TIMELINE

12 Şubat 2021
Kastamonu'da korkutan deprem
Son dakika haberine göre, Kastamonu'da Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 6.37'de meydana gelen deprem kentte kısa süreli paniğe neden oldu.
12 Şubat 2021
Gece yarısı alkollü sürücü dehşeti!
Son dakika haberine göre, İstanbul Ataşehir'de TEM Otoyolu Çamlıca gişeler mevkiinde, alkollü sürücünün kullandığı otomobil polis kontrol noktasındaki beton bariyere çarparak takla attı. Sürücü kazada yara almazken eşi ve 3 çocuğu yaralandı. Yaralı 3 çocuk ile anneleri ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldığı sırada bir çocuğunu olay yerinde unutan alkollü baba, polisin uyarısı sonucu ambulansa binerek yaralı ailesine refakat etti.
12 Şubat 2021
Pet şişeye ütü bastı! Tıklanma rekorları kırdı
Yaratıcılığın sınırları yok. Birazdan görecekleriniz bunu kanıtlar nitelikte... Ütüye bastırılan bir pet şişe en fazla ne için kullanılabilir? Duyunca kulağa hayli imkansız gelebilir ama mucidin işin sonunda ortaya çıkardığı şey sizi çok şaşırtacak. İşte bir mucidin elinden çıkan inanılmaz icat...
12 Şubat 2021
İstoç Ticaret Merkezi'nde yangın
Son dakika haberi! İstanbul Bağcılar İstoç Ticaret Merkezi'nde bir iş yerinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çevre dükkanlara da sirayet eden yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 buçuk saat süren çalışmalarının ardından kontrol altına alındı.
12 Şubat 2021
Bursa'da feci kaza! Vince çarpan tır devrildi
Son dakika haberine göre, Bursa’da aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan TIR, aynı istikamette seyreden vince çarptı. Çarpışmanın etkisiyle yaklaşık 20 metre savrulan TIR bariyerlere çarparak devrildi. İtfaiye ekipleri hurdaya dönen TIR’da sıkışan sürücü Celil Candan’ın cansız bedenini yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından çıkardı.
12 Şubat 2021
DHKP-C'nin Türkiye sorumlusu gözaltına alındı!
Son dakika haberi! İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Sarıyer Armutlu'da bir adrese düzenlenen operasyon ile DHKP-C terör örgütünün sözde Türkiye sorumlusu Caferi Sadık Eroğlu'nu gözaltına aldı.
12 Şubat 2021
Başkan Erdoğan'dan "Hacı Bektaş Veli Yılı" genelgesi
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 2021 yılının "Hacı Bektaş Veli Yılı" olarak kutlanmasına ilişkin genelge yayımladı. Erdoğan genelgeye ilişkin "İnsanları saygı ve hoşgörü çerçevesinde bir arada kardeşçe yaşamaya çağıran Hacı Bektaş Veli'nin hem ülkemiz hem de dünya için ne denli büyük bir değer olduğunun güçlü bir biçimde vurgulanması, kıymetli düşüncelerinin gelecek nesiller tarafından anlaşılıp benimsenmesi amacıyla 2021 yılı boyunca yurt genelinde ve yurt dışında etkinlikler düzenlenmesine karar verilmiştir" açıklamasında bulundu.
12 Şubat 2021
Chelsea, çeyrek finale yükselen son takım oldu
İngiltere Federasyon (FA) Kupası'nda Chelsea, deplasmanda Barnsley'i 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. İşte maçın detayları...
12 Şubat 2021
Formula 1 şampiyonu trafik kazası geçirdi
Son dakika haberi... Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda iki şampiyonluğu bulunan İspanyol pilot Fernando Alonso, trafik kazası geçirdi. Alonso'nun bilincinin açık olduğu ve yarın sabah detaylı sağlık kontrolüne gireceği belirtildi.
12 Şubat 2021
Seri tecavüzcü enselendi
Son dakika haberi... KKTC'de nefes kesen bir operasyona imza atıldı. Cezaevinden firar eden seri tecavüzcü Rus eski polis müfettişi Alexander Satlaev Girne’de bir eve düzenlenen operasyonla yakalandı.