kullanıcının kullandığı Twitter'ın, güçlü siyasetçilere yasak koymasının nedeni...
05 Şubat 2021
Trump, Senatodaki azil yargılamasında ifade vermeyecek
ABD'de, 6 Ocak'taki Kongre baskını nedeniyle azil istemiyle Senatoda yargılanacak önceki Başkan Donald Trump'ın avukatı, Trump'ın Senatoda ifade vermeyeceğini duyurdu.
05 Şubat 2021
Boğaziçi provokasyonu bu tabloda gizli
Son dakika haberi... Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne Melih Bulu'nun atanmasının ardından CHP ve HDP'li isimler üniversitede provokasyonun fitilini ateşledi. Provokatörlerin sokakları karıştırma çabaları sürerken Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem'den çarpıcı bir değerlendirme geldi.
05 Şubat 2021
"Türkiye film sektörü için doğal bir platoya sahip"
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin film sektörü için doğal bir platoya sahip olduğunu ve bunun tanıtılması gerektiğinin altını çizerek, "Bunun için de ünlü film yapımcılarının Türkiye'de film çekmesini sağlamanız gerekiyor." ifadelerini kullandı.
05 Şubat 2021
Bir dönemi salladı! Kurtlar Vadisi’nin Polat’ı Necati Şaşmaz hakkındaki o bilgi şaşırttı! Bakın nereliymiş...
Kurtlar Vadisi’nin Polat’ı Necati Şaşmaz hakkındaki bu gerçeğe çok şaşıracaksınız. Dizide canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle bir döneme damga vuran Necati Şaşmaz hakkındaki gerçek duyanları şaşırttı. Uzun zamandır her hangi bir dizi ya da film projesinde yer almayan Şaşmaz hakkındaki bilgiler merak edilirken memleketi de duyanları hayret ettirdi. İşte Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdarı Necati Şaşmaz’ın ve diğer ünlülerin memleketleri…